Marseille
Tunis
Veerboten naar Tunesië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Marseille - Tunis

Veerboot van Marseille naar Tunis

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Marseille en Tunis. 3 maatschappijen varen deze route CTN Ferries, Corsica Linea & Corsica Linea (CTN) en dit het hele jaar door. Marseille Tunis veerboten kosten tussen €364 en €1992, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Marseille Tunis veerboten.

Marseille Tunis Veerdienst Tijden

De eerste Marseille Tunis ferry vertrekt meestal vanuit Marseille rond 09:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:00.

Hoe lang is de veerboot van Marseille naar Tunis?

Marseille Tunis Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 22u 13m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 20h 30m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Marseille Tunis Veerdienstregelingen

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Marseille naar Tunis. Deze afvaarten worden verzorgd door CTN Ferries, Corsica Linea & Corsica Linea (CTN). Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Marseille Tunis Veerboot Prijzen

Marseille Tunis veerboot prijzen variëren tussen €364* en €1992*. De gemiddelde prijs is €1104*. De goedkoopste Marseille Tunis veerboot prijzen beginnen vanaf €110*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €451*. De gemiddelde prijs voor een auto is €1197*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Marseille naar Tunis?

De afstand tussen Marseille en Tunis is ongeveer 560,5 mijl (902,0km) of 487,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Marseille Tunis veerboot?

Ja, CTN Ferries, Corsica Linea, Corsica Linea (CTN) staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Marseille en Tunis. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Marseille en Tunis.

Kan ik te voet reizen van Marseille naar Tunis?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met CTN Veerboten, Corsica Linea, Corsica Linea (CTN) tussen Marseille en Tunis.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Marseille naar Tunis?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Marseille naar Tunis met Corsica Linea, Corsica Linea (CTN). Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Frankrijk naar Tunesië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Marseille - Tunis Route-overzicht
Land van vertrek Frankrijk
Land van bestemming Tunesië
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel CTN Ferries, Corsica Linea & Corsica Linea (CTN)
Gemiddelde prijs 1402 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 22h 13m
Snelste Zeiltijd 20h 30m
Eerste veerboot 09:00
Laatste veerboot 23:00
Afstand 487 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Marseille naar Tunis?

De reistijd per veerboot van Marseille naar Tunis is ongeveer 20h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Marseille naar Tunis?

De prijs van de ferry overtocht van Marseille naar Tunis kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Marseille naar Tunis is 1 290 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Marseille naar Tunis?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Marseille naar Tunis. Dit zijn
  • Corsica Linea
  • CTN Ferries
  • CTN Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Marseille naar Tunis?

Boek overtochten van Marseille naar Tunis via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Marseille en Tunis?

De afstand van Marseille naar Tunis is ongeveer 487 zeemijlen.

Marseille Gids

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk en is gelegen aan de Middellandse Zee kust in het zuiden van het land. De haven van de stad is ook de grootste commerciële haven van Frankrijk. De belangrijkste verkeersader van de stad strekt zich uit naar het oosten van de Oude Haven (Vieux Port) naar de Réformés kwartaal. Twee grote forten flankeren de ingang van de oude haven-Fort Saint-Nicolas aan de zuidzijde en het Fort Saint-Jean in het noorden. Verder uit in de baai van Marseille is de Frioul-archipel, liggen vier eilanden, waarvan één de locatie van Château d'If is, beroemd gemaakt door de Dumas roman De graaf van Monte Cristo. Het centrum van Marseille heeft een aantal autovrije zones, met name rue St Ferréol, Cours Julien nabij het Conservatorium, de Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves uit de oude haven en het gebied rond het Hôtel de Ville.

Vier veerbootmaatschappijen bieden veerdiensten van Marseille naar Corsica, Sardinië, Algerije en Tunesië. Er zijn vier verschillende terminals, allemaal gelegen in de "gares maritimes sud" (zuidelijke terminals) district. Nationale Terminals een en twee zijn voor passagiers van en naar Corsica en Sardinië, terwijl International Terminals drie en vier zijn voor passagiers van en naar Algerije en Tunesië.


Tunis Gids

Tunis, de hoofdstad van Tunesië, is gelegen aan de noordelijke kant van het land, dicht bij Carthago en Sidi Bou Said. Met zijn prachtige mix van verschillende architecturale stijlen, brede boulevards en smalle steegjes doorkruist, gedeeltelijk, door trams Tunis belichaamt de geest en het erfgoed van de zuidelijke en noordelijke Middellandse Zee. 9e eeuw Medina van de stad heeft niet meer zijn oude, stenen muren maar de taps toelopende straten, souks, moskeeën en historische structuren blijven als een UNESCO World Heritage Site. In scherp contrast met de oude wijk van de desoriënterende twist van dunne doorgangen, de Ville Nouvelle (Nieuwe Stad) van Tunis heeft een nette, ordelijke raster-stijl lay-out en koloniale elegantie gebouwd door de Fransen. In het centrum van de hoofdstad, heeft meer recente revitalisering bracht verse glamour en renovatie om zijn fijne art nouveau theaters, Frans-Arabische markt gebouwen en koloniale kathedralen gebouwd in Romeinse Byzantijnse stijl. Om de middag hitte van de stad te ontsnappen, kunnen bezoekers een zitplaats op het schaduwrijke terras van het Belvedere Park terrasje vinden of op zoek gaan naar de goed onderhouden musea zoals het Dar Ben Abdallah, het Musée National du Bardo.


Marseille naar Tunis Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 24/06/2024 en 30-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Corsica Linea 11:00 08:30 21 uur 30 minuten di
CTN Ferries 14:00 11:00 21 uur wo
Corsica Linea 14:30 12:00 21 uur 30 minuten do
CTN Ferries 18:00 15:00 21 uur vr
Corsica Linea 18:00 16:30 22 uur 30 minuten za
CTN Ferries 22:00 20:00 22 uur zo

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.