Thira naar Rafina Veerboot

De Thira Rafina veerdienst verbindt Cycladen met Athene en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. SeaJets varen tot maximaal 6 keer per week, Hellenic Seaways 7 keer per week & de veerdienst van Golden Star Ferries vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 20 overtochten per week op de Thira Rafina route tussen Cycladen en Athene en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Thira - Rafina Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Thira Rafina tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Thira Rafina boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Rafina Gids

De Griekse stad Rafina is gelegen aan de oostkust van de regio Attika, aan de kust van de Egeïsche Zee. Rafina ligt dicht bij de stad van Artemida en Nea Makri en de stad van Athene, de Griekse hoofdstad, ligt op ongeveer 25 km naar het westen. De stad is een populaire bestemming voor vele Atheners, die vaak rijden naar Rafina om te dineren in de visrestaurants die haven van de stad lijn. Vangst van de dag kan gezien op bedden van ijs buiten elk restaurant. De rijke geschiedenis van Rafina, of Arafinidon Alon zoals het in de oudheid bekend was, heeft zijn wortels in de prehistorie en meer specifiek in de pre-Helleense tijden. Net ten zuiden van Rafina, op Askitario, archeologen hebben een unieke vaas met een hond op het wordt geschilderd, die terug is gedateerd op 2800 voor Christus opgegraven In de buurt van de haven een bronsgieterij is ontdekt en is een van de oudste in Europa dateert uit 1800 voor Christus

Na de haven van Piraeus, de haven Rafina's is de tweede grootste haven van Attica. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar het zuidelijke deel van Euboea en de Cycladen eilanden.