Palma naar Ibiza Veerboot

De Palma Ibiza veerdienst verbindt Mallorca met Ibiza en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Balearia veerdienst gaat tot 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur Terwijl de Trasmediterranea veerdienst loopt tot 2 keer per week met een duur van 4 uur.

Dus dat is een totaal van 16 overtochten per week op de Palma Ibiza route tussen Mallorca en Ibiza. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Palma - Ibiza Veerbootmaatschappij

  • Balearia
    • 14 Afvaarten / Week 2 uur
    • Prijsaanvraag
  • Trasmediterranea
    • 2 Afvaarten / Week 4 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Palma Ibiza tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Palma Ibiza boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Palma Gids

Palma is de hoofdstad van de Balearen en ligt aan de zuidkust van het Spaanse eiland Mallorca. De stad ligt aan de baai van Palma en in het noordwesten van de stad ligt de Serra de Tramuntana, een grote bergketen op het eiland, die uitgeroepen is tot een UNESCO World Heritage Site. De stad kan zijn geschiedenis terug tot de Romeinse tijd traceren, toen het een Romeins kamp was. De stad is ook onder de invloed van het Byzantijnse Rijk, de Moren en uiteindelijk James I van Aragon.

Vandaag de dag, de stad is een belangrijke toeristische bestemming. Attracties in de stad zijn onder meer La Seu, de stad de kathedraal die oorspronkelijk werd gebouwd op de plaats van een vroegere moskee. De bouw van de kathedraal begon in 1229 en werd compleet in 1601. Parc de la Mar (Park van de Zee) ligt in het zuiden en tussen Parc de la Mar en de stad zijn de muren van de stad. Hier kunnen bezoekers ontspannen onder de enorme blauwe en gele luifel die een rij van houten bankjes tinten.

De haven van Palma is gelegen aan de zuidwestelijke kant van de stad en biedt een prachtig uitzicht op de kathedraal. De drukke haven heeft goede verbindingen met de belangrijkste uitvalswegen van de stad. De bestemmingen beschikbaar vanuit de haven zijn onder andere Ibiza, Mahon, Barcelona, Valencia en Denia.

Ibiza Gids

Ibiza is gelegen aan de Middellandse Zee, in het oosten van het Spaanse schiereiland, en maakt deel uit van de Balearen. Ibiza, is een hele wereld en strekt zich uit van de kust landinwaarts. Ibiza -met zijn gladde wisselopname samen met Formentera, maken deel uit van de zogenaamde Pitiusas eilanden. De Grieken verwezen naar de eilanden als de eilanden van de dennen, Ibiza zelf is de grootste van de twee. Het oudste deel van de stad Ibiza werd eerst opgericht door de Feniciërs en is nog steeds omgeven door de muren gebouwd in de 16de eeuw voor bescherming tegen de Turkse piraten. Vandaag de dag zijn de smalle, geplaveide straatjes geflankeerd door knappe middeleeuwse herenhuizen. De kathedraal is op het hoogste punt, in de buurt van het kasteel. Loop rond de muren om een gevoel van de strategische locatie te krijgen. De omstandigheden zijn ideaal om te duiken rond de kust van Ibiza, met helder water en temperaturen tot 26 graden Celsius (80F) in de zomer. De zeebodem in de Las Salinas nationaal park is een World Heritage site, als gevolg van de ecologische belang van de zee gras dat er groeit.