Amalfi
Positano
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Amalfi - Positano is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Amalfi - Positano

Amalfi naar Positano Veerboot

De Amalfi Positano veerdienst verbindt Italië met Italië en wordt momenteel aangeboden door 5 veermaatschappijen. NLG varen tot maximaal 5 keer per dag, Travelmar 8 keer per dag, Positano Jet 5 keer per dag, Seremar 7 keer per week & de veerdienst van Alilauro Gruson vaart tot maximaal 6 keer per week.

Er is een totaal van 20 overtochten per dag op de Amalfi Positano route tussen Italië en Italië en met 5 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Amalfi naar Positano?

  De reistijd per veerboot van Amalfi naar Positano is ongeveer 19m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Amalfi naar Positano?

  De prijs van de ferry overtocht van Amalfi naar Positano kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Amalfi naar Positano is 38 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Amalfi naar Positano?

  Er zijn 5 populaire veerbootmaatschappijen voor Amalfi naar Positano. Dit zijn
  • NLG
  • Travelmar
  • Positano Jet
  • Seremar
  • Alilauro Gruson
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Amalfi naar Positano?

  Boek overtochten van Amalfi naar Positano via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Amalfi naar Positano?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Amalfi naar Positano reizen met
  • NLG
  • Travelmar
  • Positano Jet
  • Seremar
  • Alilauro Gruson
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Amalfi naar Positano?

  Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Amalfi naar Positano?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • NLG
  • Travelmar
  • Positano Jet
 • Wat is de afstand tussen Amalfi en Positano?

  De afstand van Amalfi naar Positano is ongeveer 6 zeemijlen.

Amalfi Gids

Amalfi is een stad en gemeente in de provincie Salerno, in de regio Campania, Italië, aan de Golf van Salerno. De stad is gelegen aan de monding van een diep ravijn, aan de voet van de Monte Cerreto (1315 meter), omringd door dramatische kliffen en kustlandschap. Amalfi is de belangrijkste stad van de kust, genoemd Costiera Amalfitana (Amalfi Coast), en is vandaag de dag een belangrijke toeristische bestemming, samen met andere steden aan dezelfde kust, zoals Positano, Ravello en anderen. Amalfi is een aangewezen UNESCO World Heritage Site.

Sint-Andreas kathedraal (Duomo) kijkt uit op de Piazza Duomo, het hart van Amalfi. De kathedraal dateert uit de 11e eeuw en het interieur is versierd in de late barok stijl met twee zijbeuken gedeeld door 20 zuilen. De gevel van de kathedraal is Byzantijnse stijl en is versierd met verschillende schilderijen van heiligen, waaronder een groot fresco van Sint-Andreas.

De Amalfi kust is beroemd om zijn productie van Limoncello likeur en het gebied is ook bekend vanwege de citroenenteelt. De citroenen die geteeld zijn in de regio zijn lang en groot, met een dikke en gerimpelde huid en een zoet en sappig vruchtvlees zonder veel pitten. Het is gebruikelijk om tussen februari en oktober citroenen in de tuinen en terrassen langs de gehele kust van Amalfi te zien.


Positano Gids

De mooie Italiaanse stadje Positano is gelegen langs de beroemde kust van Amalfi, Italië en wordt door vele toeristen beschouwd als een van de meest pittoreske van kustplaatsen alle van Italië zijn. Bezoekers van Positano moeten in gedachten houden dat de stad heeft vele steile straatjes en meer dan zijn deel van de trappen, met veel pastelkleurige huizen gepropt op de heuvel naast het strand, met elkaar concurreren voor de beste uitzicht op zee. Hoewel het toerisme is uitgegroeid tot vrij integraal naar Positano geworden, heeft de stad in slagen om elementen van zijn verleden, toen het was weinig meer dan een klein vissersdorpje behouden. De stad is ontegensprekelijk heel bijzondere, unieke en 'echte' deel van Campania, trots dramatische klif knuffelen wegen, populaire beachfronts en een aantal van de beste uitzichten die je ooit zult ervaren. Afgezien van de stranden en watersport, andere toeristische attracties zijn onder andere cruises langs de kust van Amalfi, de zeer mooie baai van Salerno, en een keuze van wandelpaden, met een zeer aantrekkelijk klif pad verbindt het Spiaggia Grande en Spiaggia del Fornillo stranden.

Veerboten naar Amalfi, Capri en Salerno vertrekken vanaf de haven van de stad.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.