Capri
Castellammare di Stabia
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Capri - Castellammare di Stabia is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Capri - Castellammare di Stabia

Capri naar Castellammare di Stabia Veerboot

De Capri Castellammare di Stabia veerdienst verbindt Gulf of Napoli met Italië en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. SNAV varen tot maximaal 6 keer per week, NLG 7 keer per week & de veerdienst van Alilauro Gruson vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 20 overtochten per week op de Capri Castellammare di Stabia route tussen Gulf of Napoli en Italië en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Capri - Castellammare di Stabia

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Gulf of Napoli naar Italië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Capri naar Castellammare di Stabia?

  De reistijd per veerboot van Capri naar Castellammare di Stabia is ongeveer 55m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Capri naar Castellammare di Stabia?

  De prijs van de ferry overtocht van Capri naar Castellammare di Stabia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Capri naar Castellammare di Stabia is 59 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Capri naar Castellammare di Stabia?

  Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Capri naar Castellammare di Stabia. Dit zijn
  • SNAV
  • NLG
  • Alilauro Gruson
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Capri naar Castellammare di Stabia?

  Boek overtochten van Capri naar Castellammare di Stabia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Capri naar Castellammare di Stabia?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Capri naar Castellammare di Stabia reizen met
  • SNAV
  • NLG
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Capri naar Castellammare di Stabia?

  Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Castellammare di Stabia naar Castellammare di Stabia?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • SNAV
 • Wat is de afstand tussen Capri en Castellammare di Stabia?

  De afstand van Capri naar Castellammare di Stabia is ongeveer 15 zeemijlen.

Capri Gids

Capri is een Italiaans eiland gelegen aan de Tyrreense Zee vóór het Sorrento schiereiland. Capri is een populaire toeristische bestemming met veel bezoekers in de omgeving van Napels en Sorrento op het Italiaanse vasteland. Bezoekers kunnen ontspannen op de stranden en wilde dieren waaronder kwartels, roodborstjes, slechtvalken, houtsnippen, merels, gekko's, rode goudvis, zeepaling, sargos, zeebaarzen, harders omvat, en de blauwe hagedis van de Faraglioni spotten. Attracties op het eiland zijn onder andere de Villa San Michelle, gelegen op de top van de Fenicische Stappen op een hoogte van 327 meter boven zeespiegel. De villa heeft een panoramisch uitzicht op de stad en haven, het Sorrento schiereiland en de Vesuvius.
Het eiland heeft twee havens: de Marina Piccola en Marina Grande. Het eiland is bereikbaar per veerboot of draagvleugelboot vanaf Napels, Sorrento, Positano en Amalfi. Veerboten arriveren in de ochtend en vertrekken in de middag. De bootreis duurt ongeveer 80 minuten per veerboot en ongeveer 40 minuten per snelboot. De reistijden vanaf Sorrento zijn ongeveer 40 minuten per veerboot en 20 minuten per snelboot. Veerboten maken een tussenstop in Marina Grande, vanwaar u richting Capri stad kunt gaan. Vanuit Anacapri, een stoeltjeslift brengt passagiers naar de top van het eiland.


Castellammare di Stabia Gids

Castellammare de Stabia, meestal aangeduid als gewoon Stabia, ligt in de provincie Napels in de regio Campanië van Zuid-Italië. De stad ligt aan de baai van Napels, op ongeveer 30 km ten zuiden van de stad Napels. Stabia ligt dicht bij de oude Romeinse stad van Stabiae, die in 79 na Christus werd verwoest door de Vesuvius vulkaan uitbarsting. De oude archeologische vondsten van Stabiae, samen met de mooie architectuur, de vele kerken, en de prachtige kunstwerken van het oude centrum van de stad te maken Castellammare di Stabia een perfecte plek voor een ontspannen vakantie voor degenen die houden van een beetje van culturele excursies en prachtige stranden.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Capri en Sorrento. De haven wordt gebruikt voor zowel passagiers als commerciële vervoer, en ook gebruikt door vissersvaartuigen. De haven is ook de derde grootste haven in Campania na de havens van Napels en Salerno.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.