Los Cristianos naar Valverde Veerboot

De Los Cristianos Valverde veerdienst verbindt Tenerife met El Hierro. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten.

Los Cristianos Valverde vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Los Cristianos - Valverde Veerbootmaatschappij

  • Naviera Armas
    • 7 Afvaarten / Week 2 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Los Cristianos Valverde tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Los Cristianos Valverde boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Los Cristianos Gids

Los Cristianos is een stad en haven op het eiland Tenerife, één van de Canarische Eilanden. Het centrum van de stad ligt rond de baai van Los Cristianos, maar wordt geleidelijk uitgebreid naar het binnenland. De stad heeft een geschiedenis van de toeristische boom van de late 20e eeuw, die ook te zien is in de oudere gebouwen. De stad heeft twee stranden van zwart vulkanisch zand en vele bars, restaurants en clubs die bezoekers verwelkomen het hele jaar door. In de promenade gebied vindt u veel winkels, waaronder boetiekjes, designer labels en andere grote plaatsen om een koopje te ontdekken.

Volg de promenade naar het westen en Los Cristianos past in Playa de las Americas, genaamd de partij hoofdstad van Tenerife dankzij zijn onbezonnen nachtclubs, maar ook nog een opvallende selectie van winkels. Voor iets meer ingetogen, neem de veerboot naar het eiland La Gomera, die een reistijd van ongeveer 70 minuten heeft, waar je regenwouden kunt vinden.

Vanuit de haven van de stad, kunnen veerboten worden genomen naar Valverde, San Sebastián de la Gomera en Santa Cruz de La Palma.

Valverde Gids

Valverde is de hoofdstad van het eiland El Hierro, op de Canarische Eilanden, en is een rustige stad omgeven door prachtige natuurgebieden. Valverde zit op een berg, ongeveer 650 m boven de zeespiegel. Merkwaardig, het eiland is het enige Canarische hoofdstad dat niet gelegen is aan de kust. Deze stad wordt gevormd door een netwerk van steile straatjes, witgekalkte huizen en grote tuinen. Een belangrijke toeristische attractie in de stad is de kerk van Santa María de la Concepción, gebouwd in de 18e eeuw. Evenals een 18e eeuws beeldhouwwerk van de Maagd Maria, het bevat een Cristo de la Columna, een Genuese sculptuur van grote artistieke waarde. Tegenover de kerk is het stadhuis, dat is een mooi voorbeeld van de traditionele Canarische Eilanden architectuur. De hoofdstad van El Hierro is de toegangspoort tot het weelderige landschap eromheen. Mocanal, in het noorden van het eiland, heeft overvloedige vegetatie en een oude nederzetting van steen-stro rieten huizen genaamd Pozo de las Calcosas, de site van twee grote natuurlijke zwembaden. Een van de belangrijkste festivals op het eiland is de Bajada de la Virgen de los Reyes. In dit traditionele festival, dat elke vier jaar wordt gehouden, de eilanders dragen hun Maagd van haar heiligdom naar Valverde.