Mahon
Alcudia
Veerboten naar Mallorca
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Mahon - Alcudia is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Mahon - Alcudia

Mahon naar Alcudia Veerboot

De Mahon Alcudia veerdienst verbindt Menorca met Mallorca en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Trasmediterranea veerdienst gaat tot 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 15 minuten Terwijl de veerdienst van Trasmed GLE vertrekt tot 4 keer per week en duurt 3 uur 15 minuten.

Dus dat is een totaal van 9 overtochten per week op de Mahon Alcudia route tussen Menorca en Mallorca. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Mahon - Alcudia

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Menorca naar Mallorca.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Mahon naar Alcudia?

  De reistijd per veerboot van Mahon naar Alcudia is ongeveer 3h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Mahon naar Alcudia?

  De prijs van de ferry overtocht van Mahon naar Alcudia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Mahon naar Alcudia is 85 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Mahon naar Alcudia?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Mahon naar Alcudia. Dit zijn
  • Trasmediterranea
  • Trasmed GLE
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mahon naar Alcudia?

  Boek overtochten van Mahon naar Alcudia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Mahon naar Alcudia?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Mahon naar Alcudia reizen met
  • Trasmediterranea
  • Trasmed GLE
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Mahon naar Alcudia?

  Ja, je kunt met een voertuig van Mahon naar Alcudia reizen met
  • Trasmediterranea
  • Trasmed GLE
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Alcudia naar Alcudia?

  Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.
 • Wat is de afstand tussen Mahon en Alcudia?

  De afstand van Mahon naar Alcudia is ongeveer 67 zeemijlen.

Mahon Gids

Mahon is de hoofdstad van Menorca, een Spaans eiland dat deel uitmaakt van de Balearen. De stad ligt aan de oostkust van het eiland en is ook de belangrijkste haven van het eiland, die gevormd is op het tweede diepste natuurlijke haven ter wereld, en strekt zich 7 mijl landinwaarts. De historische stad biedt bezoekers een mooie mix van oude en nieuwe architectuur. De stad heeft unieke dualiteit en een rijkdom aan Menorcaanse en Spaanse geschiedenis, te zien in de gebouwen en de musea, en heeft een indrukwekkende en bloeiende natuurlijke haven. De effectieve centrum van Mahon is Placa de S'Esplanada. Placa de S'Esplanada is de beste plek om de lokale bevolking te ontmoeten in een van de cafés die de Placa omringen. In de uiterste linkerhoek ligt de Carrer d'Isabel II die een spectaculair uitzicht op de haven biedt. Langs de straat staan elegante Georgische huizen, die uitzicht op de haven hebben en aan het einde van de weg ligt het Museu de Menorca, het grootste museum van het eiland die archeologische verleden van het eiland heeft, samen met een collectie van fijne kunst.

Mahon ferry haven heeft het hele jaar door afvaarten die de stad verbindt met Barcelona en Valencia op het Spaanse vasteland. U kunt ook verboten nemen naar Palma en naar Alcudia, Mallorca en Ibiza, en ook in de zomermaanden naar Ciutadella.


Alcudia Gids

De Balearen stad van Alcudia is de belangrijkste toeristische bestemming op het eiland op het Spaanse eiland Mallorca. De oude stad heeft een 14e-eeuwse muur en het is mogelijk te intensiveren op de muur en volg het bijna allemaal rond het dorp. Er zijn resten van een Romeinse stad, net buiten de middeleeuwse stadsmuren, in de voorkant van de kerk van St. Jaume, die behoren tot de oude stad van Pollentia. Ten noorden van de stad is een stier ring die teruggaat tot de 19e eeuw. De oude stad herbergt een markt op zondag en dinsdag het hele jaar door en binnen de muren zijn er diverse populaire restaurants en bistro's bekend om goede huisgemaakte gerechten in kleine instellingen. In Port d'Alcudia merendeel van de restaurants bevinden zich rond de jachthaven.

De haven van Alcudia heeft veerdiensten vanaf Barcelona, Denia en Valencia. De normale reistijd is 7 uur, maar dit kan worden verminderd tot 3 uur als een Fast-Ferry genomen. Het is goedkoper om per boot naar het eiland te reizen.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.