Sandefjord
Stromstad
Veerboten naar Zweden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Sandefjord - Stromstad is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Sandefjord - Stromstad

Sandefjord naar Stromstad Veerboot

De Sandefjord Stromstad veerdienst verbindt Noorwegen met Zweden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Color Line veerdienst gaat tot 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Fjord Line vertrekt tot 14 keer per week en duurt 2 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 28 overtochten per week op de Sandefjord Stromstad route tussen Noorwegen en Zweden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Noorwegen naar Zweden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Sandefjord naar Stromstad?

  De reistijd per veerboot van Sandefjord naar Stromstad is ongeveer 2h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Sandefjord naar Stromstad?

  De prijs van de ferry overtocht van Sandefjord naar Stromstad kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Sandefjord naar Stromstad is 24 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Sandefjord naar Stromstad?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Sandefjord naar Stromstad. Dit zijn
  • Color Line
  • Fjord Line
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Sandefjord naar Stromstad?

  Boek overtochten van Sandefjord naar Stromstad via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Sandefjord naar Stromstad?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Sandefjord naar Stromstad reizen met
  • Color Line
  • Fjord Line
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Sandefjord naar Stromstad?

  Ja, je kunt met een voertuig van Sandefjord naar Stromstad reizen met
  • Color Line
  • Fjord Line
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Sandefjord naar Stromstad?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Color Line
  • Fjord Line
 • Wat is de afstand tussen Sandefjord en Stromstad?

  De afstand van Sandefjord naar Stromstad is ongeveer 57 zeemijlen.

Sandefjord Stromstad Veerboot klantenrecensies

 • "Een goed alternatief"

  Een zeer goed alternatief voor wie Noorwegen ten zuiden van Oslo bezoekt en vandaar terug wil naar Zweden. Je bespaart je veel autokilometers en om de kosten hoef je het niet te laten. Wij betaalden voor 2 personen + auto € 20,50 (voor 2,5 uur varen). De maatschappij moet het dan ook hebben van de verkopen aan boord: het schip is een drijvend warenhuis. Daar kun je zoveel uitgeven als je wilt, maar pas op met de prijzen: taxfree is niet echt taxfree.

  'MS Oslofjord' travelled on MS Oslofjord

  Lees meer Lees minder

Sandefjord Gids

De Noorse stad Sandefjord ligt in Vestfold County en is zijn administratief centrum. De stad is bekend om zijn Viking geschiedenis en voor de lucratieve walvisvaart die hem tot één van de rijkste steden in Noorwegen. De graf van Gokstadhaugen werd gevonden in Sandefjord en is een van de belangrijkste Viking vindt in Noorwegen. De Gokstadschip is nu te bezichtigen in het Vikingschip Museum in Oslo. De stad is ook de thuisbasis van de derde grootste koopvaardij vloot in Noorwegen.

Er is een ruime keuze aan winkels, restaurants en kooien in de stad en op basis van een aantal gidsen is de thuisbasis van de beste gastronomische restaurant van Noorwegen, dat is gevestigd in een modern gebouw vlak bij de haven. Bezoekers zullen ook verliefd op de stad charmante centrum met zijn mooie mix van moderne en oude gebouwen.

Veerdiensten vanuit de haven van de stad vertrekken naar Strömstad en naar andere bestemmingen langs de Noorse kust.


Stromstad Gids

De Zweedse stad Strömstad ligt in Strömstad gemeente in Västra Götaland. Strömstad werd opgericht in 1500, door de monding van de rivier Strömsån. Timber al lang vervoerd langs de rivier en een groot aantal schepen voeren hier om hout te kopen. Stromstad al snel een naam voor zichzelf als een belangrijke scheepvaart stad, en tijdens de grote haring vissen tijdperk, in de tweede helft van de 18e eeuw, de handel bloeide. Tegelijkertijd werd de basis gelegd voor wat later het belangrijkste symbool van Strömstad geworden; het kuuroord Strömstad. Bukten is Strömstad oudste resterende kwart. De gebouwen zijn er geschakelde woningen die werden gekozen omdat deze waren lage gebouwen en bood uitzicht over de haven en de boten. Ze werden gebouwd tijdens het einde van de 18de en het geheel van de 19e eeuw. Buktegatan is Strömstad enige overgebleven geplaveide straat en volgens de plaatselijke legende, de vrouwen die in de huizen woonden langs de straat gedragen alle stenen er zelf.

Vanuit de haven van de stad, ferry's kunnen worden genomen naar Sandefjord, met een vaartijd van ongeveer 2 uur en 30 minuten.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.