COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Maritima Ferries

Maritima Ferries nam in januari 2016 de veerroutes over van SNCM en de diensten worden nu onder deze nieuwe merknaam verzorgd. Maritima Ferries is een grote veerbootmaatschappij die het vasteland van Frankrijk verbindt met Corsica, Algerije en Tunesië.

Maritima Ferries biedt het hele jaar door diensten aan vanuit Marseille, de grootste haven van Frankrijk. Daarnaast verzorgt het bedrijf regelmatig overtochten naar de Corsicaanse havens van Ajaccio, Propriano, Bastia en Ile Rousse. Ook zijn er directe overtochten naar de Corsicaanse badplaats Porto-Vecchio en Porto Torres op Sardinië. Maritima Ferries verzorgt meer dan 3500 overtochten per jaar en vervoert vracht, voertuigen en passagiers.

Uw vakantie begint zodra u aan boord van een van de veerboten van Maritima Ferries stapt. De schepen zijn goed uitgerust met een ruime keuze aan cabines. De Cruise Ferry 'Danielle Casanova' heeft voldoende capaciteit voor 2200 passagiers en 700 voertuigen. Daarnaast wordt gebruikgemaakt van de 'Napoleon Bonaparte', een veerboot met eveneens uitstekende voorzieningen.

Bekijk Maritima Ferries dienstregelingen, prijzen en boek Maritima Ferries ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Maritima Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.