Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Malmo Veerboot Haven

  • Malmo Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Malmo vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Malmo Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Malmo Veerdiensten

Malmo Gids

Wat is er te doen in Malmö?

Malmö is een zeer internationale stad met exotische markten, Italiaanse koffietentjes en restaurants waar u gerechten uit alle windstreken van de wereld kunt bestellen. Op loopafstand van het centrum ligt het strand Ribersborg waar toeristen en inwoners in de warme zomermaanden zwemmen en zonnebaden. Daarnaast beschikt de stad over prachtige parken zoals Kungsparken en Slottsparken. Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen in Malmö hun hart ophalen. Op het complex van het imponerende kasteel Malmöhus bevinden zich verschillende musea onder de vlag van Malmö Museer met tentoonstellingen op het gebied van kunst, wetenschap en natuurhistorie. Het Form Design Centre aan Lilla Torg herbergt prachtige moderne kunst en design. Voor de laatste Scandinavische mode kunt u een bezoek brengen aan het wikelcentrum Emporia met een groot aanbod aan winkels voor iedere smaak en ieder budget.

Vervoer

Malmö is een compacte stad die prima lopend of fietsend te verkennen is. Daarnaast is er een efficiënt bussysteem.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.