Propriano
Marseille
Veerboten naar Frankrijk
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Propriano - Marseille

Veerboot van Propriano naar Marseille

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Propriano en Marseille. 3 maatschappijen varen deze route Corsica Linea & La Meridionale & La Méridionale II en loopt het hele jaar door. De kosten voor een Propriano Marseille overtocht liggen tussen €85 en €452, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Propriano Marseille veerboten.

Propriano Marseille Veerboot Tijden

De eerste Propriano Marseille ferry vertrekt meestal vanuit Propriano rond 09:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:00.

Hoe lang is de veerboot van Propriano naar Marseille?

Propriano Marseille Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 13u 12m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 11u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Propriano Marseille Dienstregelingen

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Propriano naar Marseille. Deze afvaarten worden verzorgd door Corsica Linea & La Meridionale & La Méridionale II. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Propriano Marseille Veerboot Prijzen

Propriano Marseille veerboot prijzen variëren tussen €85* en €452*. De gemiddelde prijs is meestal €249*. De goedkoopste Propriano Marseille veerboot prijzen beginnen vanaf €43*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €130*. De gemiddelde prijs voor een auto is €313*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Propriano naar Marseille?

De afstand tussen Propriano en Marseille is ongeveer 268,5 mijl (432,1 km) of 233,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Propriano Marseille ferry?

Ja, Corsica Linea, La Meridionale, La Méridionale II staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Propriano en Marseille. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Propriano en Marseille.

Kan ik te voet reizen van Propriano naar Marseille?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Corsica Linea, La Meridionale, La Méridionale II tussen Propriano en Marseille.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Propriano naar Marseille?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Propriano naar Marseille met La Meridionale. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Propriano - Marseille Route-overzicht
Land van vertrek Frankrijk
Land van bestemming Frankrijk
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Corsica Linea & La Meridionale & La Méridionale II
Gemiddelde prijs 317 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 13h 12m
Snelste Zeiltijd 11h 0m
Eerste veerboot 09:00
Laatste veerboot 21:00
Afstand 233 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Propriano naar Marseille?

De reistijd per veerboot van Propriano naar Marseille is ongeveer 12h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Propriano naar Marseille?

De prijs van de ferry overtocht van Propriano naar Marseille kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Propriano naar Marseille is 292 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Propriano naar Marseille?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Propriano naar Marseille. Dit zijn
  • Corsica Linea
  • La Meridionale

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Propriano naar Marseille?

Boek overtochten van Propriano naar Marseille via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Propriano en Marseille?

De afstand van Propriano naar Marseille is ongeveer 233 zeemijlen.

Propriano Gids

De stad Propriano ligt aan de kust in het zuidwesten van Corsica, aan de Valinco Golf en in het noordwesten van Sartène. Veel van de gebouwen van de stad gaan terug tot de vroege 19e eeuw op hetzelfde moment toen de haven werd opgericht. Echter, de geschiedenis gaat terug tot de Romeinen en de oude Grieken ook al weinig van die periode is gebleven. Misschien is de belangrijkste attractie van de stad de imposante kerk van Notre Dame de la Misericorde die het centrum van de stad domineert. Bezoekers kunnen wandelen rond de stad en een schilderachtige plek in de haven van de stad met luxe jachten afgemeerd naast bescheiden vissersboten verkennen. Het centrum van de stad heeft vele luxe winkels, bars, cafés en restaurants.

Omdat de stad vele stranden heeft is het een van de meest populaire resorts in Corsica. Velen van hen zijn mooi en de Plage de Lido ligt ongeveer 1 km van de stad.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Marseille, met een reistijd van ongeveer 12 uur en 30 minuten.


Marseille Gids

Marseille, gelegen aan de Middellandse Zee kust in het zuiden van Frankrijk, is de op een na grootste stad in Frankrijk en staat bekend om haar prachtige kustlijn en de belangrijkste haven. De tweede alleen naar Parijs in zoveel aspecten, Marseille is een van de meest historische, aantrekkelijke en populaire steden van Frankrijk, en is vol van karakter en terracotta daken. Echter, Marseille heeft één groot verschil, het is de thuisbasis van een aantal prachtige zonovergoten zandstranden, omzoomd met corniches en tal van bezienswaardigheden langs de kust. Wandeling rond de stad bezoekers tal van charmante wijken, waar de drukke bazaars en straatmarkten af te wachten, met name rond de oude haven, dat is een geweldige plek om te verkennen te vinden. Toeristen een bezoek aan Marseille zal worden overweldigd door de historische attracties te bieden. Hoogtepunten zijn de Basilique Notre Dame de la Garde, gelegen aan de zuidelijke kant van de Vieux Port; Château d'If, beroemd om zijn verschijning in de veelgeprezen roman De graaf van Monte Cristo'; Centre de la Vieille Charité, een grote tentoonstelling centrum gelegen in de wijk van Marseille Panier en dateert uit de 17e eeuw; La Cathédrale de la Nouvelle Major, een bijzonder mooie kathedraal gebouwd op een enorme kostenpost en uitzicht op de zee; en het Palais du Pharo dat is een groot paleis, ooit de residentie van Napoleon III en nu de thuisbasis van vele seizoensgebonden tentoonstellingen.


Propriano naar Marseille Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Corsica Linea 18:30 08:00 13 uur 30 minuten wo, vr, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.