Athene (Piraeus)
Methana
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Athene (Piraeus) - Methana

Veerboot van Athene (Piraeus) naar Methana

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Athene (Piraeus) en Methana. 3 maatschappijen bevaren deze route Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways & Saronic Ferries en vaart het hele jaar door. Athene (Piraeus) Methana veerboten kosten tussen €12 en €53, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Athene (Piraeus) Methana veerboten.

Athene (Piraeus) Methana Veerboot Tijden

De eerste Athene (Piraeus) Methana veerboot vertrekt meestal vanuit Athene (Piraeus) rond 09:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:30.

Hoe lang is de veerboot van Athene (Piraeus) naar Methana?

Athene (Piraeus) Methana Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 52m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 20m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Athene (Piraeus) Methana Veerdienst schema's

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse veerdiensten van Athene (Piraeus) naar Methana. Deze afvaarten worden verzorgd door Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways & Saronic Ferries. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Athene (Piraeus) Methana Veerboot Prijzen

Athene (Piraeus) Methana veerboot prijzen variëren tussen €12* en €53*. De gemiddelde prijs is meestal €33*. De goedkoopste Athene (Piraeus) Methana veerboot prijzen beginnen vanaf €12*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €30*. De gemiddelde prijs voor een auto is €70*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Athene (Piraeus) naar Methana?

De afstand tussen Athene (Piraeus) en Methana is ongeveer 28,6 mijl (46,1 km) of 24,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Athene (Piraeus) Methana veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, Saronische Veerboten staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Athene (Piraeus) en Methana. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Athene (Piraeus) en Methana.

Kan ik te voet reizen van Athene (Piraeus) naar Methana?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways, Saronische Veerboten tussen Athene (Piraeus) en Methana.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Athene (Piraeus) naar Methana?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Athene (Piraeus) naar Methana met Saronic Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Athene naar Griekenland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Athens (Piraeus) - Methana Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Aegean Flying Dolphins, Hellenic Seaways & Saronic Ferries
Gemiddelde prijs 42 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 1h 52m
Snelste Zeiltijd 1h 20m
Eerste veerboot 09:15
Laatste veerboot 17:30
Afstand 24 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Piraeus naar Methana?

De reistijd per veerboot van Piraeus naar Methana is ongeveer 1h 40m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Piraeus naar Methana?

De prijs van de ferry overtocht van Piraeus naar Methana kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Piraeus naar Methana is 39 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Piraeus naar Methana?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Piraeus naar Methana. Dit zijn
  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Piraeus naar Methana?

Boek overtochten van Piraeus naar Methana via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Piraeus naar Methana?

Ja, je kunt als voetpassagier van Piraeus naar Methana reizen met
  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Piraeus naar Methana?

Ja, je kunt met een voertuig van Piraeus naar Methana reizen met
  • Hellenic Seaways
  • Saronic Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Piraeus naar Methana?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Saronic Ferries

Wat is de afstand tussen Piraeus en Methana?

De afstand van Piraeus naar Methana is ongeveer 24 zeemijlen.

Athene (Piraeus) Gids

Piraeus is een havenstad in Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Egina in de regio Attica en maakt deel uit van het stedelijke gebied rondom Athene. Het centrum van Athene ligt op ongeveer 12 km van Piraeus. Het centrum van Piraeus is druk met verkeer en niet erg toeristisch. De stad beschikt over bankkantoren, openbare gebouwen, voetgangersgebieden en winkelstraten. De wijken rondom de jachthaven van Zea en de haven van Mikrolimano zijn aantrekkelijker en bieden een ruime keuze aan restaurants, cafés en bars.

Piraeus is de belangrijkste haven van Griekenland en de derde grootste haven ter wereld. De haven speelt een belangrijke rol binnen de maritieme industrie en vormt de thuisbasis voor de Griekse koopvaardij. Na een recente renovatie is de kwaliteit van de voorzieningen in de haven aanzienlijk verbeterd. In de haven bevinden zich geldautomaten, wisselkantoren, restaurants, cafés, bars een aantal reisbureaus die veerboottickets verkopen. Vanuit Piraeus vertrekken veerboten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos, het oostelijke deel van Griekenland en verschillende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


Methana Gids

De Griekse stad Methana is gelegen op het schiereiland Methana met zijn twee steile vulkanische hellingen. Het schiereiland is volledig van vulkanische oorsprong en bevat meer dan 30 vulkaanuitbarsting centra. De laatste vulkanische uitbarsting vond plaats in de buurt van het huidige Kameni Chora in 230 voor Christus en een onderzeese vulkaan uitbarstte in 1700. Beroemde schrijvers zoals Ovidius, Strabo en Pausanias meldde de laatste vulkaanuitbarsting in Methana. Het schiereiland is de noordwestelijke meeste van de boog van de Egeïsche eilanden, waarvan de actieve vulkanische gebieden zijn Methana, Milos, Santorini en Nisyros.

Methana is per boot verbonden met de haven van Piraeus, met een vaartijd van ongeveer 2 uur. De andere bestemmingen zijn onder andere Poros, Aegina, Hydra, Spetses en Hermelien, en met de draagvleugelboot naar Poros, Aegina, Hydra, Spetses, Hermelien, Porto Heli, Tolo, Nafplion en Monemvasia.


Piraeus naar Methana Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Saronic Ferries 09:00 11:00 2 uur za, zo
Saronic Ferries 10:30 12:30 2 uur di, wo, do, vr
Saronic Ferries 14:30 16:30 2 uur Ma

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.