San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma Veerboot

De San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma veerdienst verbindt La Gomera met La Palma en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Naviera Armas veerdienst gaat tot 8 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 15 minuten Terwijl de Fred Olsen Express veerdienst loopt tot 10 keer per week met een duur van 2 uur.

Dus dat is een totaal van 18 overtochten per week op de San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma route tussen La Gomera en La Palma. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

San Sebastian de la Gomera - Santa Cruz de La Palma Veerbootmaatschappij

  • Naviera Armas
    • 8 Afvaarten / Week 2 uur 15 min
    • Prijsaanvraag
  • Fred Olsen Express
    • 10 Afvaarten / Week 2 uur
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

San Sebastian de la Gomera Gids

Gelegen op het Spaanse eiland La Gomera is de stad van San Sebastián de la Gomera, die de hoofdstad en haven van het eiland is. La Gomera is een van de Canarische Eilanden en de haven ligt op de ferry route naar de eilanden Tenerife, La Palma en El Hierro. De stad heeft een interessant historisch verleden en wordt beschouwd als het belangrijkste centrum voor cultuur en handel op het eiland. Christopher Columbus tijd doorgebracht op het eiland en San Sebastián de la Gomera was zijn laatste punt van vertrek op weg naar zijn ontdekking van Amerika. Populaire bezienswaardigheden in de stad zijn de Torre del Conde dat is een middeleeuws fort en de oudste bewaard gebleven gebouw op het eiland. Ook van belang is de kerk van Onze-Maagd van de Assumptie, het museum van religieuze kunstwerken uit de 16de tot de 19de eeuw en de kapel van St. Sebastiaan, die werd gebouwd rond 1530. Ook populair is het goed, Casa de la Aguada, vanwaar Christoffel Columbus het nieuw ontdekte continent doopte.

Ferries vanuit de haven vertrekken naar Los Cristianos, Santa Cruz de La Palma en Valverde.

Santa Cruz de La Palma Gids

Santa Cruz de La Palma, op het Canarische eiland La Palma, is een prachtige koloniale stijl stad waarvan de historische wijk, uitgeroepen tot Historisch-Artistiek Site, beschikt over vele paleizen, koloniale gebouwen en huizen voorzien van typische elementen van de traditionele Canarische Eilanden architectuur . De geschiedenis van Santa Cruz de La Palma dateert uit de late 15de eeuw, toen Alonso Fernández de Lugo veroverde het eiland en maakte het deel uit van de bezittingen van de Kroon van Castilië. Vanaf dat moment begon de stad tot aanzienlijke economische macht te verwerven. Er zijn een aantal interessante plekken in de stad, waaronder kerken en het heiligdom van de Virgen de las Nieves, waar een eeuwenoude traditie vindt plaats: de afdaling van de patroonheilige van het eiland. De legendarische Calle Real straat onderscheidt zich in dit kleine maar mooie stad die is uitgeroepen tot een eigenschap van Cultureel Belang en een Historisch-Artistiek Site. Calle Real is de hoofdstraat van de stad, meestal geplaveide, waar de belangrijkste winkels, pleinen, grote huizen en interessante gebouwen te vinden. Een wandeling langs deze straat is aan te raden.

Vanuit de haven van de stad, veerdiensten zijn beschikbaar naar Cadiz op het Spaanse vasteland, Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote.