Castellammare di Stabia
Amalfi
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Castellammare di Stabia - Amalfi is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Castellammare di Stabia - Amalfi

Nieuwste aanbiedingen voor Castellammare di Stabia - Amalfi

Castellammare di Stabia naar Amalfi Veerboot

De Castellammare di Stabia Amalfi veerdienst verbindt Italië met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Alilauro veerdienst gaat tot 8 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 10 minuten Terwijl de veerdienst van NLG vertrekt tot 7 keer per week en duurt 2 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 15 overtochten per week op de Castellammare di Stabia Amalfi route tussen Italië en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Castellammare di Stabia naar Amalfi?

  De reistijd per veerboot van Castellammare di Stabia naar Amalfi is ongeveer 1h 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Castellammare di Stabia naar Amalfi?

  De prijs van de ferry overtocht van Castellammare di Stabia naar Amalfi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Castellammare di Stabia naar Amalfi is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Castellammare di Stabia naar Amalfi?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Castellammare di Stabia naar Amalfi. Dit zijn
  • Alilauro
  • NLG
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Castellammare di Stabia naar Amalfi?

  Boek overtochten van Castellammare di Stabia naar Amalfi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Castellammare di Stabia naar Amalfi?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Castellammare di Stabia naar Amalfi reizen met
  • Alilauro
  • NLG
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Castellammare di Stabia naar Amalfi?

  Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Kan ik mijn hond mee aan boord nemen bij ferry overtochten van Castellammare di Stabia naar Amalfi?

  Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Alilauro
  • NLG
 • Wat is de afstand tussen Castellammare di Stabia en Amalfi?

  De afstand van Castellammare di Stabia naar Amalfi is ongeveer 0 zeemijlen.

Castellammare di Stabia Gids

Gelegen in de provincie Napels in de regio Campanië in Zuid-Italië, Stabia is gelegen aan de baai van Napels ongeveer 30 km ten zuidoosten van Napels. De stad ligt naast de oude Romeinse stad van Stabiae die verwoest werd door de Vesuvius vulkaan uitbarsting in AD 79. De opgraving van de Romeinse villa's die geconserveerd zijn door de uitbarsting van de Vesuvius is momenteel aan de gang. De oude archeologische vondsten van Stabiae, samen met de mooie architectuur, de vele kerken, en de prachtige kunstwerken van het oude centrum van de stad maken Castellammare di Stabia een perfecte plek voor een ontspannen vakantie, voor degenen die van culturele uitstapjes en prachtige stranden houden.

De haven wordt momenteel gebruikt door commerciële, toeristische en vissersvaartuigen. Er zijn ook scheepswerven, en de haven is de derde grootste haven in Campania, na Napels en Salerno. Veerboten vanuit de haven gaan richting Capri en Sorrento.


Amalfi Gids

De stad Amalfi is de grootste stad aan de kust van Amalfi in de provincie Solerno in Italië. De stad ligt aan de Golf van Solerno aan de voet van de Monte Cerreto en aan de monding van een diep ravijn. De stad, samen met vele andere steden langs de kust van Amalfi, zoals Ravello en Positano zijn uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site. De stad werd voor het eerst genoemd in de 6e eeuw en kort daarna overgenomen belang als een maritieme macht, handel in graan van zijn buren, zout uit Sardinië en slaven uit het binnenland, en zelfs hout, in ruil voor de gouden dinars geslagen in Egypte en Syrië, teneinde de Byzantijnse zijde die in het Westen verkocht kopen. Amalfi heeft een lange geschiedenis van de catering voor bezoekers, met twee voormalige kloosters wordt omgezet in hotels, de Luna Convento in het tweede decennium van de 19e eeuw en de Cappuccini Convento in de jaren 1880. Gevierde bezoekers naar Amalfi inclusief de componist Richard Wagner en de toneelschrijver Henrik Ibsen, die beiden voltooide werken, terwijl u verblijft in Amalfi.

Seizoensgebonden draagvleugelboot routes verbinden de resorts aan de Sorrento en Amalfi kust evenals Pozzuoli, Ischia, Procida, Napels, Torre Annunziata (voor Pompeii), Ercolano (voor Herculaneum), Capri, Salerno, Agropoli (voor Paestum) en Palinuro aan de Cilento kust.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.