Ibiza naar Palma Veerboot

De Ibiza Palma veerdienst verbindt Ibiza met Mallorca en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Balearia veerdienst gaat tot 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur Terwijl de Trasmediterranea veerdienst loopt tot 1 keer per week met een duur van 4 uur.

Dus dat is een totaal van 15 overtochten per week op de Ibiza Palma route tussen Ibiza en Mallorca. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Ibiza - Palma Veerbootmaatschappij

  • Balearia
    • 14 Afvaarten / Week 2 uur
    • Prijsaanvraag
  • Trasmediterranea
    • 1 Afvaart / Week 4 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Ibiza Palma tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Ibiza Palma boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Ibiza Gids

Ibiza is een eiland gelegen aan de Middellandse Zee en maakt deel uit van de Spaanse Balearen. Het eiland ligt ongeveer 80 km voor de kust van Valencia, aan de oostkust van het Spaanse vasteland. De belangrijkste steden van het eilanden zijn Ibiza, Santa Eularia des Riu en Sant Antoni de Portmany. Ibiza-stad, met zijn haven, is uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site en is een populaire bestemming voor toeristen. In Ibiza-stad, bezoekers zullen Renaissance ommuurde gebouwen vinden, de kerk van Santo Domingo, huizen van de eigenaars, de kathedraal, de Curia's huis, het Archeologisch Museum, het kasteel, het Museum voor Moderne Kunst van Ibiza en de necropolis Punica del Puig des Molins.

Het eiland heeft een reputatie opgebouwd voor zijn zomer club scene met vele toeristen die het eiland bezoeken om van het nachtleven en de muziek te genieten. Ibiza heeft echter meer dan zijn nachtleven te bieden. In aanvulling op de stad Ibiza, grote delen op het eiland warden ook verklaard als UNESCO World Heritage Sites die de schoonheid van het eiland tegen de ontwikkeling beschermt.

Ferries vertrekken vanuit Ibiza-stad naar Barcelona, Mallorca, Dénia, Palma, Valencia en Formentera.

Palma Gids

Palma is de hoofdstad van het eiland Mallorca, en bevat de meest historische bezienswaardigheden van alle steden op de Balearen. Palma heeft een bevolking van ongeveer 300.000 personenen een groot aantal belangrijke leiders uit het verleden hebben hun sporen achtergelaten in de stad met imposante en indrukwekkende gebouwen, waaronder de prachtig gedetailleerde Le Seu kathedraal. Met interessante smalle, schone straten, rustige binnenplaatsen, een haven en vele gerestaureerde historische gebouwen, het is altijd leuk om een wandeling te maken rond de stad. De bomen omzoomde Passeig d'es Born in Palma is een brede laan en is de belangrijkste boulevard van de stad. Dit is één van de mooie delen van Palma en de Passeig d'es Born vormt een as die de stad ontleedt en beschikt over vele winkels, restaurants, cafés en bars. De monumentale stadsmuren van Mallorca werden gebouwd op de plaats van de middeleeuwse muren en aanbevolen galeries die liep langs de bovenkant, waar de sterke verdediging van het eiland zou kunnen beschermen tegen indringers. Palma de indrukwekkende stadsmuren zijn een populair wandelpad, met uitzicht over de kathedraal en de oude stad en zijn zeker een bezoek waard.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar onder andere Ibiza, Barcelona, Valencia en Denia.