Marseille
Algiers
Veerboten naar Algerije
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Marseille - Algiers

Veerboot van Marseille naar Algiers

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Marseille en Algiers. 2 maatschappijen varen deze route Algerie Ferries & Corsica Linea en dit het hele jaar door. Marseille Algiers veerboten kosten tussen €438 en €2002, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Marseille Algiers veerboten.

Marseille Algiers Veerdienst Tijden

De eerste Marseille Algiers ferry vertrekt meestal vanuit Marseille rond 10:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:00.

Hoe lang is de veerboot van Marseille naar Algiers?

Marseille Algiers Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 23h 8m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 21u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Marseille Algiers Dienstregelingen

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse veerdiensten van Marseille naar Algiers. Deze afvaarten worden verzorgd door Algerie Ferries & Corsica Linea. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Marseille Algiers Veerboot Prijzen

Marseille Algiers veerboot prijzen variëren tussen €438* en €2002*. De gemiddelde prijs is €1127*. De goedkoopste Marseille Algiers veerboot prijzen beginnen vanaf €134*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €540*. De gemiddelde prijs voor een auto is €1228*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Marseille naar Algiers?

De afstand tussen Marseille en Algiers is ongeveer 477,2 mijl (767,9km) of 414,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Marseille Algiers ferry?

Ja, Algerie Ferries, Corsica Linea staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Marseille en Algiers. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Marseille en Algiers.

Kan ik te voet reizen van Marseille naar Algiers?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Algerie Ferries, Corsica Linea tussen Marseille en Algiers.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Marseille naar Algiers?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Marseille naar Algiers met Algerie Ferries, Corsica Linea. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Frankrijk naar Algerije.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Marseille - Algiers Route-overzicht
Land van vertrek Frankrijk
Land van bestemming Algeria
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Algerie Ferries & Corsica Linea
Gemiddelde prijs 1430 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 23h 8m
Snelste Zeiltijd 21h 0m
Eerste veerboot 10:00
Laatste veerboot 20:00
Afstand 414 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Marseille naar Algiers?

De reistijd per veerboot van Marseille naar Algiers is ongeveer 20h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Marseille naar Algiers?

De prijs van de ferry overtocht van Marseille naar Algiers kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Marseille naar Algiers is 720 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Marseille naar Algiers?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Marseille naar Algiers. Dit zijn
  • Algerie Ferries
  • Corsica Linea

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Marseille naar Algiers?

Boek overtochten van Marseille naar Algiers via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Marseille naar Algiers?

Ja, je kunt als voetpassagier van Marseille naar Algiers reizen met
  • Algerie Ferries
  • Corsica Linea

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Marseille naar Algiers?

Ja, je kunt met een voertuig van Marseille naar Algiers reizen met
  • Algerie Ferries
  • Corsica Linea

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Marseille naar Algiers?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Algerie Ferries
  • Corsica Linea

Wat is de afstand tussen Marseille en Algiers?

De afstand van Marseille naar Algiers is ongeveer 414 zeemijlen.

Marseille Gids

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk en is gelegen aan de Middellandse Zee kust in het zuiden van het land. De haven van de stad is ook de grootste commerciële haven van Frankrijk. De belangrijkste verkeersader van de stad strekt zich uit naar het oosten van de Oude Haven (Vieux Port) naar de Réformés kwartaal. Twee grote forten flankeren de ingang van de oude haven-Fort Saint-Nicolas aan de zuidzijde en het Fort Saint-Jean in het noorden. Verder uit in de baai van Marseille is de Frioul-archipel, liggen vier eilanden, waarvan één de locatie van Château d'If is, beroemd gemaakt door de Dumas roman De graaf van Monte Cristo. Het centrum van Marseille heeft een aantal autovrije zones, met name rue St Ferréol, Cours Julien nabij het Conservatorium, de Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves uit de oude haven en het gebied rond het Hôtel de Ville.

Vier veerbootmaatschappijen bieden veerdiensten van Marseille naar Corsica, Sardinië, Algerije en Tunesië. Er zijn vier verschillende terminals, allemaal gelegen in de "gares maritimes sud" (zuidelijke terminals) district. Nationale Terminals een en twee zijn voor passagiers van en naar Corsica en Sardinië, terwijl International Terminals drie en vier zijn voor passagiers van en naar Algerije en Tunesië.


Algiers Gids

In het centraal noorden van Algerije ligt de hoofdstad en tevens grootste stad Algiers. Gelegen ten westen van een baai aan de Middellandse Zee is Algiers een belangrijke havenstad met 2 aangelegde havens.

De stad bestaat uit een modern gedeelte dat aan het water ligt, en een oud gedeelte dat op de helling van de steile heuvel achter het moderne gedeelte gebouwd is.

Vanwege de recentelijke problemen in het land begroet Algerije tegenwoordig maar weinig toeristen. Echter, de pracht van hoofdstad Algiers, ook wel de Witte Dame van Boord-Afrika genoemd, stijgt boven al het geweld uit. Door de turbulente geschiedenis heeft de stad een rijk cultuurgoed, van Moorse moskeeën, Ottomaanse paleizen en de Casbah tot Berberse forten en Frans koloniale boulevards. Elke cultuur-, architectuur-, literatuur- en kunstliefhebber zal versteld staan.

Het waterfront is waar de Algerijnen naartoe gaan om te ontspannen en het is een prachtige plek om de lokale bevolking te ontmoeten. Neem een wandeling door de puinhopen die ooit vissershuisjes vlak boven de golven waren.


Marseille naar Algiers Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Corsica Linea 10:00 11:00 25 uur wo

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.