Travemunde naar Malmo Veerboot

De Travemunde Malmo veerdienst verbindt Duitsland met Zweden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Finnlines. De veerdienst gaat maximaal 19 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur 45 minuten.

Travemunde Malmo vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Travemunde naar Malmo Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Duitsland naar Zweden pagina.

Travemunde - Malmo Veerbootmaatschappij

 • Finnlines
  • 19 Afvaarten / Week 8 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Travemunde Malmo tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Travemunde Malmo boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Travemunde Malmo Veerboot klantenrecensies

 • "prima reis"

  Prima mogelijkheid om naar zweden te komen. Je komt heerlijk ontspannen aan. Op de heenreis hadden we een wat oudere boot met een heerlijk ruime kajuit. Terug een luxere boot met een kleine kajuit. Prima.

  'Tim' reisde mee op de route Travemunde Malmo met Finnlines

  Lees meer Lees minder
 • "Prima verbinding"

  Voor mensen die vanuit Nederland naar Zweden en dan met name Stockholm reizen per auto, is dit de beste verbinding: halverwege een welkome onderbreking van een lange reis. Direct Ferries concurreert met gemak tegen de gezamenlijke kosten van de veerdienst DE-DK, de Öresundsbrug en het eventueel verblijf in DK. Goede en goedkope service aan boord. Alleen de in- en ontscheping verlopen enigszins chaotisch, inherent aan een verbinding die vooral door vrachtverkeer wordt gebruikt.

  'Robert' reisde mee op de route Travemunde Malmo met Finnlines

  Lees meer Lees minder
 • "Relaxte reis travemunde-malmo"

  Heerlijke reis, lekker rustig! Ten aanzien van hygiëne: er waren wat weinig toiletten open en operationeel (in reparatie tijdens de overtocht). Ten aanzien van avond eten: ik vond het aanbod wel wat mager.

  'F.r. Groustra' reisde mee op de route Travemunde Malmo met Finnlines

  Lees meer Lees minder
 • "Erg rustig"

  De overtocht naar Malmo was zeer goedkoop en vlot en snel uitgevoerd. Het enigste nadeel is dat er aan boord overdag niets is te doen. Alle vrachtwagen chauffeurs liggen te slapen wegens de rijtijdenwet En voor die paar gewone toeristen is er 1 bar los waar je goedkope koffie of thee en broodjes kunt kopen.

  'J.g' reisde mee op de route Travemunde Malmo met Finnlines

  Lees meer Lees minder

Travemunde Gids

De Duitse stad Travemunde is gelegen in Lübeck, aan de monding van de rivier de Trave in Lübeck Bay. Gesticht in de 12e eeuw door Hendrik de Leeuw, hertog van Saksen, toen hij bouwde een fort aan de monding van de rivier de Trave bewaken, werd de stad later verbeterd door de Denen en werd een stad in 1317. De stad is nu de grootste ferry haven in Duitsland aan de Baltische Zee en sinds het begin van de 19e eeuw is het een populaire toeristische rapport geweest. Populaire bezienswaardigheden in de stad zijn onder meer de vuurtoren die dateert uit 1539 en is de oudste langs de Duitse Oostzeekust. Een ander voorbeeld is het museumschip, de Flying P-Liner Passat, die is verankerd in de monding van de rivier de Trave. Gemotoriseerde voertuigen verboden om de hoofdstraat van de stad, Vorderreihe, en de promenade langs de kust. Er zijn bussen die naar de stad en het aansluitpunt is het treinstation. Het rijden op een fiets of te voet is meestal de voorkeur, omdat de meeste van de straten zijn smal en raken vaak verstopt met auto's aangedreven door onervaren bestuurders.

Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Zweden, Finland, Rusland, Letland en Estland.

Malmo Gids

Het hart van de Zweedse stad Malmö ligt in de oude binnenstad, die bekend staat als de Gamla Staden en wordt omgeven door een mooie gracht. Binnen Malmö's Gamla Stan zijn drie opvallende pleinen, het grote plein (Stortorget), het kleine plein (Lilla Torg) en ook Gustav Adolfs plein (Gustav Adolfs Torg), die ook zeer dicht bij elkaar en omringd door interessante winkels en aansprekende restaurants zijn . Een van de meest beroemde bezienswaardigheden in de stad is Malmö Castle, waarvan bekend is dat de lokale bevolking als de Malmöhus Slott en een toeristische attractie niet te missen, daterend uit de 15e eeuw. De City Hall (Radhuset) is ook een uiterst belangrijk gebouw en kijkt uit over het Stortorget. Iets heel anders en zeer in het oog springende in Malmö is de Turning Torso, de hoogste van alle gebouwen in Scandinavië, en waarschijnlijk de meest bizarre. Malmö is ook goed gelegen, en veel toeristen kiezen voor dagtochten om de stad van buiten de stad goed te verkennen.

Veerboten vanuit de haven van Malmö vertrekken naar Travemunde in Duitsland.