Naantali
Kapellskar
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Naantali - Kapellskar

Veerboot van Naantali naar Kapellskar

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 13 wekelijkse afvaarten tussen Naantali en Kapellskar. Deze veerdienst wordt verzorgd door Finnlines. Naantali Kapellskar veerboten kosten tussen €31 en €214, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Naantali Kapellskar veerboten.

Naantali Kapellskar Veerdienst Tijden

De vroegste Naantali Kapellskar veerdiensten vertrekken meestal vanuit Naantali rond 10:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:00.

Hoe lang is de veerboot van Naantali naar Kapellskar?

Naantali Kapellskar Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 8u 22m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 8u 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Naantali Kapellskar Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 13 wekelijkse veerdiensten van Naantali naar Kapellskar. Deze afvaarten worden verzorgd door Finnlines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak toenemen.

Naantali Kapellskar Veerboot Prijzen

Naantali Kapellskar veerboot prijzen variëren tussen €31* en €214*. De gemiddelde prijs is meestal €111*. De goedkoopste Naantali Kapellskar veerboot prijzen beginnen vanaf €15*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €81*. De gemiddelde prijs voor een auto is €176*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Naantali naar Kapellskar?

De afstand tussen Naantali en Kapellskar is ongeveer 211,4 mijl (340,2 km) of 183,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Naantali Kapellskar veerboot?

Ja, Finnlines laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Naantali en Kapellskar. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Naantali en Kapellskar.

Kan ik ook te voet reizen van Naantali naar Kapellskar?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Finnlines tussen Naantali en Kapellskar.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Naantali naar Kapellskar?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Naantali naar Kapellskar met Finnlines. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Finland naar Zweden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Naantali - Kapellskar Route-overzicht
Land van vertrek Finland
Land van bestemming Zweden
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Finnlines
Gemiddelde prijs 141 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 13
Gemiddelde vaartijd 8h 22m
Snelste Zeiltijd 8h 15m
Eerste veerboot 10:15
Laatste veerboot 23:00
Afstand 183 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Naantali naar Kapellskar?

De reistijd per veerboot van Naantali naar Kapellskar is ongeveer 8h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Naantali naar Kapellskar?

De prijs van de ferry overtocht van Naantali naar Kapellskar kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Naantali naar Kapellskar is 130 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Naantali naar Kapellskar?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Naantali naar Kapellskar en dat is
  • Finnlines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Naantali naar Kapellskar?

Boek overtochten van Naantali naar Kapellskar via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Naantali naar Kapellskar?

Ja, je kunt als voetpassagier van Naantali naar Kapellskar reizen met
  • Finnlines

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Naantali naar Kapellskar?

Ja, je kunt met een voertuig van Naantali naar Kapellskar reizen met
  • Finnlines

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Naantali naar Kapellskar?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Finnlines

Wat is de afstand tussen Naantali en Kapellskar?

De afstand van Naantali naar Kapellskar is ongeveer 183 zeemijlen.

Naantali Gids

Naantali is een stad gelegen in het zuidwesten van Finland en is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in het land. De populariteit bij toeristen is misschien wel tot vanwege de nabijheid van de stad Turku, het administratieve centrum van de regio, en van de archipel. De smalle straatjes in de oude stad, de president zomerhuis, de prachtige bloemen in de Kultaranta tuin en de geschiedenis van het klooster zijn alle bezienswaardigheden die Naantali te bieden heeft. Een andere interessante attractie in de stad is de Moomin World pretpark op het eiland Kailo. Het park is gebaseerd op de boeken geschreven door Tove Jansson en de bosbessen gekleurde Moomin House is de belangrijkste attractie van het park. Naantali gastheert een internationaal muziekfestival elk jaar in juni, en de traditionele Sleepyhead Day carnaval in juli.

Auto veerboten bieden diensten het hele jaar door, tot drie keer per dag tussen Zweden en Naantili. Diensten van en naar Åland eilanden worden ook verzorgd, met dagelijks afvaarten van maandag tot vrijdag.


Kapellskar Gids

Kapellskar is een Zweedse stad gelegen aan de Oostzee kust, ongeveer 90 km ten noorden van Stockholm. Kapellskar is de meest noordelijk gelegen haven van "de havens van Stockholm" en is een van de grootste roll-on roll-off havens van Zweden. De haven heeft een belangrijke rol te spelen in het vervoer van passagiers en vracht naar Finland, Noorwegen, Rusland en de Baltische staten.

De stad is in Norrtalje gemeente die een gemeente in Stockholm in Oost- centraal Zweden. De zetel is gevestigd in de stad van Norrtalje. Het is het grootste en meest noordelijke gemeente Stockholm en werd opgericht in 1971 door de samenvoeging van een aantal voormalige gemeenten. Veel van de huizen in Norrtälje zijn zomerhuisjes, alleen bewoond in de zomer. Dit is te danken aan de geografische ligging van de archipel van Stockholm, waardoor het populair onder Stockholmers en toeristen maakt.

De haven heeft een zeer korte route, waardoor het zeer aantrekkelijk is voor snelle afvaarten en turnarounds naar Finland, Estland en Åland en wordt bediend door een passagiersveerdienst naar Mariehamn, Naantall en Paldiski. Inchecktijd: uiterlijk 60 minuten vóór vertrek.


Naantali naar Kapellskar Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Finnlines 10:15 18:45 8 uur 30 minuten Ma, do, vr, za, zo
Finnlines 11:15 19:35 8 uur 20 minuten di, wo
Finnlines 22:45 07:15 8 uur 30 minuten di, wo
Finnlines 23:00 07:15 8 uur 15 minuten Ma, do, vr, za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.