Stromstad
Sandefjord
Veerboten naar Noorwegen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Stromstad - Sandefjord is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Stromstad - Sandefjord

Nieuwste aanbiedingen voor Stromstad - Sandefjord

Stromstad naar Sandefjord Veerboot

De Stromstad Sandefjord veerdienst verbindt Zweden met Noorwegen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Color Line veerdienst gaat tot 4 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Fjord Line vertrekt tot 14 keer per week en duurt 2 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 42 overtochten per week op de Stromstad Sandefjord route tussen Zweden en Noorwegen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Zweden naar Noorwegen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Stromstad naar Sandefjord is ongeveer 2h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Stromstad naar Sandefjord kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Stromstad naar Sandefjord is 39 €.
 • Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Stromstad naar Sandefjord. Dit zijn
  • Color Line
  • Fjord Line
 • Boek overtochten van Stromstad naar Sandefjord via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Stromstad naar Sandefjord reizen met
  • Color Line
  • Fjord Line
 • Ja, je kunt met een voertuig van Stromstad naar Sandefjord reizen met
  • Color Line
  • Fjord Line
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Color Line
  • Fjord Line
 • De afstand van Stromstad naar Sandefjord is ongeveer 57 zeemijlen.

Stromstad Sandefjord Veerboot klantenrecensies

 • "Oversteek"

  Fijne manier om snel en goedkoop het Oslo fjord over te steken.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Prima keuze!"

  Een fijne vaart voor een prima prijs. 

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Comfortabele oversteek met Colorline"

  De ferry was goed toegankelijk, de bewegwijzering in de haven was duidelijk en aan boord was plaats genoeg voor iedereen. Er was te eten en te drinken, en natuurlijk kon er taxfree worden gesopt. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Stromstad Gids

De stad Strömstad ligt in de gemeente Strömstad, Västra Götaland in Zweden. De stad heeft een kleine bevolking van ongeveer 6.500 personen maar vanwege historische redenen is het nog steeds beschouwd als een stad. Gelegen aan de monding van de rivier Stromsan, kan de stad zijn oorsprong terug tot de jaren 1500, waar hout wordt langs de rivier werd vervoerd om te worden verkocht aan het wachten schepen. Na verloop van tijd werd de stad een belangrijk centrum van de scheepvaart en vervolgens in de tweede helft van de 18e eeuw de stad echt bloeide tijdens de grote haring vissen tijdperk. Tegelijkertijd werd de basis gelegd voor wat later het belangrijkste symbool van Strömstad geworden; het kuuroord Strömstad.

Het oudste deel van de stad is Bukten waar rijtjeshuizen kan worden gevonden met een geweldig uitzicht op de haven en van de boten. Deze huizen werden gebouwd aan het eind van de 18e eeuw en gedurende de hele 19e eeuw. Strömstad's enige overgebleven geplaveide straat is ook in Bukten en volgens de plaatselijke legende, de vrouwen die in de huizen woonden langs de straat gedragen alle stenen er zelf.

Vanuit de haven van de stad, kunnen ferry's worden genomen naar Sandefjord met een vaartijd van ongeveer 2 uur en 30 minuten.


Sandefjord Gids

De Noorse stad Sandefjord is een moderne stad met een interessante geschiedenis, prachtige natuur en gastheer voor een verscheidenheid aan culturele evenementen. De stad is populair bij bezoekers en ligt ongeveer 120 km ten zuiden van Oslo. Sandefjord heeft een goede selectie van restaurants en cafés. Sommige gidsen beweren Sandefjord is de thuisbasis van wat is misschien wel het beste restaurant voor fijnproevers van Noorwegen dat is gevestigd in een modern gebouw in de buurt van de haven. Tevens bevindt zich aan de haven is de visboer, die bekend staat om de uitstekende kwaliteit van de vis en andere lekkernijen. Sandefjord heeft ook een charmante centrum, dat bestaat uit een mengsel van oude en moderne gebouwen en een breed scala aan winkels.

Een van de belangrijkste vondsten uit de Vikingtijd werd gevonden op het graf van Gokstadhaugen in Sandefjord. De Gokstadschip is nu te zien in het Vikingschip Museum in Oslo en is een populaire toeristische attractie.

Veerboten vanuit de haven van de stad vertrekken naar Strömstad en andere bestemmingen langs de Noorse kust.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking