Le Havre
Rosslare
Veerboten naar Ierland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Le Havre - Rosslare

Veerboot van Le Havre naar Rosslare

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Le Havre en Rosslare. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Brittany Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Le Havre Rosslare veerboten.

Le Havre Rosslare Veerboot Tijden

Le Havre Rosslare veerboot overtochten vertrekken meestal vanuit Le Havre rond 19:01. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 20u 29m.

Le Havre Rosslare Veerboot Prijzen

Le Havre Rosslare veerboot prijzen variëren meestal tussen €364* en €814*. De gemiddelde prijs is meestal €607*. De goedkoopste Le Havre Rosslare veerboot prijzen beginnen vanaf €188*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €631*. De gemiddelde prijs voor een auto is €607*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Le Havre naar Rosslare?

De afstand tussen Le Havre en Rosslare is ongeveer 484,7 mijl (780,1 km) of 421,2 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Le Havre Rosslare ferry?

Ja, Brittany Ferries laat auto's toe aan boord op veerboten tussen Le Havre en Rosslare. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Le Havre en Rosslare.

Kan ik te voet reizen van Le Havre naar Rosslare?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Brittany Ferries tussen Le Havre en Rosslare.

Le Havre Rosslare Vaarsdienstregelingen

  • Brittany Ferries - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Frankrijk naar Ierland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Le Havre - Rosslare Route-overzicht
Land van vertrek Frankrijk
Land van bestemming Ierland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Brittany Ferries
Gemiddelde prijs 653 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 20h 29m
Eerste veerboot 19:01
Afstand 421 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Le Havre naar Rosslare?

De reistijd per veerboot van Le Havre naar Rosslare is ongeveer 20h 29m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Le Havre naar Rosslare?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Le Havre naar Rosslare en dat is
  • Brittany Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Le Havre naar Rosslare?

Boek overtochten van Le Havre naar Rosslare via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Le Havre Gids

Le Havre is een stad en haven in de Haute-Normandie regio Noordwest-Frankrijk en is gelegen aan de monding van de rivier de Seine. Na de haven van Marseille, Le Havre is de tweede grootste haven van Frankrijk voor alle verkeer en de grootste containerhaven van Frankrijk. Le Havre werd zeer zwaar beschadigd tijdens de Tweede Wereldoorlog, en een groot deel van de moderne stad is verbouwd zoals ontworpen door de architect Auguste Perret in de naoorlogse periode. De modernistische architectuur in Le Havre is verschillend van de architectuur van alle andere steden in Frankrijk. Er zijn een aantal fascinerende en opmerkelijke gebouwen te bewonderen en een bezoek is aan te bevelen. De stad is nu aangewezen als een UNESCO World Heritage Site.

Er zijn twee ferry terminals in de haven. De Terminal de Grand Bretagne (Britse Terminal) is operationeel voor ferry overtochten. De Terminal Irelande (Ierse Terminal) is inmiddels gestopt met haar diensten op Ierland. De havenfaciliteiten zijn onder andere een winkel, café, supermarkt en een informatiekantoor aan Boulevard Clemanceau. LD Lines biedt dagelijks diensten van en naar Portsmouth, vertrekkende uit Le Havre om 17.00 uur, en met een vaartijd van ongeveer 6 uur. De inchecktijd is uiterlijk 60 minuten vóór vertrek (90 minuten voor personen met huisdieren of passagiers met een handicap, of met een gereduceerde mobiliteit).


Rosslare Gids

De Ierse badplaats Rosslare ligt in het graafschap County Wexford en is al meer dan honderd jaar lang een populaire toeristische trekpleister. De volledige naam van de plaats, Rosslare Strand, wordt voornamelijk gebruikt om de plaats te onderscheiden van het nabijgelegen Rosslare Harbour.

Rosslare kent jaarlijks veruit de meeste zonuren van Ierland. Het lange zandstrand van de stad heeft een blauwe vlag en is populair onder zwemliefhebbers en gezinnen. In de buurt van Rosslare bevinden zich ook een aantal goede golfbanen.

De haven van Rosslare beschikt over een restaurant, bar met zeezicht, wachtruimte, speelruimte voor kinderen, winkels, autoverhuur en babyverschoonruimte. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Pembroke (vaartijd: 4 uur), Fishguard (vaartijd: 3 uur en 30 minuten) en naar Cherbourg en Roscoff in Frankrijk.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.