Guernsey naar St Malo Veerboot

De Guernsey St Malo veerdienst verbindt Guernsey met Frankrijk. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Condor Ferries. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 55 minuten.

Guernsey St Malo vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Guernsey - St Malo Veerbootmaatschappij

  • Condor Ferries
    • 7 Afvaarten / Week 1 uur 55 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Guernsey St Malo tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Guernsey St Malo boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Guernsey Gids

Guernsey is een bezit van de Britse Kroon en maakt deel uit van de Kanaaleilanden gelegen aan het Engels Kanaal. Het eiland ligt ongeveer 50 km ten westen van de Franse Normandische kust en 120 km ten zuiden van Weymouth, Engeland. Met zijn milder klimaat, eilandbewoners genieten het grootste deel van het buitenleven, met prachtige stranden en klifpaden, eilandhoppen naar de naburige eilanden en het eten 'al fresco' tijdens de zomermaanden. St Peter Port is de hoofdstad van Guernsey en wordt gekenmerkt door mooie geplaveide straatjes en een mooie jachthaven.

Met een spectaculaire kustlijn en het platteland, de eilanden bieden een enorme selectie van activiteiten in Guernsey. Het eiland heeft een scala aan buitenactiviteiten waaronder coasteering, klimmen en fietsen, duiken en kajakken, surfen, windsurfen en zeilen voor de meer avontuurlijke bezoekers.

Gelegen aan de oostzijde van Guernsey in zijn hoofdstad, St Peter Port, de haven van Guernsey ligt op slechts 10 minuten loopafstand van het centrum van de stad. De ferry terminal biedt veerdiensten naar de andere Kanaaleilanden, Frankrijk en het Britse vasteland. Het terminal gebouw heeft veel winkels en restaurants.

St Malo Gids

Hoewel St. Malo misschien niet een van de grootste steden van Bretagne, Frankrijk is, de stad ligt dicht bij de Mont Saint Michel en is een goede uitvalsbasis voor bezoekers aan de stad en haar omgeving. Er zijn een aantal attracties in St. Malo, met de meest historische en interessante gelegen langs de geplaveide straatjes rond de ommuurde stad. Voor het beste uitzicht, moeten bezoekers een wandeling langs de wallen te nemen. Andere hoogtepunten zijn het middelpunt van de Cathédrale St. Vincent, die is gelegen op de Place Jean de Châtillon, en ook het Fort National, het kasteel van St. Malo, de zandstranden en de spectaculaire Grand Aquarium.

De stad is de eindbestemming voor de dagelijkse tochten verzorgd door Condor Ferries, die in Weymouth, Engeland, met tussenstop in zowel Guernsey als Jersey.