Condor Ferries

Condor Ferries biedt snelle en conventionele veerdiensten en verbindt de Kanaaleilanden van Jersey en Guernsey met Engeland en Frankrijk.

Aan boord vindt u alle faciliteiten die u mag verwachten van een moderne veerbootmaatchappij, waaronder een grote keuze aan bars en eethoeken, een aparte ruimte voor de kinderen en een wisselkantoor.

De vertrekhavens in het VK zijn gunstig gelegen in Weymouth, Poole en Portsmouth, met hebben een goede toegang via hoofdwegennet Zuid Engeland.

De havens van St Peter op Guernsey, St. Helier op Jersey, St Malo in Bretagne en Cherbourg in Normandië zijn allemaal aantrekkelijk havensteden en zijn vanuit alle hoeken van het land bereikbaar met het openbaar vervoer.

Met directferries.nl krijgt u de mogelijkheid om Condor Ferries dienstregelingen en tarieven te bekijken, en om Condor Ferries ferry tickets te boeken. Wij zullen indien mogelijk Condor Ferries dienstregelingen en tarieven vergelijken met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Condor Ferries routes

Condor Ferries klantenrecensies.

 • "super"

  Fijne reis gehad, alles super geregeld

  'Steven' reiste met Condor Ferries aan boord de Condor Rapide

  Lees meer Lees minder
 • "Goede overtocht!"

  Fijne overtocht, goede service, jammer dat ze maar 1x per dag gaan want dat beperkt de reismogelijkheden.

  'Nicola' reiste met Condor Ferries aan boord de Condor Rapide

  Lees meer Lees minder
 • "Veerboot"

  Wij hebben de overtochten met Condor Ferries als plezierig ervaren. Je bent snel op en van de boot. De catering is goed. De zitplaatsen zijn prima. En alles ziet er schoon en netjes uit.

  'Diana' reiste met Condor Ferries

  Lees meer Lees minder
 • "Retour St. Malo - Jersey."

  Prima overtocht in de tijd van 1 uur en 20 minuten. Vaste genummerde zitplaatsen aan boord. Uitgebreid buffetcounter, een tax-free shop en een geldwissel kantoor. De auto's worden snel gelost. Op de terugweg stormde het behoorlijk, maar wij kwamen toch op tijd in St. Malo aan.

  'S.L. van der Linden' reiste met Condor Ferries aan boord de Condor Rapide

  Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes