Portsmouth
Bilbao
Veerboten naar Spanje
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Portsmouth - Bilbao

Veerboot van Portsmouth naar Bilbao

Deze ferry route wordt aangeboden door Brittany Ferries. Portsmouth Bilbao veerboten kosten tussen €328 en €1138, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Portsmouth Bilbao veerboten.

Portsmouth Bilbao Veerboot Tijden

De eerste Portsmouth Bilbao ferry vertrekt meestal vanuit Portsmouth rond 21:45. De laatste ferry vertrekt meestal om 22:30.

Hoe lang is de veerboot van Portsmouth naar Bilbao?

Portsmouth Bilbao Veerboot afvaarten op deze route kunnen ongeveer 32h 52m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 32h 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Portsmouth Bilbao Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Portsmouth naar Bilbao verzorgd door Brittany Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Portsmouth Bilbao Veerboot Prijzen

Portsmouth Bilbao veerboot prijzen variëren tussen €328* en €1138*. De gemiddelde prijs is €729*. De goedkoopste Portsmouth Bilbao veerboot prijzen beginnen vanaf €96*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €594*. De gemiddelde prijs voor een auto is €789*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Portsmouth naar Bilbao?

De afstand tussen Portsmouth en Bilbao is ongeveer 532,7 mijl (857,3 km) of 462,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Portsmouth Bilbao ferry?

Ja, Brittany Ferries laat auto's toe aan boord van veerboten tussen Portsmouth en Bilbao. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Portsmouth en Bilbao.

Kan ik te voet reizen van Portsmouth naar Bilbao?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Brittany Ferries tussen Portsmouth en Bilbao.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de ferry van Portsmouth naar Bilbao?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Portsmouth naar Bilbao met Brittany Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Portsmouth - Bilbao

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Engeland naar Spanje.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Portsmouth - Bilbao Route-overzicht
Land van vertrek UK
Land van bestemming Spanje
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Brittany Ferries
Gemiddelde prijs 927 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 32h 52m
Snelste Zeiltijd 32h 30m
Eerste veerboot 21:45
Laatste veerboot 22:30
Afstand 462 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Portsmouth naar Bilbao?

De reistijd per veerboot van Portsmouth naar Bilbao is ongeveer 32h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Portsmouth naar Bilbao?

De prijs van de ferry overtocht van Portsmouth naar Bilbao kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Portsmouth naar Bilbao is 853 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Portsmouth naar Bilbao?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Portsmouth naar Bilbao en dat is
  • Brittany Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Portsmouth naar Bilbao?

Boek overtochten van Portsmouth naar Bilbao via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Portsmouth naar Bilbao?

Ja, je kunt als voetpassagier van Portsmouth naar Bilbao reizen met
  • Brittany Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Portsmouth naar Bilbao?

Ja, je kunt met een voertuig van Portsmouth naar Bilbao reizen met
  • Brittany Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Portsmouth naar Bilbao?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Brittany Ferries

Wat is de afstand tussen Portsmouth en Bilbao?

De afstand van Portsmouth naar Bilbao is ongeveer 462 zeemijlen.

Portsmouth Gids

Portsmouth is een stad en haven gelegen in het graafschap Hampshire, aan de zuidkust van Engeland. Portsmouth is enige eiland stad van het Verenigd Koninkrijk en ligt ongeveer 100 km ten zuidwesten van Londen en 30 km ten oosten van Southampton. Portsmouth heeft een lange en roemruchte maritieme verleden. De stad is de thuisbasis van 's werelds oudste droogdok, nog steeds in gebruik, en de thuisbasis van de beroemde schepen zoals de HMS Warrior, de Mary Rose en de HMS Victory, Lord Nelson's vlaggenschip. De stad is ook de thuisbasis van een marinebasis, en de thuisbasis van de Koninklijke Marine Commandoes.

Portsmouth is een van de beste aangesloten havens van Engeland, en biedt veerdiensten aan passagiers naar negen verschillende bestemmingen. Er zijn drie terminals in de grote haven. De Continental veerhaven is de tweede drukste haven van het Verenigd Koninkrijk en ligt net ten noorden van de Naval Base. In het zuiden van de Naval Base ligt de Isle of Wight (Ryde) Passenger Ferry Terminal. De Terminal heeft veerdiensten naar Le Havre, Frankrijk en Bilbao, Spanje. Er zijn ook dagelijkse overtochten naar Cherbourg, Caen en St Malo in Frankrijk, St Helier in Jersey, St Peter Port op Guernsey en naar Ryde op Isle of Wight.


Bilbao Gids

Bilbao, de hoofdstad van de provincie Biskaje, is het centrum van een grootstedelijk gebied van meer dan een miljoen mensen. De stad ligt aan de oevers van de Nervión rivier, die de Cantabrische zee 11 km verder stroomafwaarts toetreedt. De rivier is belangrijk om de industriële en economische ontwikkeling van de stad sinds de city's stichting in de 14e eeuw. Bilbao, samen met de plaatsen aan beide zijden van de rivier tot aan de zee bereikt, vormen de Greater Bilbao gebied. Bilbao, liefkozend El Botxo (het gat), heeft een gevarieerde en levendige culturele scene. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de podiumkunsten, het Teatro Arriaga en Euskalduna Concert Hall zijn een must. De uitstekende Museum voor Schone Kunsten (Museo de Bellas Artes) is gelegen aan de rand van het Dona Casilda park - een steenworp afstand van het wereldberoemde Guggenheim Museum met zijn spectaculaire architectuur, ontworpen door Frank Gehry in 1997.

De haven van Bilbao ligt op de Abra baai Bilbao, en langs de monding van Bilbao, in Biskaje (Baskenland). De belangrijkste faciliteiten zijn in de Santurtzi en Zierbena gemeenten, ongeveer 15 km ten westen van Bilbao. Brittany Ferries verzorgt diensten op de Portsmouth naar Bilbao route, met hun schip, de MV Cap Finistère.


Portsmouth naar Bilbao Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Brittany Ferries 21:45 07:00 33 uur 15 minuten Ma
Brittany Ferries 22:30 07:00 32 uur 30 minuten wo

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.