Castellammare di Stabia
Amalfi
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Castellammare di Stabia - Amalfi

Veerboot van Castellammare di Stabia naar Amalfi

Er zijn gemiddeld 6 wekelijkse afvaarten tussen Castellammare di Stabia en Amalfi. 2 operators varen deze route Alilauro & NLG en loopt het hele jaar door. Castellammare di Stabia Amalfi veerboten kosten tussen €46 en €185, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Castellammare di Stabia Amalfi veerboten.

Castellammare di Stabia Amalfi Veerboot Tijden

De eerste Castellammare di Stabia Amalfi veerboot vertrekt meestal vanuit Castellammare di Stabia rond 08:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 08:20.

Hoe lang is de veerboot van Castellammare di Stabia naar Amalfi?

Castellammare di Stabia Amalfi Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u30m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Castellammare di Stabia Amalfi Veerboot Prijzen

Castellammare di Stabia Amalfi veerboot prijzen variëren tussen €46* en €185*. De gemiddelde prijs is €109*. De goedkoopste Castellammare di Stabia Amalfi veerboot prijzen beginnen vanaf €24*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €109*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Castellammare di Stabia naar Amalfi?

De afstand tussen Castellammare di Stabia en Amalfi is ongeveer 9,9 mijl (16,0 km) of 8,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Castellammare di Stabia Amalfi veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Castellammare di Stabia en Amalfi.

Kan ik te voet reizen van Castellammare di Stabia naar Amalfi?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Alilauro, NLG tussen Castellammare di Stabia en Amalfi.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Castellammare di Stabia naar Amalfi?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Castellammare di Stabia naar Amalfi met Alilauro, NLG. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Castellammare di Stabia - Amalfi Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Alilauro & NLG
Gemiddelde prijs 139 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 2h 30m
Eerste veerboot 08:20
Afstand 8 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Castellammare di Stabia naar Amalfi?

De reistijd per veerboot van Castellammare di Stabia naar Amalfi is ongeveer 2h 11m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Castellammare di Stabia naar Amalfi?

De prijs van de ferry overtocht van Castellammare di Stabia naar Amalfi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Castellammare di Stabia naar Amalfi is 128 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Castellammare di Stabia naar Amalfi?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Castellammare di Stabia naar Amalfi. Dit zijn
  • Alilauro
  • NLG
  • Seremar

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Castellammare di Stabia naar Amalfi?

Boek overtochten van Castellammare di Stabia naar Amalfi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Castellammare di Stabia en Amalfi?

De afstand van Castellammare di Stabia naar Amalfi is ongeveer 8 zeemijlen.

Castellammare di Stabia Gids

Gelegen in de provincie Napels in de regio Campanië in Zuid-Italië, Stabia is gelegen aan de baai van Napels ongeveer 30 km ten zuidoosten van Napels. De stad ligt naast de oude Romeinse stad van Stabiae die verwoest werd door de Vesuvius vulkaan uitbarsting in AD 79. De opgraving van de Romeinse villa's die geconserveerd zijn door de uitbarsting van de Vesuvius is momenteel aan de gang. De oude archeologische vondsten van Stabiae, samen met de mooie architectuur, de vele kerken, en de prachtige kunstwerken van het oude centrum van de stad maken Castellammare di Stabia een perfecte plek voor een ontspannen vakantie, voor degenen die van culturele uitstapjes en prachtige stranden houden.

De haven wordt momenteel gebruikt door commerciële, toeristische en vissersvaartuigen. Er zijn ook scheepswerven, en de haven is de derde grootste haven in Campania, na Napels en Salerno. Veerboten vanuit de haven gaan richting Capri en Sorrento.


Amalfi Gids

De stad Amalfi is de grootste stad aan de kust van Amalfi in de provincie Solerno in Italië. De stad ligt aan de Golf van Solerno aan de voet van de Monte Cerreto en aan de monding van een diep ravijn. De stad, samen met vele andere steden langs de kust van Amalfi, zoals Ravello en Positano zijn uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. De stad werd voor het eerst genoemd in de 6e eeuw en kort daarna overgenomen belang als een maritieme macht, handel in graan van zijn buren, zout uit Sardinië en slaven uit het binnenland, en zelfs hout, in ruil voor de gouden dinars geslagen in Egypte en Syrië, teneinde de Byzantijnse zijde die in het Westen verkocht kopen. Amalfi heeft een lange geschiedenis van de catering voor bezoekers, met twee voormalige kloosters wordt omgezet in hotels, de Luna Convento in het tweede decennium van de 19e eeuw en de Cappuccini Convento in de jaren 1880. Gevierde bezoekers naar Amalfi inclusief de componist Richard Wagner en de toneelschrijver Henrik Ibsen, die beiden voltooide werken, terwijl u verblijft in Amalfi.

Seizoensgebonden draagvleugelboot routes verbinden de resorts aan de Sorrento en Amalfi kust evenals Pozzuoli, Ischia, Procida, Napels, Torre Annunziata (voor Pompeii), Ercolano (voor Herculaneum), Capri, Salerno, Agropoli (voor Paestum) en Palinuro aan de Cilento kust.


Castellammare di Stabia naar Amalfi Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
NLG 08:20 10:50 2 uur 30 minuten Alledaags
Seremar 09:00 11:55 2 uur 55 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.