Pembroke
Rosslare
Veerboten naar Ierland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Pembroke - Rosslare is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Pembroke - Rosslare

Nieuwste aanbiedingen voor Pembroke - Rosslare

Pembroke naar Rosslare Veerboot

De Pembroke Rosslare veerdienst verbindt Wales met Ierland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Irish Ferries. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 1 minuut.

Pembroke Rosslare vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Pembroke naar Rosslare Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Wales naar Ierland pagina.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Pembroke Rosslare Veerboot klantenrecensies

 • "Prachtige overtocht"

  Schone boot. Fijn personeel. Je kun prima overal zitten

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "rustige en snelle overtocht"

  prima en goed verlopende overtocht. In Pembroke een zeer kleine parkeer plaats om in te checken. In Rosslare prima. Goede boot, niet te vol. In Pembroke duurde het vrij lang voordat het verkeer van de boot door de stad afgevoerd kon worden naar de doorgaande weg . boot passagiers lopen hierdoor frustaties op. In Roslare ging dit prima. Goede helpdesk bij directferries

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lees meer Lees minder
 • "aan boord van Ilse of kajuit"

  Een stukje heerlijke " rustvakantie " op weg naar het groene Ierland. Op deze plaats heb je voldoende tijd om uw reisplannen verder te bespreken of er over na te vertellen en dit alles met het nodige comfort, kans op eten en drinken. ook het shoppen vergeten wij niet. Dan even rusten , al dan niet in de zetels of in een kajuit. En dit alles met de waakzame hulp van alle vriendelijke medewerkers op dit schip. Ook de netheid mag hier positief aangestipt worden. Graag had ik vernomen of wij kunnen genieten van een bepaalde korting en dit door het feit dan we meermaals per jaar naar Ierland reizen. Dank.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lees meer Lees minder
 • "directferries & dfds"

  Zoals gewoonlijk prima verlopen zonder mankementen! Ik ben een tevreden klant. Vooral de klantgerichtheid en de service van DFDS zijn uitstekend, ik zal in de toekomst weerom voor hen kiezen. Irisch Ferries was nieuw voor me, we zijn ook hierover echter 100% tevreden.

  'Isle of Inishmore' travelled on Isle of Inishmore

  Lees meer Lees minder

Pembroke Gids

Pembroke is een historische nederzetting en voormalige provinciestad van Pembrokeshire, in het westen van Wales. De stad is gelegen op het zuid Pembrokeshire schiereiland aan de monding van de rivier de Cleddau. De stad is gelegen op de bodem van een vallei, en alle kanten zijn omringd door bos en landbouwgrond. De stad ligt ongeveer 13 km ten zuiden van de provinciestad van Haverfordwest en 1210 km ten westen van Cardiff. Eén van de belangrijkste attracties van de stad is Pembroke Castle. Het middeleeuwse kasteel was de geboorteplaats van koning Hendrik VII van Engeland. De site werd later thuis aan de Ridders van Sint Jan in het Verenigd Koninkrijk.

De haven van Pembroke biedt zowel vracht als passagiersdiensten naar Ierland. De haven behandelt vracht en aggregaat, passagiersschepen, alsmede olie-rig bevoorradingsschepen. Er zijn twee dagelijkse afvaarten vanuit de haven van Pembroke naar Rosslare. De overtochten worden verzorgd door Irish Ferries, en hebben een reistijd van ongeveer 3 uur en 45 minuten. De vloot van Irish Ferries bestaat uit vier moderne schepen, waaronder de Ulysses, de grootste auto ferry ter wereld. Rosslare ligt in County Wexford, Ierland.


Rosslare Gids

De Ierse badplaats Rosslare ligt in het graafschap County Wexford en is al meer dan honderd jaar lang een populaire toeristische trekpleister. De volledige naam van de plaats, Rosslare Strand, wordt voornamelijk gebruikt om de plaats te onderscheiden van het nabijgelegen Rosslare Harbour.

Rosslare kent jaarlijks veruit de meeste zonuren van Ierland. Het lange zandstrand van de stad heeft een blauwe vlag en is populair onder zwemliefhebbers en gezinnen. In de buurt van Rosslare bevinden zich ook een aantal goede golfbanen.

De haven van Rosslare beschikt over een restaurant, bar met zeezicht, wachtruimte, speelruimte voor kinderen, winkels, autoverhuur en babyverschoonruimte. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Pembroke (vaartijd: 4 uur), Fishguard (vaartijd: 3 uur en 30 minuten) en naar Cherbourg en Roscoff in Frankrijk.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om je boeking te plaatsen & te beheren

Download de Direct Ferries app of beheer je boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over het reizen per veerboot, onze veelgestelde vragen en hoe je contact met ons kunt opnemen voor hulp bij je boeking