Napoli
Amalfi
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Napoli - Amalfi is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Napoli - Amalfi

Nieuwste aanbiedingen voor Napoli - Amalfi

Napoli naar Amalfi Veerboot

De Napoli Amalfi veerdienst verbindt Italië met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Alilauro veerdienst gaat tot 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 55 minuten Terwijl de veerdienst van NLG vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 1 uur 45 minuten.

Dus dat is een totaal van 23 overtochten per week op de Napoli Amalfi route tussen Italië en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Napoli naar Amalfi is ongeveer 1h 20m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Napoli naar Amalfi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Napoli naar Amalfi is 125 €.
 • Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Napoli naar Amalfi. Dit zijn
  • Alilauro
  • NLG
 • Boek overtochten van Napoli naar Amalfi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Napoli naar Amalfi reizen met
  • Alilauro
  • NLG
 • Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Alilauro
 • De afstand van Napoli naar Amalfi is ongeveer 23 zeemijlen.

Napoli Amalfi Veerboot klantenrecensies

 • "Zéér tevreden"

  Wij twijfelden om vanuit de luchthaven met de taxi naar Amalfi te rijden of via de ferry. Het scheelt in tijd een halfuurtje en in budget €100 dus de keuze was snel gemaakt. Het was een top ervaring om vanuit Napels langs de kust af te varen naar Amalfi en te kunnen genieten van het uitzicht en de kustlijn. Ik zou deze transportwijze aan iedereen aanraden. Ter plaatse hebben we ons zoveel mogelijk via de ferries proberen verplaatsen. Het was vooraf wat 'ingewikkeld' om te boeken omdat sommigen zeiden dat je best via Salerno naar Amalfi vaart terwijl er perfect een rechtstreekse ferry is vanuit Napels. Maar in de stadjes/dorpjes zelf zijn de locketten héél duidelijk mbt de ferry-tarieven en tijdstippen.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Amalfi Gids

De stad Amalfi is de grootste stad aan de kust van Amalfi in de provincie Solerno in Italië. De stad ligt aan de Golf van Solerno aan de voet van de Monte Cerreto en aan de monding van een diep ravijn. De stad, samen met vele andere steden langs de kust van Amalfi, zoals Ravello en Positano zijn uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. De stad werd voor het eerst genoemd in de 6e eeuw en kort daarna overgenomen belang als een maritieme macht, handel in graan van zijn buren, zout uit Sardinië en slaven uit het binnenland, en zelfs hout, in ruil voor de gouden dinars geslagen in Egypte en Syrië, teneinde de Byzantijnse zijde die in het Westen verkocht kopen. Amalfi heeft een lange geschiedenis van de catering voor bezoekers, met twee voormalige kloosters wordt omgezet in hotels, de Luna Convento in het tweede decennium van de 19e eeuw en de Cappuccini Convento in de jaren 1880. Gevierde bezoekers naar Amalfi inclusief de componist Richard Wagner en de toneelschrijver Henrik Ibsen, die beiden voltooide werken, terwijl u verblijft in Amalfi.

Seizoensgebonden draagvleugelboot routes verbinden de resorts aan de Sorrento en Amalfi kust evenals Pozzuoli, Ischia, Procida, Napels, Torre Annunziata (voor Pompeii), Ercolano (voor Herculaneum), Capri, Salerno, Agropoli (voor Paestum) en Palinuro aan de Cilento kust.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking