Vaar over de Middellandse Zee met Moby, Tirrenia & Toremar

Datum: 16 okt 2022 00:00 Bron: Moby Lines, Tirrenia & Toremar

Moby Lines, Tirrenia en Toremar bieden tal van veerbootroutes in de Middellandse Zee, naar Sardinië, Sicilië, Corsica en Elba – en het is nu mogelijk om een overtocht in 2023 te boeken. Je kunt dus vandaag al plannen maken voor het volgend jaar.

Door vooraf je overtocht naar Sardinië te boeken, kun je profiteren van deze geweldige kortingen:

• Je kunt tussen 7 januari en 30 september 2023 ook tot 100% korting krijgen op het tarief voor één volwassene als je de route Livorno - Olbia vaart, met een standaard auto aan boord.

Boek voor 6 februari 2023 (23u59) om te besparen!

Maak kennis met Moby's gloednieuwe schip op de route Livorno - Olbia: De Moby Fantasy is een van de grootste veerboten ter wereld. Het zal tot 2.500 passagiers en 1.300 voertuigen kunnen vervoeren, met een snelheid van 23,5 knopen met pieken van 25 knopen. Het schip is voorzien van apparatuur om de uitstoot te verminderen en heeft de mogelijkheid om over te stappen op Liquefied Natural Gas (LNG), een groenere stroomvoorziening dan de traditionele. Aan boord vinden passagiers verschillende diensten zoals 550 hutten (standaard en deluxe), een zitlounge, een zelfbedieningsrestaurant, een à la carte restaurant, een sportbar, een open dekbar…
Profiteer van comfortabele diensten aan boord om te ontspannen: tickets zijn vanaf slechts 50€ per enkele reis, voor 1 passagier + auto!

Boek Nu

Let op: Onder voorbehoud van voorwaarden. Onder voorbehoud van beschikbaarheid uit een beperkte en variabele toewijzing van ruimte. Korting geldt alleen op de dekverblijf van 1 volwassene per boeking. Extra passagiers, voertuigen, stoelen en hutten, extra's (huisdieren, maaltijden, instappen met prioriteit, wifi...) en administratiekosten tegen de gebruikelijke tarieven. Belastingen, toeslagen en andere kosten zijn nog verschuldigd. Aanbieding alleen geldig op Livorno - Olbia (en vice versa). Boekingen kunnen worden gewijzigd (er kunnen kosten van toepassing zijn), maar kunnen niet worden gerestitueerd in geval van annulering. Als het havenpersoneel discrepanties constateert tussen de reservering en de personen/het voertuig die bij het instappen aanwezig zijn, wordt het ticket met korting geannuleerd en moet je een nieuw ticket tegen het volle tarief kopen. Aanbieding kan op elk moment worden ingetrokken. Alleen voor nieuwe online boekingen • Prijs vanaf, berekend per enkele reis, voor 1 volwassene + een standaard auto.

Meer ferry aanbiedingen van directferries.nl

30% korting op GNV-overtochten in 2023

Datum: 24 januari 2023 Bron: Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci verzorgt vele overtochten over de Middellandse Zee, en is nu beschikbaar tot eind september 2023.

Exclusief! Tot 15% korting op Stockholm-Helsinki

Datum: 12 januari 2023 Bron: Viking Line

Bespaar tot 15% op Viking Line-overtochten tussen Stockholm en Helsinki met deze exclusieve aanbieding!

Oostzee: tot 25% korting bij Tallink Silja

Datum: 09 januari 2023 Bron: Tallink Silja

Plan vooruit om te besparen op je volgende Tallink Silja-overtocht!

Exclusief! Tot 20% korting met Tallink Silja

Datum: 26 december 2022 Bron: Tallink Silja

Bespaar op je volgende Tallink Silja overtocht tussen Finland en Estland met deze exclusieve aanbieding, alleen beschikbaar bij boeking via Direct Ferries!

Denemarken - Noorwegen: neem je auto gratis mee

Datum: 18 december 2022 Bron: DFDS Seaways

Reis voordelig tussen Denemarken en Noorwegen met deze aanbieding van DFDS!

Engeland: Vroegboekkorting bij Stena Line

Datum: 11 december 2022 Bron: Stena Line

Plan nu uw volgende reis naar naar Engeland!

Italië-Griekenland: 20% korting met Anek Superfast

Datum: 05 december 2022 Bron: Anek Superfast

Begin nu met het plannen van uw volgende vakantie en bespaar 20% op uw overtocht Italië - Griekenland met deze geweldige vroegboekkorting!

35% korting op GNV-overtochten in 2023

Datum: 05 december 2022 Bron: Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci verzorgt vele overtochten over de Middellandse Zee, en is nu beschikbaar tot eind september 2023.

Engeland: tot 20% KORTING met DFDS

Datum: 01 december 2022 Bron: DFDS Seaways

Plan vooruit en profiteer van de beste tarieven voor de perfecte vakantie! Je kunt besparen op jouw volgende overtocht naar Engeland met deze geweldige aanbieding van DFDS.

Gratis Flexi-upgrades voor lange vakanties met P&O naar Engeland

Datum: 29 november 2022 Bron: P&O Ferries

Plan je volgende lange vakantie naar Engeland met P&O Ferries en profiteer van alle voordelen van een Flexi-tarief voor dezelfde prijs als een Standaard-ticket.