Holyhead naar Dublin Veerboot

De Holyhead Dublin veerdienst verbindt Wales met Ierland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Irish Ferries veerdienst gaat tot 6 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 2 uur 15 minuten Terwijl de veerdienst van Stena Line vertrekt tot 4 keer per dag en duurt 3 uur 15 min.

Dus dat is een totaal van 10 overtochten per dag op de Holyhead Dublin route tussen Wales en Ierland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Holyhead - Dublin Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Holyhead Dublin tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Holyhead Dublin boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Holyhead Dublin Veerboot klantenrecensies

 • "Perfecte overboeking i.v.m storm"

  Alles was perfect geregeld, snelle afhandeling van alles en uitstekende verzorging aan boord !!! Frank Reijnders

  'Frank' reisde mee op de route Holyhead Dublin met Irish Ferries aan boord de Epsilon

  Lees meer Lees minder
 • "Goed reis."

  Superboot, heel comfortabel en vlotte reis. Catering laat ik neutraal, omdat ik daar geen gebruik van gemaakt heb.

  'Bram' reisde mee op de route Holyhead Dublin met Stena Line

  Lees meer Lees minder
 • "Vreemde gang van zaken"

  Uiteindelijk hebben we twee prima overtochten gemaakt: heen van Holyhead naar Dublin, terug van Rosslare naar Pembroke. Maar toen we vanuit Nederland onze geboekte reizen wilden verzetten naar een andere datum, kon dat alleen wanneer we alle gegevens van mijn creditcard inclusief de beveiligingscode PER EMAIL aan een medewerker van Direct Ferries toe zouden sturen !!!

  'Marc' reisde mee op de route Holyhead Dublin met Irish Ferries aan boord de Dublin Swift

  Lees meer Lees minder
 • "Irish Ferries top"

  Irish Ferries, moderne schepen, gebruik gemaakt van Club Class, kost iets meer maar als prettig ervaren. Met de auto snel op- en van boord. Uitstekende ervaring met Irish Ferries en goed geregeld door directferries.

  'Peter' reisde mee op de route Holyhead Dublin met Irish Ferries aan boord de Ulysses

  Lees meer Lees minder

Holyhead Gids

Holyhead is een havenstad in Wales. De stad ligt op het eiland Holy Island en is via de Four Mile Bridge en het Stanley Embankment verbonden met het grotere eiland Anglesey. In Holyhead bevinden zich tal van restaurants en winkels. Daarnaast zijn er in de stad ook een theater en bioscoop gevestigd. Aangezien veel passagiers in Holyhead overnachten op doorreis naar andere bestemmingen, zijn er in de stad hotels te vinden voor ieder budget. Sportievelingen kunnen in Holyhead prima golfen, zeilen of wandeltochten maken door de prachtige omgeving.

Holyhead heeft een drukke haven met veerdiensten naar Dublin en Dun Laoghaire in Ierland. De haven is een belangrijke toegangspoort vanuit Engeland en Wales naar Ierland.

Dublin Gids

De Ierse hoofdstad Dublin ligt in de provincie Leinster aan de noordoostkust van het land, bij de monding van de rivier de Liffey. Dublin is een populaire toeristische bestemming die jaarlijks miljoenen bezoekers trekt. Zij komen onder andere af op het prachtige Dublin Castle dat werd gesticht in 1204. Andere populaire bezienswaardigheden zijn Mansion House, het Anna Livia Monument, het standbeeld van Molly Malone, Christ Church Cathedral, St Patrick's Cathedral, The Custom House en Saint Francis Xavier Church aan Upper Gardiner Street.

De haven van Dublin ligt aan de oevers van de Liffey. Het belangrijkste gedeelte van de haven ligt aan de noordoever, aan het einde van East Wall en North Wall. Aan de zuidoever ligt een kleiner deel van de haven aan het begin van het schiereiland Pigeon House. Vanuit Dublin vertrekken veerdiensten naar Holyhead in Wales, Liverpool in Engeland en Douglas op het Isle of Man.