Boek uw overtocht naar Malmo

De veerhaven van Malmo in Zweden verbindt u met Travemunde in Duitsland met een keuze uit 20 ferry overtochten per week. De duur van de Malmo naar Travemunde overtocht uit 8 uur 45 minuten en het kruispunt wordt bediend door Finnlines.

Malmo Havenkaart

Klik voor Kaart

Malmo Veerboot Alternatieven

Malmo Veerdiensten

 • Finnlines
  • 20 afvaarten / week 8 uur 45 min
  • Prijsaanvraag

Malmo Gids

Malmö is een havenstad in het zuiden van Zweden. Het is de hoofdstad van de provincie Skåne en de derde stad van het land. Vanuit Malmö vertrekken veerboten naar Travemünde in Duitsland. Daarnaast is Malmö via de indrukwekkende Öresundbrug verbonden met de Deense hoofdstad Kopenhagen.

Wat is er te doen in Malmö?

Malmö is een zeer internationale stad met exotische markten, Italiaanse koffietentjes en restaurants waar u gerechten uit alle windstreken van de wereld kunt bestellen. Op loopafstand van het centrum ligt het strand Ribersborg waar toeristen en inwoners in de warme zomermaanden zwemmen en zonnebaden. Daarnaast beschikt de stad over prachtige parken zoals Kungsparken en Slottsparken.

Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen in Malmö hun hart ophalen. Op het complex van het imponerende kasteel Malmöhus bevinden zich verschillende musea onder de vlag van Malmö Museer met tentoonstellingen op het gebied van kunst, wetenschap en natuurhistorie. Het Form Design Centre aan Lilla Torg herbergt prachtige moderne kunst en design. Voor de laatste Scandinavische mode kunt u een bezoek brengen aan het wikelcentrum Emporia met een groot aanbod aan winkels voor iedere smaak en ieder budget.

Vervoer

Malmö is een compacte stad die prima lopend of fietsend te verkennen is. Daarnaast is er een efficiënt bussysteem.

Hoe kom je in Malmo Veerboot Haven

 • Malmo Haven Adres

  Norra Hamnen, Lappögatan 3B, 211 24 Malmö

 • Malmo Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Malmo vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Malmo Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!