Vieste
San Nicola
Veerboten naar Tremiti Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Vieste - San Nicola

Veerboot van Vieste naar San Nicola (Tremiti)

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse afvaarten tussen Vieste en San Nicola (Tremiti). 2 maatschappijen bevaren deze route Gruppo Armatori Garganici & NLG en vaart het hele jaar door. Vieste San Nicola (Tremiti) veerboten kosten tussen €40 en €137, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Vieste San Nicola (Tremiti) veerboten.

Vieste San Nicola (Tremiti) Veerboot Tijden

De eerste Vieste San Nicola (Tremiti) ferry vertrekt meestal vanuit Vieste rond 08:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 08:30.

Hoe lang is de veerboot van Vieste naar San Nicola (Tremiti)?

Vieste San Nicola (Tremiti) Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u 12m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 10m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Vieste San Nicola (Tremiti) Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 5 wekelijkse veerdiensten van Vieste naar San Nicola (Tremiti). Deze afvaarten worden verzorgd door Gruppo Armatori Garganici & NLG. Houd er rekening mee dat de dienstregeling per veerboot kan verschillen, afhankelijk van het seizoen.

Vieste San Nicola (Tremiti) Veerboot Prijzen

Vieste San Nicola (Tremiti) veerboot prijzen variëren tussen €40* en €137*. De gemiddelde prijs is meestal €86*. De goedkoopste Vieste San Nicola (Tremiti) veerboot prijzen beginnen vanaf €20*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €86*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Vieste naar San Nicola (Tremiti)?

De afstand tussen Vieste en San Nicola (Tremiti) is ongeveer 49,1 mijl (79,0 km) of 42,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Vieste San Nicola (Tremiti) ferry?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op de overtochten tussen Vieste en San Nicola (Tremiti).

Kan ik te voet reizen van Vieste naar San Nicola (Tremiti)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Gruppo Armatori Garganici, NLG tussen Vieste en San Nicola (Tremiti).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Vieste naar San Nicola (Tremiti)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Vieste naar San Nicola (Tremiti) met NLG. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Tremiti Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Vieste - San Nicola (Tremiti) Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Gruppo Armatori Garganici & NLG
Gemiddelde prijs 109 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 2h 12m
Snelste Zeiltijd 2h 10m
Eerste veerboot 08:30
Afstand 42 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Vieste naar San Nicola?

De reistijd per veerboot van Vieste naar San Nicola is ongeveer 1h 40m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Vieste naar San Nicola?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Vieste naar San Nicola. Dit zijn
  • NLG
  • Navi Tremiti

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Vieste naar San Nicola?

Boek overtochten van Vieste naar San Nicola via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Vieste Gids

De stad Vieste ligt in de provincie Foggia van Italië en op het meest oostelijke deel van het schiereiland Gargano. Het hart van de stad is nog steeds zijn vissersdorp oorsprong, maar heeft ook vele culturele en traditionele elementen van belang zijn voor bezoekers om te genieten. De stad mooie stranden en kristalheldere wateren zijn een bijzondere attractie voor haar bezoekers. De zeebodem biedt ook een prachtige plek om te verkennen voor duikers en snorkelaars. De oude binnenstad is het ontdekken waard en omvat locaties zoals het kasteel, dat werd gebouwd in 1240 door Frederik II, de Byzantijnse kathedraal en het heiligdom van de Madonna di Merino. Voor degenen die een bezoek aan de stad tijdens mei zullen ze in staat zijn om de eerste hand ervaring van de processie van Santa Maria de Merino, dat op 9 mei wordt gehouden. De processie van San Giorgio is een ander evenement om niet te missen die elk jaar wordt gehouden op 23 april, en ziet een houten beeld van de Sint geparadeerd door de straten van de stad. Het evenement wordt beëindigd met een paardenrace langs Pizzomunno strand.


San Nicola Gids

Het eiland San Nicolas maakt deel uit van de Tremitische Eilanden archipel aan de Adriatische Zee. Er zijn 5 eilanden van de archipel: San Domino, St. Nicolaas, Cretaccio, Capraia en Pianosa, en collectief, de eilanden vormen een gemeente in de Italiaanse provincie Foggia en maken deel uit van het nationale park Gargano. De eilanden kunnen zijn geschiedenis dateren uit de IJzertijd, echter, in de Middeleeuwen de archipel werd geregeerd door de abdij van Santa Maria a Mare ("Heilige Maria van de Zee") in San Nicola eiland, blijkbaar hier gesticht in de 9e eeuw door Benedictijnse monniken van Montecassino. Het eiland werd ook gebruikt voor de detentie van politieke gevangenen tijdens de fascistische regime van Mussolini. Vandaag de dag, de eilanden zijn een belangrijke toeristische bestemming vanwege hun kristalheldere warme water. San Nicola is waar het grootste deel van de bevolking leeft en is de site van een klooster waar een monnik genaamd Nicolò werd begraven. Volgens het geschidenis, elke keer dat iemand zijn lijk probeert te verplaatsen, breekt een hevige storm uit, waarbij het onmogelijk wordt om het eiland te bereiken.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.