Portsmouth
Santander
Veerboten naar Spanje
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Portsmouth - Santander

Veerboot van Portsmouth naar Santander

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Portsmouth en Santander. Deze ferry route wordt uitgevoerd door Brittany Ferries. Portsmouth Santander veerboten kosten tussen €376 en €1273, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Portsmouth Santander veerboten.

Portsmouth Santander Veerboot Tijden

De eerste Portsmouth Santander ferry vertrekt gewoonlijk vanuit Portsmouth rond 19:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 23:59.

Hoe lang is de veerboot van Portsmouth naar Santander?

Portsmouth Santander Duur van de overtochten op deze veerboot route kan ongeveer 33h 30m zijn. De snelste afvaarten zijn ongeveer 31u 1m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Portsmouth Santander Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse veerdiensten van Portsmouth naar Santander. Deze afvaarten worden verzorgd door Brittany Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Portsmouth Santander Veerboot Prijzen

Portsmouth Santander veerboot prijzen variëren tussen €376* en €1273*. De gemiddelde prijs is €795*. De goedkoopste Portsmouth Santander veerboot prijzen beginnen vanaf €97*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €566*. De gemiddelde prijs voor een auto is €855*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Portsmouth naar Santander?

De afstand tussen Portsmouth en Santander is ongeveer 541,0 mijl (870,7 km) of 470,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Portsmouth Santander veerboot?

Ja, Brittany Ferries laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Portsmouth en Santander. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Portsmouth en Santander.

Kan ik te voet reizen van Portsmouth naar Santander?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Brittany Ferries tussen Portsmouth en Santander.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de ferry van Portsmouth naar Santander?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Portsmouth naar Santander met Brittany Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Portsmouth - Santander

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Engeland naar Spanje.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Portsmouth - Santander Route-overzicht
Land van vertrek UK
Land van bestemming Spanje
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Brittany Ferries
Gemiddelde prijs 1010 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 33h 30m
Snelste Zeiltijd 31h 1m
Eerste veerboot 19:00
Laatste veerboot 23:59
Afstand 470 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Portsmouth naar Santander?

De reistijd per veerboot van Portsmouth naar Santander is ongeveer 31h 01m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Portsmouth naar Santander?

De prijs van de ferry overtocht van Portsmouth naar Santander kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Portsmouth naar Santander is 955 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Portsmouth naar Santander?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Portsmouth naar Santander en dat is
  • Brittany Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Portsmouth naar Santander?

Boek overtochten van Portsmouth naar Santander via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Portsmouth naar Santander?

Ja, je kunt als voetpassagier van Portsmouth naar Santander reizen met
  • Brittany Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Portsmouth naar Santander?

Ja, je kunt met een voertuig van Portsmouth naar Santander reizen met
  • Brittany Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Portsmouth naar Santander?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Brittany Ferries

Wat is de afstand tussen Portsmouth en Santander?

De afstand van Portsmouth naar Santander is ongeveer 470 zeemijlen.

Portsmouth Gids

Portsmouth is een stad en haven gelegen in het graafschap Hampshire, aan de zuidkust van Engeland. Portsmouth is enige eiland stad van het Verenigd Koninkrijk en ligt ongeveer 100 km ten zuidwesten van Londen en 30 km ten oosten van Southampton. Portsmouth heeft een lange en roemruchte maritieme verleden. De stad is de thuisbasis van 's werelds oudste droogdok, nog steeds in gebruik, en de thuisbasis van de beroemde schepen zoals de HMS Warrior, de Mary Rose en de HMS Victory, Lord Nelson's vlaggenschip. De stad is ook de thuisbasis van een marinebasis, en de thuisbasis van de Koninklijke Marine Commandoes.

Portsmouth is een van de beste aangesloten havens van Engeland, en biedt veerdiensten aan passagiers naar negen verschillende bestemmingen. Er zijn drie terminals in de grote haven. De Continental veerhaven is de tweede drukste haven van het Verenigd Koninkrijk en ligt net ten noorden van de Naval Base. In het zuiden van de Naval Base ligt de Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminal. De Terminal heeft veerdiensten naar Le Havre, Frankrijk en Bilbao, Spanje. Er zijn ook dagelijkse overtochten naar Cherbourg, Caen en St Malo in Frankrijk, St Helier in Jersey, St Peter Port op Guernsey en naar Ryde op Isle of Wight.


Santander Gids

De moderne Spaanse stad Santander ligt net aan de Golf van Biskaje en de Cantabrische Zee, en is een populaire bestemming bij toeristen die vooral worden aangetrokken door de mooie stranden van de stad en met name die welke zijn gelegen rond het resort van El Sardinero. De ene opvallen strand in dit gebied is de Playa Primera de El Sardinero. Zoals te verwachten van de meest populaire tijd om de stad te bezoeken heeft de neiging om tijdens de warme zomermaanden met veel van de bezoekers het maken van een directe regelrecht naar één van de vele stranden. U kunt een wandeling maken langs de Avenida de la Reina Victoria of langs de promenade van Paseo Maritimo of een cruise maken langs de kustlijn. De drukke wijk van Santander, bekend als Barrio Pesquero, heeft misschien de beste visrestaurants in de regio.
De haven van Santander is gastheer voor diensten naar Plymouth en Portsmouth, Verenigd Koninkrijk. De vaartijd naar Portsmouth is ongeveer 24 uur en 20 uur naar Plymouth.


Portsmouth naar Santander Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Brittany Ferries 19:00 07:00 36 uur vr
Brittany Ferries 23:59 07:00 31 uur 1 minuut za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.