Alilauro
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Alilauro

Nieuwste aanbiedingen voor Alilauro

Alilauro

Alilauro kan bogen op een lange traditie. Deze Italiaanse veerbootmaatschappij is gevestigd aan de Golf van Napels en verzorgt overtochten tussen Napels, het schiereiland Sorrento, de Eolische archipel en de prachtige eilanden Capri en Ischia aan de Tyrreense Zee.

In 1944 voer Agostino Lauro met zijn boot ‘Freccia del Golfo' van Ischia naar Capri. Dit was het begin van de toeristische veerroute tussen deze twee prachtige eilanden. Tweeëntwintig jaar later breidde hij zijn vloot uit met drie kleine draagvleugelboten. Vandaag de dag bestaat de vloot van Alilauro uit meer dan dertig veerboten.

Alilauro wordt nu gerund door Agostino's zoon Salvatore. Het is uitgegroeid tot een holdingmaatschappij met meer dan 500 werknemers. Jaarlijks vervoert Alilauro meer dan 3 miljoen passagiers.

De vloot van Alilauro bestaat uit grote catamarans, enkelrompschepen en moderne draagvleugelboten die alleen voetgangers kunnen vervoeren. Op het schip Celestina Lauro kunnen passagiers gebruikmaken van gratis WiFi. Iedere veerboot beschikt over ruimte zitruimtes zodat u comfortabel kunt varen door een van de mooiste regio's van Italië.

Direct Ferries biedt Alilauro dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Alilauro overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Alilauro dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Alilauro routes

Alilauro klantenrecensies.

 • "Prima!!"

  Alles liep verliep  vlot   .

  Lees meer Lees minder
 • "snelle prettige overtocht"

  De boot had comfortabele stoelen. je had niet het gevoel dat je voer. Je weet dat je op een boot zit maar je merkt er niets van.

  Lees meer Lees minder
 • "ferrry salerno-capri"

  goede verbinding, mooi uitzicht, stipt

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking