Ponza
Terracina
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Ponza - Terracina

Veerboot van Ponza naar Terracina

Er zijn gewoonlijk 2 dagelijkse en 12 wekelijkse afvaarten tussen Ponza en Terracina. 2 operators varen deze route Laziomar & NLG en loopt het hele jaar door. Ponza Terracina veerboten kosten tussen €27 en €169, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Ponza Terracina veerboten.

Ponza Terracina Veerboot Tijden

De vroegste Ponza Terracina veerboot vertrekt meestal vanuit Ponza rond 10:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 18:40.

Hoe lang is de veerboot van Ponza naar Terracina?

Ponza Terracina Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 15m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Ponza Terracina Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 12 wekelijkse veerdiensten van Ponza naar Terracina. Deze afvaarten worden verzorgd door Laziomar & NLG. Houdt u er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Ponza Terracina Veerboot Prijzen

Ponza Terracina veerboot prijzen variëren tussen €27* en €169*. De gemiddelde prijs is €96*. De goedkoopste Ponza Terracina veerboot prijzen beginnen vanaf €26*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €96*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Ponza naar Terracina?

De afstand tussen Ponza en Terracina is ongeveer 49,7 km of 26,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Ponza Terracina veerboot?

Nee, de veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op de overtochten tussen Ponza en Terracina.

Kan ik te voet reizen van Ponza naar Terracina?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Laziomar, NLG tussen Ponza en Terracina.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Ponza naar Terracina?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Ponza naar Terracina met Laziomar, NLG. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Pontine Eilanden naar Italië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Ponza - Terracina Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Laziomar & NLG
Gemiddelde prijs 121 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 12
Gemiddelde vaartijd 1h 15m
Eerste veerboot 10:15
Laatste veerboot 18:40
Afstand 26 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Ponza naar Terracina?

De reistijd per veerboot van Ponza naar Terracina is ongeveer 1h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Ponza naar Terracina?

De prijs van de ferry overtocht van Ponza naar Terracina kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Ponza naar Terracina is 101 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Ponza naar Terracina?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Ponza naar Terracina en dat is
  • NLG

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Ponza naar Terracina?

Boek overtochten van Ponza naar Terracina via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Ponza naar Terracina?

Ja, je kunt als voetpassagier van Ponza naar Terracina reizen met
  • NLG

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Ponza naar Terracina?

Ja, je kunt met een voertuig van Ponza naar Terracina reizen met
  • NLG

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Ponza naar Terracina?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • NLG

Wat is de afstand tussen Ponza en Terracina?

De afstand van Ponza naar Terracina is ongeveer 26 zeemijlen.

Ponza Gids

Ponza is een Italiaans eiland en het grootste van de Pontijnse eilanden archipel. Het eiland ligt ongeveer 35 km ten zuiden van Kaap Circeo aan de Tyffhenian Zee. Ponza wordt beschouwd door veel van haar bezoekers als een lagere-key - en een goedkopere - versie van Capri, en wordt bezocht door de rijke en beroemde mensen die graag een lager profiel willen behouden op vakantie, maar ook door vele jonge Romeinen in de zomer. De belangrijkste nederzettingen van het eiland zijn Ponza Porto, rond de haven, en Le Forna, in het noorden. Het eiland heeft een schoon en helder water waarin de bezoekers aan het strand, rotsen, en vanaf de boot (beschikbaar voor georganiseerde reizen een ook te huur in de haven) kunnen zwemmen. Er zijn een aantal uitstekende restaurants op Ponza, evenals een paar opties voor late-night drinken en dansen. Er zijn niet veel toeristische attracties of monumenten op het eiland. De belangrijkste aantrekkingskracht op Ponza is het landschap, de kustlijn en de sfeer.

Veerboten vanuit Ponza vertrekken naar Napels, Terracina, Formia en Anzio; er zijn ook draagvleugelboten (aliscafo) naar Anzio en Formia, met een reistijd van ongeveer 75 minuten.


Terracina Gids

De Italiaanse stad Terracina is een badplaats in het zuiden van de regio Lazio, gelegen tussen Rome en Napels. Het was een belangrijke haven aan de Romeinse Via Appia, en de site van een grote tempel voor Jupiter. Vandaag is de moderne stad spreidt zich uit over de vlakte onder de heuvels, langs een breed zandstrand waar vele bezoekers in de zomer trekt. Het moderne deel van Terracina heeft brede boulevards die leidt naar het strand aan de westkant van de haven. De zee en het zand zijn de stad belangrijkste attractie voor veel van zijn Italiaanse zomer bezoekers. Veerboten vertrekken uit de haven voor de Pontijnse Eilanden. A-boot omzoomd kanaal leidt naar de haven van het busstation gebied, het passeren van de vis-hal waar kratten worden geladen met verse vis. Voor meer charme en geschiedenis, het hoofd voor de Centro Storico, het oude deel van de stad die bergopwaarts vanaf het busstation ligt. Het historische hart van Terracina is Piazza del Municipio, een mooi plein met straatstenen van het Forum Romanum, een afbrokkelende boog, de kathedraal van de stad, het hoofdkwartier van de gemeenteraad en het archeologisch museum. Dichtbij zie je ook een oude verharde stuk van de Via Appia.

Veerboten vanuit de haven van de stad verbindt Terracina naar het eiland Ponza.


Ponza naar Terracina Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
NLG 10:15 11:30 1 uur 15 minuten Alledaags
NLG 15:45 17:00 1 uur 15 minuten Ma, za
NLG 18:40 19:55 1 uur 15 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.