Maritima Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Maritima Ferries

Nieuwste aanbiedingen voor Maritima Ferries

Maritima Ferries

Maritima Ferries nam in januari 2016 de veerroutes over van SNCM en de diensten worden nu onder deze nieuwe merknaam verzorgd. Maritima Ferries is een grote veerbootmaatschappij die het vasteland van Frankrijk verbindt met Corsica, Algerije en Tunesië.

Maritima Ferries biedt het hele jaar door diensten aan vanuit Marseille, de grootste haven van Frankrijk. Daarnaast verzorgt het bedrijf regelmatig overtochten naar de Corsicaanse havens van Ajaccio, Propriano, Bastia en Ile Rousse. Ook zijn er directe overtochten naar de Corsicaanse badplaats Porto-Vecchio en Porto Torres op Sardinië. Maritima Ferries verzorgt meer dan 3500 overtochten per jaar en vervoert vracht, voertuigen en passagiers.

Uw vakantie begint zodra u aan boord van een van de veerboten van Maritima Ferries stapt. De schepen zijn goed uitgerust met een ruime keuze aan cabines. De Cruise Ferry 'Danielle Casanova' heeft voldoende capaciteit voor 2200 passagiers en 700 voertuigen. Daarnaast wordt gebruikgemaakt van de 'Napoleon Bonaparte', een veerboot met eveneens uitstekende voorzieningen.

Bekijk Maritima Ferries dienstregelingen, prijzen en boek Maritima Ferries ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Maritima Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking