Hirtshals naar Larvik Veerboot

De Hirtshals Larvik veerdienst verbindt Denemarken met Noorwegen. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Color Line. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 45 minuten.

Hirtshals Larvik vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Hirtshals - Larvik Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Hirtshals Larvik tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Hirtshals Larvik boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Hirtshals Larvik Veerboot klantenrecensies

 • "Goede reis"

  Goed georganiseerd en netjes aan boord

  'Annette' reisde mee op de route Hirtshals Larvik met Color Line

  Lees meer Lees minder
 • "Goede, aangename en rustige overtocht"

  Alles Ok

  'Koenraad' reisde mee op de route Hirtshals Larvik met Color Line

  Lees meer Lees minder
 • "eerste ervaring..."

  voor ons de eerste maal en was er wel beetje nieuwsgierig naar , en dit met 5 jonge kinderen...het was een zalige ervaring.. alles was zo goed geregeld.. zo vlotjes.. timing, service.... bedankt voor het goede reisverloop...bedankt voor de kind vriendelijkheid Dikke pluim voor Color Line

  'Daniel' reisde mee op de route Hirtshals Larvik met Color Line

  Lees meer Lees minder
 • "Puike overtocht, loopafstand treinstation Larvik te ver"

  Erg prettig schip van Colorline: ruim, licht, goed aanbod in restaurants en winkels. In laagseizoen bleek het reserveren van een stoel niet nodig. De aansluiting op de trein in Hirtshals was goed geregeld via een overdekte gang, maar station Larvik lag op 35 minuten loopafstand, deels over een industrieterrein.

  'Anonieme' reisde mee op de route Hirtshals Larvik met Color Line

  Lees meer Lees minder

Hirtshals Gids

Het Deense havenstadje Hirtshals ligt aan de kust van Skagerrak, op het eiland Vendsyssel-Thy in het noorden van het schiereiland Jutland. Hirtshals staat bekend op haar vissershavens en veerhaven. De economie van Hirtshals draait vooral op de visserij en het toerisme. In de zomer zijn er volop vakantiehuizen te huur. Bovendien brengen de veerboten veel toeristen naar het stadje, waar de lokale winkels van profiteren. Hirtshals is met name erg populair onder de Noren die de plaats het hele jaar door bezoeken om te winkelen. In Hirtshals bevindt zich het Nordsoen Oceanarium, een van de grootste aquaria van Europa. Hier zijn maar liefst 70 verschillende soorten vissen en zeedieren te bewonderen.

In de haven kunnen bezoekers meedoen aan tal van activiteiten of genieten van de authentieke sfeer. De omgeving van Hirtshals leent zich bovendien uitstekend voor het maken van wandeltochten.

Vanuit de haven van Hirtshals vertrekken veerboten naar Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjordur en Torshavn.

Larvik Gids

Lavrik is een havenstad in de provincie Vestfold in Noorwegen. De geschiedenis van de stad gaat terug tot de late zeventiende eeuw. Lavrik werd in 1671 gesticht door Ulrik Fredrik Gyldenlove, de eerste graaf van Laurvig. Het landgoed Treschow was tot 1820, toen de laatste graaf failliet werd verklaard, in handen van de graven van Laurvig. Vandaag de dag is het landgoed eigendom van Mille-Marie Treschow, de rijkste vrouw van Noorwegen. In Lavrik bevinden zich verschillende populaire bezienswaardigheden zoals het Lavrik Museum, Hedrum Museum, Herregarden en het strand Batteristranda.

Vanuit de haven vertrekken dagelijkse veerdiensten naar Hirtshals in Denemarken. Inchecken is mogelijk vanaf 2 uur voor vertrek en u wordt verzocht om uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.