Termoli
San Domino
Veerboten naar Tremiti Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Termoli - San Domino

Veerboot van Termoli naar San Domino (Tremiti)

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 12 wekelijkse afvaarten tussen Termoli en San Domino (Tremiti). 2 operators varen deze route Gruppo Armatori Garganici & NLG en loopt het hele jaar door. Termoli San Domino (Tremiti) veerboten kosten tussen €50 en €193, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Termoli San Domino (Tremiti) veerboten.

Termoli San Domino (Tremiti) Veerdienst Tijden

De vroegste Termoli San Domino (Tremiti) afvaarten vertrekken meestal rond 08:40. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:30.

Hoe lang is de veerboot van Termoli naar San Domino (Tremiti)?

Termoli San Domino (Tremiti) Vaartijden op deze route kunnen ongeveer 1u 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Termoli San Domino (Tremiti) Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 12 wekelijkse veerdiensten van Termoli naar San Domino (Tremiti). Deze afvaarten worden verzorgd door Gruppo Armatori Garganici & NLG. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Termoli San Domino (Tremiti) Veerboot Prijzen

Termoli San Domino (Tremiti) veerboot prijzen variëren tussen €50* en €193*. De gemiddelde prijs is meestal €113*. De goedkoopste Termoli San Domino (Tremiti) veerboot prijzen beginnen vanaf €25*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €113*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Termoli naar San Domino (Tremiti)?

De afstand tussen Termoli en San Domino (Tremiti) is ongeveer 56,6 km of 30,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Termoli San Domino (Tremiti) ferry?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op de overtochten tussen Termoli en San Domino (Tremiti).

Kan ik te voet reizen van Termoli naar San Domino (Tremiti)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Gruppo Armatori Garganici, NLG tussen Termoli en San Domino (Tremiti).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Termoli naar San Domino (Tremiti)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Termoli naar San Domino (Tremiti) met Gruppo Armatori Garganici, NLG. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Tremiti Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Termoli - San Domino (Tremiti) Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Gruppo Armatori Garganici & NLG
Gemiddelde prijs 144 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 12
Gemiddelde vaartijd 1h 0m
Eerste veerboot 08:40
Laatste veerboot 17:30
Afstand 30 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Termoli naar San Domino?

De reistijd per veerboot van Termoli naar San Domino is ongeveer 1h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Termoli naar San Domino?

De prijs van de ferry overtocht van Termoli naar San Domino kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Termoli naar San Domino is 133 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Termoli naar San Domino?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Termoli naar San Domino. Dit zijn
  • NLG
  • Gruppo Armatori Garganici

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Termoli naar San Domino?

Boek overtochten van Termoli naar San Domino via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Termoli en San Domino?

De afstand van Termoli naar San Domino is ongeveer 30 zeemijlen.

Termoli Gids

De Italiaanse stad Termoli ligt aan de Adriatische Zee, in de provincie Campobasso in de regio Molise. Oorspronkelijk bekend als een vissershaven, het heeft de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populair vakantieoord voor de Italianen. De oude stad heeft veel voorbeelden van gerestaureerde pastelkleurige geschilderde huizen. Een populaire attractie in de stad is de 12e en 13e eeuwse kathedraal gelegen in het centrale plein. De kathedraal was gewijd aan St. Maria van de zuivering en is een prachtig voorbeeld van de Apulische Romaanse architectuur. Vervat in de kathedraal liggen de overblijfselen van Vassus van Lucera (San Basso) en Timothy, de stad twee patroonheiligen. Ook in de stad is het 11e-eeuwse kasteel dat werd gebouwd door graaf Robert I van Loritello tijdens de Normandische overheersing van de stad en maakte deel uit van een groter systeem van fortificatie die ook een muur rond de stad, waarvan slechts een toren blijft.

Voor een meer ontspannen vakantie, stranden van de stad zijn populair bij toeristen. Binnen een straal van ongeveer 25 km van Termoli bezoekers van de stad kunnen de hilltowns van Larino, Casacalenda, Montorio en Montelongo die een manier van leven, die aan het verdwijnen is in andere behouden bereiken, meer ontwikkeld, delen van Italië.

Termoli is de enige haven met veerdiensten naar de Tremitische Eilanden het hele jaar door.


San Domino Gids

Het eiland San Domino behoort tot de Tremitische Eilanden archipel aan de Adriatische Zee. Er zijn 5 eilanden van de archipel: San Domino, St. Nicolaas, Cretaccio, Capraia en Pianosa, en collectief, de eilanden vormen een gemeente in de Italiaanse provincie Foggia en maken deel uit van het nationale park Gargano. De eilanden kunnen zijn geschiedenis dateren uit de IJzertijd, echter, in de Middeleeuwen de archipel werd geregeerd door de abdij van Santa Maria a Mare ("Heilige Maria van de Zee") in San Nicola eiland, blijkbaar hier gesticht in de 9e eeuw door Benedictijnse monniken van Montecassino. Het eiland werd ook gebruikt voor de detentie van politieke gevangenen tijdens de fascistische regime van Mussolini. Vandaag de dag, de eilanden zijn een belangrijke toeristische bestemming vanwege hun kristalheldere warme water. Van alle eilanden in de archipel, San Domino is het meest ontwikkelde eiland voor toerisme en heeft het enige zandstrand in de archipel.


Termoli naar San Domino Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
NLG 08:40 09:40 1 uur Ma, zo
NLG 11:00 12:00 1 uur Ma, zo
NLG 17:30 18:30 1 uur Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.