Barcelona naar Alcudia Veerboot

De Barcelona Alcudia veerdienst verbindt Spanje met Mallorca en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Balearia veerdienst gaat tot 11 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur 30 minuten Terwijl de Trasmediterranea veerdienst loopt tot 2 keer per week met een duur van 10 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 13 overtochten per week op de Barcelona Alcudia route tussen Spanje en Mallorca. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Barcelona naar Alcudia Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Spanje naar Mallorca pagina.

Barcelona - Alcudia Veerbootmaatschappij

  • Balearia
    • 11 Afvaarten / Week 5 uur 30 min
    • Prijsaanvraag
  • Trasmediterranea
    • 2 Afvaarten / Week 10 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Barcelona Alcudia tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Barcelona Alcudia boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Barcelona Gids

De prachtige stad Barcelona is de hoofdstad van de autonome regio Catalonië in Spanje en is de tweede grootste stad van Spanje na Madrid. De stad ligt aan de kust tussen de monding van de rivier de Llobregat en de rivier de Besos en grenst de Serra de Collserola bergketen in het westen. Barcelona is een van 's werelds belangrijkste toeristische, economische, beurs/tentoonstellingen en culturele-sportcentra, en zijn invloed in handel, onderwijs, entertainment, media, mode, wetenschap en kunst maken de stad een van de grootste en bekendste steden ter wereld. De belangrijkste bezienswaardigheden in de stad zijn onder andere de Barri Gotic (Catalaans voor 'Gotische wijk'), waar veel van de gebouwen dateren uit de middeleeuwen, met sommige zelfs uit de Romeinse tijd. Misschien wel het meest bekende gebouw in dit gebied is de majestueuze, maar ook de kerk van de Sagrada Familia, die sinds 1882 nog steeds onvoltooid is, en wordt nog steeds gefinancierd door particuliere donaties.
De haven van Barcelona heeft drie terminals gewijd aan het verkeer en de korte overtochten. Barcelona is een grote ferry terminal voor routes naar Mallorca, Genua, Ibiza en Marokko (Tanger Med). De haven herbergt ook vele cruiseschepen zoals de Aida, RoyalCarribean en MSC voor cruises diensten naar de Middellandse Zee gebied. De pieren van veerboten en cruiseschepen liggen in de nabijheid van het centrum van de stad, de haven begint net aan het einde van Las Ramblas.

Alcudia Gids

De Balearen stad van Alcudia is de belangrijkste toeristische bestemming op het eiland op het Spaanse eiland Mallorca. De oude stad heeft een 14e-eeuwse muur en het is mogelijk te intensiveren op de muur en volg het bijna allemaal rond het dorp. Er zijn resten van een Romeinse stad, net buiten de middeleeuwse stadsmuren, in de voorkant van de kerk van St. Jaume, die behoren tot de oude stad van Pollentia. Ten noorden van de stad is een stier ring die teruggaat tot de 19e eeuw. De oude stad herbergt een markt op zondag en dinsdag het hele jaar door en binnen de muren zijn er diverse populaire restaurants en bistro's bekend om goede huisgemaakte gerechten in kleine instellingen. In Port d'Alcudia merendeel van de restaurants bevinden zich rond de jachthaven.

De haven van Alcudia heeft veerdiensten vanaf Barcelona, Denia en Valencia. De normale reistijd is 7 uur, maar dit kan worden verminderd tot 3 uur als een Fast-Ferry genomen. Het is goedkoper om per boot naar het eiland te reizen.