Fred Olsen Express

Fred Olsen Express is een inter eiland veerbootmaatschappij die veerdiensten verzorgd tussen de Canarische Eilanden van Spanje.

Gelanceerd in 1974, het doel van Fred Olsen Express is altijd geweest om de Canarische Eilanden te verbinden via de kortste routes op maximale snelheid, comfort en een hoogwaardige service.

Nu met een vloot van moderne 'nieuwste generatie' snelle schepen en regelmatige overtochten, Fred Olsen Express biedt de reiziger een ideale verbinding tussen de Canarische Eilanden.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Fred Olsen Express dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Fred Olsen Express klantenrecensies.

 • "Familiebezoek"

  Het was voor ons de eerste keer met een veerboot, dat was best spannend, wij wisten niet dat het een snelle boot was ( wel lekker ) , waar we niet op en dek of naar buiten konden (jammer) .

  'Cors' reiste met Fred Olsen Express

  Lees meer Lees minder
 • "klokvast en betrouwbaar"

  De overtocht met de Ferry Fred Olson van Los Christianos, Tenerife naar San Sebastian La Gomera was een leuke vakantieervaring. zowel de voorbereiding, het autoladen als de overtocht overtroffen onze verwachtingen. Ongetwijfeld genoten wij van de ervaring van heel wat professionelen.

  'Bartholomeus' reiste met Fred Olsen Express aan boord de Benchijigua Express

  Lees meer Lees minder
 • "Uitstekende service"

  We hebben genoten van een snelle en stipte overtocht van Tenerife naar La Gomera.

  'luxil' reiste met Fred Olsen Express

  Lees meer Lees minder
 • "een snelle overtocht"

  wij voeren over naar fuerteventura met de fred olsen. Inschepen ging duidelijk en snel en aan boord waren alle voorzieningen als bar en luxe zitplaatsen. Ook op het open achterdek was het prettig zitten. Een pluspunt zou het zijn als het personeel op het dek ook engels zou spreken. Alle aanwijzingen omtrent parkeren kreeg ik in rap spaans, dat was minder

  'M. Remers' reiste met Fred Olsen Express aan boord de Bocayna Express

  Lees meer Lees minder