Roscoff
Cork
Veerboten naar Ierland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Roscoff - Cork

Veerboot van Roscoff naar Cork

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Roscoff en Cork. Deze ferry route wordt uitgevoerd door Brittany Ferries. Roscoff Cork veerboten kosten tussen €208 en €1164, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Roscoff Cork veerboten.

Roscoff Cork Veerboot Tijden

De eerste Roscoff Cork ferry vertrekt meestal vanuit Roscoff rond 19:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:00.

Hoe lang is de veerboot van Roscoff naar Cork?

Roscoff Cork Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 13h 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 12u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Roscoff Kurk Veerboot Dienstregelingen

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse veerdiensten van Roscoff naar Cork. Deze afvaarten worden verzorgd door Brittany Ferries. Houd er rekening mee dat dienstregelingen kunnen verschillen per seizoen.

Roscoff Cork Veerboot Prijzen

Roscoff Cork veerboot prijzen variëren tussen €208* en €1164*. De gemiddelde prijs is €623*. De goedkoopste Roscoff Cork veerboot prijzen beginnen vanaf €37*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €380*. De gemiddelde prijs voor een auto is €695*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Roscoff naar Cork?

De afstand tussen Roscoff en Cork is ongeveer 369,0 mijl (593,9 km) of 320,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Roscoff Cork ferry?

Ja, Brittany Ferries laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Roscoff en Cork. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Roscoff en Cork.

Kan ik te voet reizen van Roscoff naar Cork?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Brittany Ferries tussen Roscoff en Cork.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Roscoff naar Cork?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Roscoff naar Cork met Brittany Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Roscoff - Cork Route-overzicht
Land van vertrek Frankrijk
Land van bestemming Ierland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Brittany Ferries
Gemiddelde prijs 792 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 13h 0m
Snelste Zeiltijd 12h 0m
Eerste veerboot 19:30
Laatste veerboot 23:00
Afstand 320 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Roscoff naar Cork?

De reistijd per veerboot van Roscoff naar Cork is ongeveer 12h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Roscoff naar Cork?

De prijs van de ferry overtocht van Roscoff naar Cork kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Roscoff naar Cork is 819 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Roscoff naar Cork?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Roscoff naar Cork en dat is
 • Brittany Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Roscoff naar Cork?

Boek overtochten van Roscoff naar Cork via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Roscoff naar Cork?

Ja, je kunt als voetpassagier van Roscoff naar Cork reizen met
 • Brittany Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Roscoff naar Cork?

Ja, je kunt met een voertuig van Roscoff naar Cork reizen met
 • Brittany Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Roscoff naar Cork?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Brittany Ferries

Wat is de afstand tussen Roscoff en Cork?

De afstand van Roscoff naar Cork is ongeveer 320 zeemijlen.

Roscoff Cork Veerboot klantenrecensies

 • "Overnight ferry "

  Nice boattrip

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lees meer Lees minder
 • "REIS 30 JUNI IERLAND"

  zeer tevreden

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lees meer Lees minder
 • "bijboeking"

  Wederom was het een prettige overtocht. Een compliment aan het boekingspersoneel ,toen bleek dat er nog een passagier moest worden bijgeboekt , werd dit telefonisch keurig afgehandeld.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lees meer Lees minder
 • "Tóch een verschil.."

  Met verschillende ferry-diensten mogen reizen. De 'Aven' van Direct Ferries echter, lijkt zich in positieve zin te onderscheiden. Wat een prachtig schip, met vriendelijke bemanning. Voor de wat meer persoonlijke service is extra aandacht. En wordt een zeereis daarmee meer dan een 'overtocht' alleen. Ik ga dit zeker nog 'ns doen.. Dank! ;)

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lees meer Lees minder

Roscoff Gids

De Franse stad en zeehaven van Roscoff ligt in de regio Bretagne in het noorden van Frankrijk. De stad en het omliggende gebied is een geweldige introductie van Brittany's charmes. De stad zelf heeft het label 'Petite Cité de Caractère de Bretagne "(de kleine stad met karakter) als gevolg van de mooie architectuur op display. Gelegen naast de kust zijn 16e eeuwse granieten gebouwen en charmante straatjes vol met restaurants, kleine kunstgalerijen en souvenirwinkels. Veel van de specialiteiten van de stad, die fantastische lokale zeevruchten en Bretoense pannenkoeken omvatten, kunnen worden gevonden in veel van de restaurants of de straatzijde creperies. De stad biedt ook enkele beroemde Bretagne thalassotherapy – verjongende, helende en ontspannende behandelingen met zeewater en producten van de zee.

De haven werd geopend in 1973 en is helaas enigszins tekort aan passagiers faciliteiten. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar Rosslare en Cork in Ierland, met een vaartijd van 17 uur en 13 uur respectievelijk. Het nabijgelegen Île de Batz, genaamd Enez Vaz in het Bretons, is een klein eiland, dat ook bereikbaar is vanuit de haven van Roscoff.


Cork Gids

Kurk is een stad gelegen in het zuidwesten van Ierland, in de provincie Munster, Het is de tweede grootste stad van Ierland en de derde meest bevolkte op het eiland Ierland. De stad ligt aan de oevers van de rivier de Lee, die verdeelt in twee kanalen aan de westkant van de stad. Kades van de stad bevinden zich aan het oostelijke uiteinde van de stad waar de twee kanalen samenkomen en dan blijven stromen naar Lough Mahon en de haven van Cork. De stad zelf, zit op het eiland gemaakt in de sectie van de rivier de Lee, waar het splitst.

Kurk heeft architectonisch opmerkelijke gebouwen die afkomstig zijn van de middeleeuwse tot Moderne Tijd, hoewel het enige opmerkelijke gebouw overgebleven van het middeleeuwse tijd is de Red Abbey. De stad heeft ook twee kathedralen. St Mary's Cathedral, vaak aangeduid als de Noord-kathedraal, is de katholieke kathedraal van de stad en werd begonnen in 1808. Zijn opvallende toren werd in de jaren 1860 toegevoegd. Kathedraal St. Finbarre bedient de protestantse geloof en is wellicht de meer bekende van de twee, en is gebouwd op de fundamenten van een vroegere kathedraal. Het werk begon in 1862 en eindigde in 1879 onder leiding van architect William Burges.


Roscoff naar Cork Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Brittany Ferries 19:30 09:30 14 uur wo
Brittany Ferries 23:00 11:00 12 uur za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.