Napoli
Capri
Veerboten naar Gulf of Napoli
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Napoli - Capri is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Napoli - Capri

Nieuwste aanbiedingen voor Napoli - Capri

Napoli naar Capri Veerboot

De Napoli Capri veerdienst verbindt Italië met Gulf of Napoli en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. SNAV Aliscafi varen tot maximaal 9 keer per dag, NLG 7 keer per dag & de veerdienst van Caremar vaart tot maximaal 3 keer per dag.

Er is een totaal van 19 overtochten per dag op de Napoli Capri route tussen Italië en Gulf of Napoli en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Napoli - Capri

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Gulf of Napoli.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Napoli Capri Veerboot klantenrecensies

 • "Dolfijnen op weg naar Capri !"

  Gelukkig een open boot op de heenreis en zagen dolfijnen !! Helaas een bug bij aankoop van de kaartjes, maar van dubbele betaling is terugstorten per mail bevestigd.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Goede reis gehad "

  Goede ervaring gehad met SNAV! In de haven was duidelijk aangegeven waar je heen moest. De boot was gereed op de afgesproken tijd en vertrok ook op tijd. Wij hebben een goede, fijne reis gehad!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Bootreis Napels- Capri"

  Op de heenweg naar Capri hadden we een soort catamaran en vreselijk veel wind & golven, vreselijke tocht was het. Kotsmisselijk waren we en zeker meer als de helft van de helft van de opvarende. Opvallend was dat gelijk aan begin van tocht plastic zakjes werden uitgedeeld, was al snel duidelijk waar die voor waren. Op de terugweg naar Napels gelukkig een veel grotere stabiele boot die gewoon goed in het water lag. Weinig last van de deining gehad met deze boot.Die was weer super. Dus let op wat je boekt.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Goed voorbereiden"

  De boot (Napels-Capri) is echt prima! netjes, lekkere stoelen. Reserveren ging ook makkelijk. Tijden zijn prima! Enige is, ik heb wel even moeten zoeken waar ik de tickets moest ophalen op lokatie. Jammer dat dat niet digitaal kan, scheelt veel gezoek op de hele vroege ochtend. Wellicht gelijk de locatie van het juiste loket er gelijk bij vermelden (google-maps link?

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Capri Gids

Het eiland Capri is gelegen aan de baai van Napels, ten zuiden van de stad Napels en in de buurt van de top van de Amalfi schiereiland, in de regio Campanië van Zuid-Italië. Een bezoek aan Capri is een hoogtepunt van een Napels of Amalfi kust vakantie. Capri is een betoverende en pittoreske eiland gemaakt van kalksteen. Doorheen de geschiedenis van het eiland is een favoriet met Romeinse keizers, de rijken en beroemdheden, kunstenaars en schrijvers is geweest, en nog steeds een van de Middellandse Zee must-see plekken. Enkele van de belangrijkste kenmerken van het eiland zijn de Marina Piccola (de kleine haven), de Belvedere van Tragara (een hoge promenade met villa's), de kalksteen steile rotsen genaamd zee stapels dat project boven de zee (de Faraglioni), de stad van Anacapri, de Blue Grotto (Grotta Azzurra), en de ruïnes van de keizerlijke Romeinse villa's.

Het eiland is verbonden door frequente veerboten en draagvleugelboten naar de stad Napels en Sorrento op de kust van Amalfi. Er zijn ook minder frequente veerboten naar Positano op de Amalfi kust en het eiland Ischia.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking