Menorca Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Menorca Lines

Menorca Lines

Menorca Lines is een commerciële dochteronderneming van Trasmapi, een toonaangevende ferry maatschappij voor passagiervervoer op de Balearen. Deze nieuwste toevoeging biedt een directe veerverbinding tussen Mallorca en Menorca via Alcudia naar Ciutadella.

Hoewel deze groeiende veerbootmaatschappij momenteel slechts één schip in haar vloot heeft, The Fairweather, zijn er plannen om nog een vergelijkbaar schip te introduceren, de Chenega. Beide zijn betrouwbare hogesnelheidsschepen die in één enkele reis tot 400 passagiers en 65 voertuigen kunnen vervoeren. Met een topsnelheid van 32 knopen duurt het ongeveer 1 uur en 15 minuten voor Menorca Lines om deze veerbootroute van Alcudia naar Ciutadella te voltooien.

Passagiers die reizen met Menorca Lines kunnen de beste moderne faciliteiten aan boord verwachten met een subliem uitzicht op de Balearische Zee vanaf het bovendek. Er is ook een breed scala aan zitplaatsen beschikbaar om tijdens de hele overtocht optimaal comfort te garanderen.

Het wordt aangeraden dat alle passagiers ten minste 1 uur voor hun geplande vertrek inchecken.

Op directferries.nl kun je het hele jaar door dienstregelingen en tarieven vinden en veerboottickets voor Menorca Lines boeken.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Menorca Lines raadplegen en Menorca Lines veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Menorca Lines ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Aan boord Menorca Lines

Menorca Lines routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.