Travemunde
Malmo
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Travemunde - Malmo is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Travemunde - Malmo

Nieuwste aanbiedingen voor Travemunde - Malmo

Veerboot Travemünde-Malmö

De veerdienst Travemünde-Malmö verbindt Duitsland met Zweden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Finnlines. De veerdienst gaat maximaal 19 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur 45 minuten.

De vaartijd en frequentie van de overtocht Travemünde-Malmö kan afhankelijk van het seizoen variëren. Daarom raden we u aan steeds de meest actuele informatie op te zoeken.

Alternatieven voor Travemunde - Malmo

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Duitsland naar Zweden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Travemunde Malmo Veerboot klantenrecensies

 • "Slechte tot geen bereikbare klantenservice, ook niet per email"

  Nooit zal ik meer boeken via Direct Ferries ! De overtocht was prima, maar om je boeking te beheren of te wijzigen was een complete ramp, slecht en onprofessioneel. 1e keer geboekt en betaald via Visacard, maar bij wijzigen leek Visacard ineens niet te werken. Visa bevestigde ons dat het niet aan onze kaart lag. Hoe we ook in contact probeerde te komen met Direct Ferries, nergens werd op gereageerd. Dagen ben ik hier mee bezig geweest. Bellen was niet mogelijk, klacht indienen werd niet op gereageerd...te lang verhaal om uit te leggen hoe het uiteindelijk is gelukt.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Malmö "

  Prima overtocht om uitgerust op de bestemming aan te komen

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Feitelijk is het korter."

  Het is 8 - 10 uur rijden naar Zweden. Dan ben je wel aan een tukje toe. Je kunt ook aan het begin van de avond afrijden naar Travemünde en daarna op de boot slapen. Het is all-in net zo duur als doorrijden en je wint een dag! Ik kwam aan de Burlöv kant van Malmö aan: bij de poort van Lund, met een open snelweg naar Stockholm. Kortom: een uitstekend alternatief voor een vakantie start.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Goed alternatief"

  Een goed alternatief voor een tocht naar Zweden. Iets minder luxe, maar je komt niets tekort. Voor iedereen voor wie de overtocht alleen geldt als vervoer en niet als een leuke ervaring.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Gids voor Travemunde

Travemünde is een stadsdeel van de Duitse stad Lübeck. De plaats ligt aan de monding van de rivier de Trave, aan de Lübecker Bocht. Travemünde werd in de twaalfde eeuw gesticht door Hendrik de Leeuw, hertog van Saksen. Hij bouwde een fort om de monding van de Trave te beschermen tegen vijanden. Dit fort groeide onder Deens bewind uit tot een stadje dat in 1317 stadsrechten ontving. Sinds 1329 is Travemünde onderdeel van de stad Lübeck.

Travemünde is nu de grootste Duitse haven aan de Baltische Zee. De plaats is altijd zeer populair geweest onder toeristen. Populaire bezienswaardigheden zijn de vuurtoren uit 1539 en het museumschip, de Flying P-Liner Passat die is geankerd aan de monding van de Trave.

Gemotoriseerde voertuigen mogen niet door Vorderreihe (de hoofdstraat van de stad) en over de kustpromenade rijden. Vanaf het treinstation gaan er verschillende bussen naar de stad. Gezien de vele smalle straatjes kunt u Travemünde het beste wandelend of fietsend verkennen.

Vanuit de haven vertrekken dagelijks veerdiensten naar Zweden, Finland, Rusland, Letland en Estland.


Gids voor Malmo

Het hart van de Zweedse stad Malmö ligt wordt gevormd door de oude binnenstad, die bekend staat als de Gamla Staden en wordt omgeven door een mooie gracht. In deze oude binnenstad bevinden zich drie pleinen: het grote plein (Stortorget), het kleine plein (Lilla Torg) en Gustav Adolfs plein (Gustav Adolfs Torg). Deze pleinen worden omringd door leuke winkeltjes en uitstekende restaurants. Een van de meest beroemde bezienswaardigheden is het vijftiende-eeuwse Malmöhus Slott, waarin verschillende musea zijn gevestigd. Vanuit het gemeentehuis van Malmö hebben bezoekers uitzicht over Stortorget en de Turning Torso, het hoogste en misschien wel meest opvallende gebouw van Scandinavie. Malmö is ook een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de rest van Zweden.

De stad werd in 1275 gesticht door de Aartsbisschop van Lund.

Vanuit de haven van Malmö vertrekken veerdiensten naar Travemunde in Duitsland.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking