Santa Cruz de La Palma naar San Sebastian de la Gomera Veerboot

De Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera veerdienst verbindt La Palma met La Gomera en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Naviera Armas veerdienst gaat tot 8 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 15 minuten Terwijl de Fred Olsen Express veerdienst loopt tot 9 keer per week met een duur van 1 uur 50 min.

Dus dat is een totaal van 17 overtochten per week op de Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera route tussen La Palma en La Gomera. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Santa Cruz de La Palma - San Sebastian de la Gomera Veerbootmaatschappij

  • Naviera Armas
    • 8 Afvaarten / Week 2 uur 15 min
    • Prijsaanvraag
  • Fred Olsen Express
    • 9 Afvaarten / Week 1 uur 50 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Santa Cruz de La Palma San Sebastian de la Gomera boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Santa Cruz de La Palma Gids

De Spaanse stad Santa Cruz de la Palma is gelegen aan de oostkust van het eiland La Palma, een van de Canarische Eilanden. Het is de tweede grootste stad van het eiland, na Los Llanos de Aridane, maar het is de hoofdstad van het eiland. De stad werd gesticht door 1493 door Alonso Fernandez de Lugo en is gelegen naast een rivier die werd gevestigd door een grot genaamd Tedote (nu Cueva de Carla) in het noorden van de stad. Oorspronkelijke naam van de stad heette Villa del Apuron en zijn haven verbonden routes naar de Amerika's, waaruit de goederen van het eiland werden geëxporteerd. De stad wordt gekenmerkt door zijn geplaveide straatjes, houten balkons en oude gebouwen en ligt op slechts een korte wandeling van het vakantieoord van Los Cancajos. Voor passagiers van boord in de haven van de stad, het centrum van de stad ligt aan de overkant van de weg van de ingang van de haven.

Santa Cruz de la Palma is de enige grote haven op het eiland, met veerboot routes naar Cadiz in Spanje, evenals naar Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote. De belangrijkste veerbootmaatschappijen van de haven zijn Naviera Armas en Fred Olsen Express. Veel cruise bedrijven verzorgen diensten vanuit de haven.

San Sebastian de la Gomera Gids

De Spaanse stad San Sebastián de La Gomera is de hoofdstad van het eiland La Gomera op de Canarische Eilanden. Het is ook bekend als "Isla Colombina" vanwege de historische banden met de ontdekking van Amerika. De stad groeide rond een natuurlijke baai en aan deze dag heeft vele plaatsen en monumenten van belang, zoals de kerk van La Asunción, de Pozo de la Aguada en de Torre del Conde (Toren van de graaf) bewaard gebleven. De stad heeft uitstekende bezoeker faciliteiten aanbieden van een breed scala aan recreatieve activiteiten, waaronder de kans om allerlei watersporten te beoefenen in het havengebied. Binnenland, wandelen of fietspaden zijn de beste manieren om de enorme bergachtige landschap van La Gomera en enkele van haar natuurlijke schatten, zoals de Majona Nature Reserve en het Nationaal Park van Garajonay verkennen.

Er zijn dagelijkse overtochten naar het naburige eiland Tenerife, en diensten per catamaran rond het eiland zijn ook beschikbaar vanuit de haven.