San Domino (Tremiti)
Termoli
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
San Domino (Tremiti) - Termoli is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor San Domino (Tremiti) - Termoli

Nieuwste aanbiedingen voor San Domino (Tremiti) - Termoli

San Domino naar Termoli Veerboot

De San Domino Termoli veerdienst verbindt Tremiti Eilanden met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De NLG veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 hour Terwijl de veerdienst van Gruppo Armatori Garganici vertrekt tot 5 keer per week en duurt 50 minuten.

Dus dat is een totaal van 26 overtochten per week op de San Domino Termoli route tussen Tremiti Eilanden en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Tremiti Eilanden naar Italië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van San Domino naar Termoli is ongeveer 55m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van San Domino naar Termoli kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van San Domino naar Termoli is 138 €.
 • Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor San Domino naar Termoli. Dit zijn
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici
 • Boek overtochten van San Domino naar Termoli via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van San Domino naar Termoli reizen met
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici
 • Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici
 • De afstand van San Domino naar Termoli is ongeveer 31 zeemijlen.

San Domino Gids

Het eiland San Domino behoort tot de Tremitische Eilanden archipel aan de Adriatische Zee, en ligt net ten noorden van het schiereiland Gargano. De archipel bestaat uit 5 eilanden: San Domino, St. Nicolaas, Cretaccio, Capraia en Pianosa, en collectief, de eilanden vormen een gemeente van de Italiaanse provincie Foggia en maken deel uit van het nationale park Gargano. Het eiland is bewoond sinds de ijzertijd (4e - 3e eeuw voor Christus) en de Tremiti eilanden een plaats van opsluiting sinds de oudheid zijn geweest. Romeinse keizer Augustus had zijn kleindochter Julia de Jongere hier, waar ze overleed na 20 jaar overgebracht. Het eiland keten werd geregeerd door de abdij van Santa Maria a Mare in San Nicolas eiland tijdens de Middeleeuwen. De abdij werd vermoedelijk gesticht in de 9e eeuw door Benedictijnse monniken van Montecassino. De eilanden werden ook gebruikt voor de detentie van politieke gevangenen tijdens het fascistische regime van Mussolini. Echter, het eiland is tegenwoordig een zeer populaire toeristische bestemming vanwege de kristalheldere warme water. Van alle eilanden in de archipel, San Domino is het meest ontwikkeld voor het toerisme en heeft het enige zandstrand in het eiland keten.


Termoli Gids

De Italiaanse stad Termoli is gelegen in de provincie Campobasso in de regio Molise, aan de Adriatische Zee. In het centrale plein is er een 12e eeuwse kathedraal, gewijd aan St. Maria van de Zuivering. Het is een goed voorbeeld van de Apulische romaanse architectuur, en bevat de relikwieën van de stad zijn de twee patroons, Bassus en Timoteus. Het bovenste deel van de gevel werd verwoest door een aardbeving in 1456, en werd ook beschadigd door de Turk zak van de stad in 1566. De barokke toevoegingen in de restauratie van 1930-1969 werden verwijderd, terug het gebouw in zijn oorspronkelijke uiterlijk. Een deel van een reeds bestaande basiliek, gebouwd in de 11e eeuw over de oorspronkelijke, kleinere kathedraal genaamd Ecclesia Sanctae Mater, zijn gevonden onder het bouwwerk.

De stad staat bekend om zijn uitstekende stranden en het heldere water. Binnen een straal van ongeveer 25 km van Termoli bezoekers van de stad kunnen de hilltowns van Larino, Casacalenda, Montorio en Montelongo die een manier van leven, die aan het verdwijnen is in andere behouden bereiken, meer ontwikkeld, delen van Italië.

Termoli is de enige haven met veerdiensten naar de Tremitische Eilanden het hele jaar door.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking