Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in San Domino Veerboot Haven

  • San Domino Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van San Domino vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze San Domino Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

San Domino Veerdiensten

San Domino Gids

San Domino Gids

De Tremitische Eilanden is een groep van 5 eilanden in de Adriatische Zee, ongeveer op twee derde naar het zuiden langs de oostkust van Italië. San Domino is het meest ontwikkelde eiland en heeft de populairste haven. Op San Nicola woont het grootste deel van de bevolking. Capraia is onbewoond. Cretaccio is een grote onbewoonde blok klei. En Pianosa is een klein en evenwel onbewoond eiland. De eilanden hebben een geschiedenis met aardbevingen en naam van de groep refereert aan het aanwezige seismische gevaar - 'Tremiti' betekent 'bevingen'. De eilanden worden omgeven door helder water en zijn een populaire toeristenbestemming die in het zomerseizoen talloze toeristen verwelkomen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.