Oslo
Kiel
Veerboten naar Duitsland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Oslo - Kiel

Veerboot van Oslo naar Kiel

Er zijn gemiddeld 6 wekelijkse afvaarten tussen Oslo en Kiel. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Color Line. Oslo Kiel veerboten kosten tussen €402 en €1387, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Oslo Kiel veerboten.

Oslo Kiel Veerboot Tijden

De eerste Oslo Kiel veerboot vertrekt meestal vanuit Oslo rond 14:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 14:00.

Hoe lang is de veerboot van Oslo naar Kiel?

Oslo Kiel Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 20h 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 20u 0m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Oslo Kiel Veerboot Prijzen

Oslo Kiel veerboot prijzen variëren tussen €402* en €1387*. De gemiddelde prijs is €828*. De goedkoopste Oslo Kiel veerboot prijzen beginnen vanaf €259*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €557*. De gemiddelde prijs voor een auto is €928*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Oslo naar Kiel?

De afstand tussen Oslo en Kiel is ongeveer 381,7 mijl (614,3 km) of 331,7 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Oslo Kiel veerboot?

Ja, Color Line laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Oslo en Kiel. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Oslo en Kiel.

Kan ik te voet reizen van Oslo naar Kiel?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Color Line tussen Oslo en Kiel.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Oslo naar Kiel?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Oslo naar Kiel met Color Line. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Noorwegen naar Duitsland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Oslo - Kiel Route-overzicht
Land van vertrek Noorwegen
Land van bestemming Duitsland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Color Line
Gemiddelde prijs 1052 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 20h 0m
Eerste veerboot 14:00
Afstand 331 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Oslo naar Kiel?

De reistijd per veerboot van Oslo naar Kiel is ongeveer 20h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Oslo naar Kiel?

De prijs van de ferry overtocht van Oslo naar Kiel kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Oslo naar Kiel is 968 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Oslo naar Kiel?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Oslo naar Kiel en dat is
  • Color Line

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Oslo naar Kiel?

Boek overtochten van Oslo naar Kiel via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Oslo naar Kiel?

Ja, je kunt als voetpassagier van Oslo naar Kiel reizen met
  • Color Line

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Oslo naar Kiel?

Ja, je kunt met een voertuig van Oslo naar Kiel reizen met
  • Color Line

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Oslo naar Kiel?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Color Line

Wat is de afstand tussen Oslo en Kiel?

De afstand van Oslo naar Kiel is ongeveer 331 zeemijlen.

Oslo Gids

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen, die een boog van het land inneemt op het noordelijkste einde van de Oslofjord, en bijna wordt gehalveerd door de Nesodden schiereiland tegenover de stad in het zuiden. De rest van de stad wordt omgeven door heuvels en bergen met zo'n 40 eilanden gelegen binnen de stadsgrens. Oslo is een compacte stad en is gemakkelijk te verkennen met het openbaar vervoer. Het is ook mogelijk om fietsen te huren in het centrum van de stad. Oslo heeft een groot en gevarieerd aanbod van culturele attracties, verschillende gebouwen met kunstwerken van Edvard Munch en diverse andere internationale kunstenaars, maar ook verschillende Noorse kunstenaars. De Noorse regering heeft onlangs grote sommen geld geïnvesteerd in culturele installaties, installaties, gebouwen en festivals in de stad.

De grote haven van Oslo verbindt de stad met bestemmingen in Denemarken en Duitsland. De faciliteiten in de terminal zijn beperkt, maar zijn onder andere een koffiebar en een kleine vertrekhal. Bars en restaurants bevinden zich zeer dicht bij de terminal. Er zijn dagelijkse diensten naar Kopenhagen, Denemarken, met een vaartijd van ongeveer 16 uur, Kiel, Duitsland, met een vaartijd van ongeveer 19 uur en 30 minuten, Hirtshals, Denemarken (vaartijd: 10 uur) en Frederikshavn, Denemarken (vaartijd: 8 uur en 30 minuten).


Kiel Gids

De Noord-Duitse stad Kiel ligt in het zuidoosten van het schiereiland Jutland en aan de oevers van de Baltische Zee. De stad ligt ongeveer 90 km ten noorden van de stad Hamburg en is een van de belangrijkste maritieme hubs van Duitsland. Kiel is thuisbasis van de Duitse marine Baltische vloot, en blijft een grote high-tech scheepsbouw centrum. Kiel is ook een belangrijk zeevervoer hub, dankzij de ligging op het Kiel Fjord (Kieler Fjord) en de drukste kunstmatige waterweg in de wereld, Kiel Canal (Nord-Ostsee-Kanal). Een aantal veerboten naar Zweden, Noorwegen, Rusland en andere landen opereren vanuit de haven van de stad. Vandaag, Kiel haven is een belangrijke aanloophaven voor cruiseschepen verkennen van de Baltische Zee.

Voor bezoekers die de stad willen verkennen, Kiel beschikt ook over een aantal musea, waaronder zoölogische, geologische, historische, beeldende kunst, industriële en militaire musea. Opvallend is de Stadt- und Schifffahrtsmuseum Warleberger Hof (Stad en Maritiem Museum), die behoort tot de vereniging Museen am Meer.


Oslo naar Kiel Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Color Line 14:00 10:00 20 uur Alledaags

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.