Pembroke naar Rosslare Veerboot

De Pembroke Rosslare veerdienst verbindt Wales met Ierland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Irish Ferries veerdienst gaat tot 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 1 minuut Terwijl de Stena Line veerdienst loopt tot 14 keer per week met een duur van 3 uur 15 min.

Dus dat is een totaal van 28 overtochten per week op de Pembroke Rosslare route tussen Wales en Ierland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Pembroke naar Rosslare Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Wales naar Ierland pagina.

Pembroke - Rosslare Veerbootmaatschappij

 • Irish Ferries
  • 14 Afvaarten / Week 4 uur 1 minuut
  • Prijsaanvraag
 • Stena Line
  • 14 Afvaarten / Week 3 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Pembroke Rosslare tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Pembroke Rosslare boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Pembroke Rosslare Veerboot klantenrecensies

 • "rustige en snelle overtocht"

  prima en goed verlopende overtocht. In Pembroke een zeer kleine parkeer plaats om in te checken. In Rosslare prima. Goede boot, niet te vol. In Pembroke duurde het vrij lang voordat het verkeer van de boot door de stad afgevoerd kon worden naar de doorgaande weg . boot passagiers lopen hierdoor frustaties op. In Roslare ging dit prima. Goede helpdesk bij directferries

  'Anonieme' reisde mee op de route Pembroke Rosslare met Irish Ferries aan boord de Isle of Inishmore

  Lees meer Lees minder
 • "aan boord van Ilse of kajuit"

  Een stukje heerlijke " rustvakantie " op weg naar het groene Ierland. Op deze plaats heb je voldoende tijd om uw reisplannen verder te bespreken of er over na te vertellen en dit alles met het nodige comfort, kans op eten en drinken. ook het shoppen vergeten wij niet. Dan even rusten , al dan niet in de zetels of in een kajuit. En dit alles met de waakzame hulp van alle vriendelijke medewerkers op dit schip. Ook de netheid mag hier positief aangestipt worden. Graag had ik vernomen of wij kunnen genieten van een bepaalde korting en dit door het feit dan we meermaals per jaar naar Ierland reizen. Dank.

  'Luc' reisde mee op de route Pembroke Rosslare met Irish Ferries aan boord de Isle of Inishmore

  Lees meer Lees minder
 • "directferries & dfds"

  Zoals gewoonlijk prima verlopen zonder mankementen! Ik ben een tevreden klant. Vooral de klantgerichtheid en de service van DFDS zijn uitstekend, ik zal in de toekomst weerom voor hen kiezen. Irisch Ferries was nieuw voor me, we zijn ook hierover echter 100% tevreden.

  'Marc' reisde mee op de route Pembroke Rosslare met Irish Ferries aan boord de Isle of Inishmore

  Lees meer Lees minder
 • "irish ferries"

  goede reis gehad, alles was als gepland.

  'Mathieu' reisde mee op de route Pembroke Rosslare met Irish Ferries aan boord de Isle of Inishmore

  Lees meer Lees minder

Pembroke Gids

Pembroke is een historische nederzetting en voormalige provinciestad van Pembrokeshire, in het westen van Wales. De stad is gelegen op het zuid Pembrokeshire schiereiland aan de monding van de rivier de Cleddau. De stad is gelegen op de bodem van een vallei, en alle kanten zijn omringd door bos en landbouwgrond. De stad ligt ongeveer 13 km ten zuiden van de provinciestad van Haverfordwest en 1210 km ten westen van Cardiff. Eén van de belangrijkste attracties van de stad is Pembroke Castle. Het middeleeuwse kasteel was de geboorteplaats van koning Hendrik VII van Engeland. De site werd later thuis aan de Ridders van Sint Jan in het Verenigd Koninkrijk.

De haven van Pembroke biedt zowel vracht als passagiersdiensten naar Ierland. De haven behandelt vracht en aggregaat, passagiersschepen, alsmede olie-rig bevoorradingsschepen. Er zijn twee dagelijkse afvaarten vanuit de haven van Pembroke naar Rosslare. De overtochten worden verzorgd door Irish Ferries, en hebben een reistijd van ongeveer 3 uur en 45 minuten. De vloot van Irish Ferries bestaat uit vier moderne schepen, waaronder de Ulysses, de grootste auto ferry ter wereld. Rosslare ligt in County Wexford, Ierland.

Rosslare Gids

Rosslare ligt in County Wexford, Ierland en is een populaire toeristische trekpleister voor minstens 100 jaar. Volledige naam van de stad is Rosslare Strand en wordt gebruikt om het te onderscheiden van de omgeving Rosslare Harbour. De stad gaat er prat op de zonnigste plek in Ierland, en verslagen bevestigen dit: Rosslare ontvangt 300 uur meer zon per jaar dan de gemiddelde plaats in Ierland. Het lange zandstrand streng is een Blauwe Vlag strand dus het trekt zwemmers en families, terwijl er een aantal goede golfbanen in de omgeving.

De haven van de stad beschikt over vele faciliteiten, waaronder een restaurant en een wachtruimte, een waterfront bar, check-in en een speelgebied, winkels, autoverhuur en een wisselkantoor, een-baby-gebieden, immigratie faciliteiten voor kinderen en een ministerie van Landbouw kantoor. Veerdiensten vanuit Rosslare vertrekken naar Pembroke (4 uur), Fishguard (3 uur en 30 minuten), en naar Cherbourg en Roscoff in Frankrijk.