COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

SNCM

Sinds januari 2016 staat SNCM bekend onder de naam Maritima Ferries. Het bedrijf ontving subsidies van de Franse overheid voor het verzorgen van veerdiensten tussen het Franse vasteland en Corsica, Algerije en Tunesië. Nadat SNCM meer dan een decennium lang verlies draaide, besloot de rechtbank van Marseille om de veerdiensten over te dragen aan de Rocca Groep. De moderne veerboten van SNCM werden vervolgens in gebruik genomen door Maritima Ferries.

De Passagiers van SNCM profiteerden van een uitgebreide dienstregeling van veerdiensten vanuit Marseille, Toulon en Nice naar Calvi, Bastia, Ajaccio, Ile Rousse, Propriano, Porto Vecchio, Porto Torres, Algiers, Oran, Bejaia, Tunis en Genua.

Algerie Ferries opereert nu los van SNCM en biedt veerroutes aan vanuit havens in Frankrijk en Spanje naar Algerije. CTN Ferries verzorgt momenteel de wekelijkse overtochten naar Tunesië.

Direct Ferries biedt SNCM dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u SNCM overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu SNCM dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.