Las Palmas naar Morro Jable Veerboot

De Las Palmas Morro Jable veerdienst verbindt Gran Canaria met Fuerteventura en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Naviera Armas veerdienst gaat tot 9 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur Terwijl de veerdienst van Fred Olsen Express vertrekt tot 3 keer per dag en duurt 2 uur.

Dus dat is een totaal van 30 overtochten per week op de Las Palmas Morro Jable route tussen Gran Canaria en Fuerteventura. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Las Palmas - Morro Jable Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Las Palmas Morro Jable tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Las Palmas Morro Jable boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Las Palmas Gids

Las Palmas, officieel Las Palmas de Gran Canaria genoemd, is een stad en de hoofdstad van het Spaanse eiland Gran Canaria in de Canarische eilanden. De stad ligt in het noordoosten van het eiland en ongeveer 150 km van de kust van Afrika. De stad heeft een heerlijk subtropisch klimaat met warme, droge zomers en matig warme winters. De stad kan zijn geschiedenis terug tot 1478 traceren toen het opgericht werd door Juan Rejon.

De stad biedt tal van activiteiten en attracties waanronder theaters, bioscoops, opera, concerten, musea en galeries. In feite is de stad gastheer voor de Canarische Eilanden Music Festival en het International Film Festival. De belangrijkste historische gebouwen zijn in de populaire wijk Vegueta te vinden waar enkele van de meest belangrijke historische gebouwen hebben gestaan voor de afgelopen vijfhonderd jaar: de kapel van San Antonio Abad, de Plaza de Santa Ana begrensd door de Casas Consistoriales, de Obispado, de Casa Regental en de kathedraal Santa Ana.

Las Palmas is de belangrijkste veerhaven op het eiland. Omdat het eiland in het midden van de archipel ligt heeft de haven verbindingen naar verschillende eilanden (Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, Tenerife) en ook het zuiden van Spanje (Huelva en Cádiz).

Morro Jable Gids

Gelegen aan de zuidkant van Fuerteventura, de oudere delen van Morro Jable liggen aan weerszijden van de landtong rond het dorp waar het werd gebouwd. Het deel van het oude dorp, gescheiden van de haven door de landtong, lijdt tot een barranco, of vallei, in de heuvels. De haven was oorspronkelijk is nog steeds de thuisbasis van de vissersvloot, maar heeft tegenwoordig een verscheidenheid aan toeristische attracties, waaronder een catamaran en verschillende vissersvaartuigen, en een veerdienst naar Gran Canaria. De nieuwere delen van de stad zijn gebouwd rond het oude dorp gebied en het havengebied, en de toeristische voorzieningen zijn gebouwd langs de kust naar het oosten van het oude dorp, op een zodanige wijze dat Morro Jable zich nu voor een mijl langs de kust uitstrekt.

Veerboten vanuit Morro Jable vertrekken naar Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife en Puerto del Rosario.