Kopenhagen
Oslo
Veerboten naar Noorwegen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Kopenhagen - Oslo is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Kopenhagen - Oslo

Kopenhagen naar Oslo Veerboot

De Kopenhagen Oslo veerdienst verbindt Denemarken met Noorwegen. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, DFDS Seaways. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 19 uur.

Kopenhagen Oslo vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Kopenhagen naar Oslo?

  De reistijd per veerboot van Kopenhagen naar Oslo is ongeveer 19h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Kopenhagen naar Oslo?

  De prijs van de ferry overtocht van Kopenhagen naar Oslo kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kopenhagen naar Oslo is 182 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Kopenhagen naar Oslo?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Kopenhagen naar Oslo en dat is
  • DFDS Seaways
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kopenhagen naar Oslo?

  Boek overtochten van Kopenhagen naar Oslo via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kopenhagen naar Oslo?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Kopenhagen naar Oslo reizen met
  • DFDS Seaways
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kopenhagen naar Oslo?

  Ja, je kunt met een voertuig van Kopenhagen naar Oslo reizen met
  • DFDS Seaways
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Oslo naar Oslo?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • DFDS Seaways
 • Wat is de afstand tussen Kopenhagen en Oslo?

  De afstand van Kopenhagen naar Oslo is ongeveer 270 zeemijlen.

Kopenhagen Oslo Veerboot klantenrecensies

 • "Review "

  Fijn personeel, erger dure drankjes en maaltijden. Weinig plekken om te zitten als je niets wilt nuttigen.

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Fijne reis, prima hut, heerlijk uitgebreid eten, slechte matrassen"

  De hut met sea view voor 2 personen was ok behalve de matrassen, de veren steken er door heen en dat kan echt niet meer in deze tijd, is echt een probleem !! Wij hebben extra dekbeddden op de matras moeten leggen om de veren niet te voelen.. Die matrassen zijn allang over de houdbaarheidsdatum !

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Prettig verblijf. "

  Er zijn veel mogelijkheid om te recreëren. Eten is perfect. Slapen aan boord is een aparte ervaring.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Compleet probleemloze, heerlijke overtocht"

  Na ingescheept te zijn, meteen even de hut inspecteren. Kaartje erin, hup, deur open en.... heerlijk koel in de hut! De airco deed goed zijn werk, het was buiten echt heel warm. Prima bed in deze binnenhut direct boven de motoren(!) maar geen enkele lawaaioverlast gehad. Dat was vroeger wel anders! Waar normaal de patrijspoort zit, hing nu een heuse Samsung platte TV. Zonde om die te gebruiken dacht ik: het hele schip eens bekijken. ZAT restaurants, voor elke smaak wel eentje te vinden. Uiteraard ook de tax-free shop met de bekende mix van drank, zoetigheden, luxe parfums en kleding. Daarna lekker op de achtersteven uit staan waaien. Verse zeelucht in mijn gezicht, heerlijk! Vervolgens in de hut onder de douche die prima was. Dit was een uitstekend begin van mijn verblijf in Noorwegen: ik was er nog niet eens of de pret kon al beginnen! 'S avonds de airco iets minder koud gezet en heerlijk geslapen. Volgende ochtend alweer aan in Oslo waar de hele karavaan aan auto's, caravans, campers en vrachtwagens tegelijk op de Noorse wegen werd losgelaten: dat had even wat verkeersopstopping tot gevolg. In Hirtshals (Denemarken) ging dat vlotter, maar daar kan DFDS natuurlijk niets aan doen. Onder de streep een heerlijke overtocht die volledig zonder welk probleem dan ook verliep en zonder meer voor herhaling vatbaar is.

  'Crown Seaways' travelled on Crown Seaways

  Lees meer Lees minder

Kopenhagen Gids

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en is gelegen aan de oostelijke kust van Zeeland, ongeveer 42 km ten noordwesten van Malmö, Zweden en 164 km ten noordoosten van Odense. De stad werd voor het eerst opgericht in de 10e eeuw als een Viking vissersdorp en werd de hoofdstad van Denemarken in de 15e eeuw. Kopenhagen is ook het culturele centrum van Denemarken en heeft vele musea, galeries en poppodia voor bezoekers. Het Nationaal Museum, Nationalmuseet, is het grootste museum van Denemarken, voor archeologie en cultuurhistorie, bestaande uit de geschiedenis van de Deense en buitenlandse culturen. Denemarken National Gallery (Statens Museum for Kunst) is het nationale kunstmuseum met collecties uit de 12e eeuw tot heden. Samen met Deense schilders, kunstenaars vertegenwoordigd in de collecties omvatten Rubens, Rembrandt, Picasso, Braque, Léger, Matisse, Emil Nolde, Olafur Eliasson, Elmgreen en Dragset, Superflex en Jens Haaning.
De haven van Kopenhagen is de belangrijkste haven voor de regio Oresund en het toegangspoort tot de Oostzee. De Zweedse stad Malmö opereert deze commerciële haven gezamenlijk met de stad Kopenhagen. Veerboten verbinden Zweden, Noorwegen en Polen met Kopenhagen, en afvaarten worden wekelijks verzorgd.


Oslo Gids

De Noorse hoofdstad Oslo is nogal verschillend van vele steden van Europa. Oslo heeft geen eindeloos architectonische schatten, hoewel er binnen de historische wijken van St. Hanshaugen en Frogner, een aantal indrukwekkende oude gebouwen met onmiskenbare elegantie en charme te vinden zijn. Oslo is een zeer populaire stad met liefhebbers van de buitenlucht en het buitenleven, want het ligt naast de zeestraat Skagerrak en direct ten zuiden van de groene omgeving. Bekend als de North Woods (Nordmarka), wandelen en zelfs seizoensgebonden skiën zijn zeer populair hier. Bezoekers moeten het grootste deel van de Noorse zomer te maken door een bezoek aan een van de vele stranden van de stad op het schiereiland Bygdoy gebied, of maak een wandeling rond de veelgeprezen Vigeland Sculpture Park. Echter, als je aankomt in de winter, kunnen bezoekers willen hun hand proberen te langlaufen rond de Nordmarka bossen, of hoofd naar beneden naar de Holmenkollen skischans en kijken naar een van de reguliere kampioenschappen. Een recente toevoeging aan Oslo is de Nobelprijs voor de Vrede Centrum, toegevoegd omdat dit de stad is waar de Nobelprijs voor de Vrede elk december wordt gepresenteerd.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.