Anek Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Anek Lines

Anek Lines

Anek Lines biedt een groot aantal veerdiensten aan tussen Italië en Griekenland.

Daarnaast verzorgt Anek Lines verschillende overtochten tussen de Griekse eilanden. Sinds de oprichting in 1967 is Anek Lines bekroond met verschillende prijzen en uitgegroeid tot de grootste veerbootmaatschappij van Griekenland.

Daarnaast is Anek Lines het moederbedrijf van verschillende veerbootbedrijven rondom de Middellandse Zee.

De internationale veerdiensten van Anek Lines verbinden de Italiaanse steden Venetië en Ancona met Igoumenitsa, Corfu en Patras in Griekenland. Ook kunnen reizigers binnenlandse overtochten maken van en naar Kreta, de Dodecanese en de Cycladen. De veerroutes van en naar Ancona en de overtochten tussen Piraeus en Kreta worden aangeboden in samenwerking met Supferfast Ferries.

Anek Lines beschikt over een zeer moderne vloot die voldoet aan de hoogste standaarden als het gaat om veiligheid en kwaliteit. Aan boord vindt u alle voorzieningen die u mag verwachten van een grote veerbootmaatschappij.

Het grootste schip, de F/B Elijahs, werd aangekocht in 2007 en ontving in 2008 een ShipPax Award voor 'Beste Reconstructie'. Het schip is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en beschikt over geweldige faciliteiten. De vloot bestaat verder uit hoogwaardige vaartuigen zoals Venizelos, Olympic Champion, Hellenic Spirit, Kydon, Kriti I en II, en Prevelis.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Anek Lines dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Anek Lines routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.