San Domino
Termoli
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor San Domino - Termoli

Veerboot van San Domino (Tremiti) naar Termoli

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 12 wekelijkse afvaarten tussen San Domino (Tremiti) en Termoli. 2 operators varen deze route Gruppo Armatori Garganici & NLG en vaart het hele jaar door. San Domino (Tremiti) Termoli veerboten kosten tussen €43 en €156, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor San Domino (Tremiti) Termoli veerboten.

San Domino (Tremiti) Termoli Veerdienst Tijden

De vroegste San Domino (Tremiti) Termoli afvaarten vertrekken meestal rond 10:00 vanuit San Domino (Tremiti). De laatste ferry vertrekt meestal om 18:45.

Hoe lang is de veerboot van San Domino (Tremiti) naar Termoli?

San Domino (Tremiti) Termoli Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

San Domino (Tremiti) Termoli Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 12 wekelijkse veerdiensten van San Domino (Tremiti) naar Termoli. Deze afvaarten worden verzorgd door Gruppo Armatori Garganici & NLG. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

San Domino (Tremiti) Termoli Veerboot Prijzen

San Domino (Tremiti) Termoli veerboot prijzen variëren tussen €43* en €156*. De gemiddelde prijs is €89*. De goedkoopste San Domino (Tremiti) Termoli veerboot prijzen beginnen vanaf €21*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €89*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van San Domino (Tremiti) naar Termoli?

De afstand tussen San Domino (Tremiti) en Termoli is ongeveer 56,6 km of 30,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de San Domino (Tremiti) Termoli ferry?

Nee, de veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op de overtochten tussen San Domino (Tremiti) en Termoli.

Kan ik te voet reizen van San Domino (Tremiti) naar Termoli?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Gruppo Armatori Garganici, NLG tussen San Domino (Tremiti) en Termoli.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van San Domino (Tremiti) naar Termoli?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van San Domino (Tremiti) naar Termoli met Gruppo Armatori Garganici, NLG. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Tremiti Eilanden naar Italië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
San Domino (Tremiti) - Termoli Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Gruppo Armatori Garganici & NLG
Gemiddelde prijs 113 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 12
Gemiddelde vaartijd 1h 0m
Eerste veerboot 10:00
Laatste veerboot 18:45
Afstand 30 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van San Domino naar Termoli?

De reistijd per veerboot van San Domino naar Termoli is ongeveer 55m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van San Domino naar Termoli?

De prijs van de ferry overtocht van San Domino naar Termoli kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van San Domino naar Termoli is 105 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van San Domino naar Termoli?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor San Domino naar Termoli. Dit zijn
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van San Domino naar Termoli?

Boek overtochten van San Domino naar Termoli via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen San Domino en Termoli?

De afstand van San Domino naar Termoli is ongeveer 30 zeemijlen.

San Domino Gids

Het eiland San Domino behoort tot de Tremitische Eilanden archipel aan de Adriatische Zee, en ligt net ten noorden van het schiereiland Gargano. De archipel bestaat uit 5 eilanden: San Domino, St. Nicolaas, Cretaccio, Capraia en Pianosa, en collectief, de eilanden vormen een gemeente van de Italiaanse provincie Foggia en maken deel uit van het nationale park Gargano. Het eiland is bewoond sinds de ijzertijd (4e - 3e eeuw voor Christus) en de Tremiti eilanden een plaats van opsluiting sinds de oudheid zijn geweest. Romeinse keizer Augustus had zijn kleindochter Julia de Jongere hier, waar ze overleed na 20 jaar overgebracht. Het eiland keten werd geregeerd door de abdij van Santa Maria a Mare in San Nicolas eiland tijdens de Middeleeuwen. De abdij werd vermoedelijk gesticht in de 9e eeuw door Benedictijnse monniken van Montecassino. De eilanden werden ook gebruikt voor de detentie van politieke gevangenen tijdens het fascistische regime van Mussolini. Echter, het eiland is tegenwoordig een zeer populaire toeristische bestemming vanwege de kristalheldere warme water. Van alle eilanden in de archipel, San Domino is het meest ontwikkeld voor het toerisme en heeft het enige zandstrand in het eiland keten.


Termoli Gids

De Italiaanse stad Termoli is gelegen in de provincie Campobasso in de regio Molise, aan de Adriatische Zee. In het centrale plein is er een 12e eeuwse kathedraal, gewijd aan St. Maria van de Zuivering. Het is een goed voorbeeld van de Apulische romaanse architectuur, en bevat de relikwieën van de stad zijn de twee patroons, Bassus en Timoteus. Het bovenste deel van de gevel werd verwoest door een aardbeving in 1456, en werd ook beschadigd door de Turk zak van de stad in 1566. De barokke toevoegingen in de restauratie van 1930-1969 werden verwijderd, terug het gebouw in zijn oorspronkelijke uiterlijk. Een deel van een reeds bestaande basiliek, gebouwd in de 11e eeuw over de oorspronkelijke, kleinere kathedraal genaamd Ecclesia Sanctae Mater, zijn gevonden onder het bouwwerk.

De stad staat bekend om zijn uitstekende stranden en het heldere water. Binnen een straal van ongeveer 25 km van Termoli bezoekers van de stad kunnen de hilltowns van Larino, Casacalenda, Montorio en Montelongo die een manier van leven, die aan het verdwijnen is in andere behouden bereiken, meer ontwikkeld, delen van Italië.

Termoli is de enige haven met veerdiensten naar de Tremitische Eilanden het hele jaar door.


San Domino naar Termoli Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
NLG 10:00 11:00 1 uur Ma, za, zo
NLG 16:20 17:20 1 uur Ma
NLG 17:40 18:40 1 uur vr, za, zo
NLG 18:45 19:45 1 uur Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.