San Domino (Tremiti)
Termoli
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
San Domino (Tremiti)-Termoli is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor San Domino (Tremiti)-Termoli

Nieuwste aanbiedingen voor San Domino (Tremiti)-Termoli

San Domino naar Termoli Veerboot

De San Domino Termoli veerdienst verbindt Tremiti Eilanden met Italië en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Tirrenia varen tot maximaal 9 keer per week, NLG 7 keer per week & de veerdienst van Gruppo Armatori Garganici vaart tot maximaal 5 keer per week.

Er is een totaal van 21 overtochten per week op de San Domino Termoli route tussen Tremiti Eilanden en Italië en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

San Domino Gids

Het eiland San Domino behoort tot de Tremitische Eilanden archipel aan de Adriatische Zee, en ligt net ten noorden van het schiereiland Gargano. De archipel bestaat uit 5 eilanden: San Domino, St. Nicolaas, Cretaccio, Capraia en Pianosa, en collectief, de eilanden vormen een gemeente van de Italiaanse provincie Foggia en maken deel uit van het nationale park Gargano. Het eiland is bewoond sinds de ijzertijd (4e - 3e eeuw voor Christus) en de Tremiti eilanden een plaats van opsluiting sinds de oudheid zijn geweest. Romeinse keizer Augustus had zijn kleindochter Julia de Jongere hier, waar ze overleed na 20 jaar overgebracht. Het eiland keten werd geregeerd door de abdij van Santa Maria a Mare in San Nicolas eiland tijdens de Middeleeuwen. De abdij werd vermoedelijk gesticht in de 9e eeuw door Benedictijnse monniken van Montecassino. De eilanden werden ook gebruikt voor de detentie van politieke gevangenen tijdens het fascistische regime van Mussolini. Echter, het eiland is tegenwoordig een zeer populaire toeristische bestemming vanwege de kristalheldere warme water. Van alle eilanden in de archipel, San Domino is het meest ontwikkeld voor het toerisme en heeft het enige zandstrand in het eiland keten.


Termoli Gids

De Italiaanse stad Termoli is gelegen in de provincie Campobasso in de regio Molise, aan de Adriatische Zee. In het centrale plein is er een 12e eeuwse kathedraal, gewijd aan St. Maria van de Zuivering. Het is een goed voorbeeld van de Apulische romaanse architectuur, en bevat de relikwieën van de stad zijn de twee patroons, Bassus en Timoteus. Het bovenste deel van de gevel werd verwoest door een aardbeving in 1456, en werd ook beschadigd door de Turk zak van de stad in 1566. De barokke toevoegingen in de restauratie van 1930-1969 werden verwijderd, terug het gebouw in zijn oorspronkelijke uiterlijk. Een deel van een reeds bestaande basiliek, gebouwd in de 11e eeuw over de oorspronkelijke, kleinere kathedraal genaamd Ecclesia Sanctae Mater, zijn gevonden onder het bouwwerk.

De stad staat bekend om zijn uitstekende stranden en het heldere water. Binnen een straal van ongeveer 25 km van Termoli bezoekers van de stad kunnen de hilltowns van Larino, Casacalenda, Montorio en Montelongo die een manier van leven, die aan het verdwijnen is in andere behouden bereiken, meer ontwikkeld, delen van Italië.

Termoli is de enige haven met veerdiensten naar de Tremitische Eilanden het hele jaar door.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking