SNCM
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor SNCM

Nieuwste aanbiedingen voor SNCM

SNCM

Sinds januari 2016 staat SNCM bekend onder de naam Maritima Ferries. Het bedrijf ontving subsidies van de Franse overheid voor het verzorgen van veerdiensten tussen het Franse vasteland en Corsica, Algerije en Tunesië. Nadat SNCM meer dan een decennium lang verlies draaide, besloot de rechtbank van Marseille om de veerdiensten over te dragen aan de Rocca Groep. De moderne veerboten van SNCM werden vervolgens in gebruik genomen door Maritima Ferries.

De Passagiers van SNCM profiteerden van een uitgebreide dienstregeling van veerdiensten vanuit Marseille, Toulon en Nice naar Calvi, Bastia, Ajaccio, Ile Rousse, Propriano, Porto Vecchio, Porto Torres, Algiers, Oran, Bejaia, Tunis en Genua.

Algerie Ferries opereert nu los van SNCM en biedt veerroutes aan vanuit havens in Frankrijk en Spanje naar Algerije. CTN Ferries verzorgt momenteel de wekelijkse overtochten naar Tunesië.

Direct Ferries biedt SNCM dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u SNCM overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu SNCM dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking