San Sebastian de la Gomera
Santa Cruz de La Palma
Veerboten naar La Palma
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
San Sebastian de la Gomera - Santa Cruz de La Palma is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor San Sebastian de la Gomera - Santa Cruz de La Palma

Nieuwste aanbiedingen voor San Sebastian de la Gomera - Santa Cruz de La Palma

San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma Veerboot

De San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma veerdienst verbindt La Gomera met La Palma en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Naviera Armas veerdienst gaat tot 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur Terwijl de veerdienst van Fred Olsen Express vertrekt tot 12 keer per week en duurt 4 uur.

Dus dat is een totaal van 17 overtochten per week op de San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma route tussen La Gomera en La Palma. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van La Gomera naar La Palma.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma?

  De reistijd per veerboot van San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma is ongeveer 5h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma?

  De prijs van de ferry overtocht van San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma is 135 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma. Dit zijn
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma?

  Boek overtochten van San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma?

  Ja, je kunt als voetpassagier van San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma reizen met
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma?

  Ja, je kunt met een voertuig van San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma reizen met
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Kan ik mijn hond mee aan boord nemen bij ferry overtochten van San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma?

  Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Naviera Armas
  • Fred Olsen Express
 • Wat is de afstand tussen San Sebastian de la Gomera en Santa Cruz de La Palma?

  De afstand van San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma is ongeveer 51 zeemijlen.

San Sebastian de la Gomera Santa Cruz de La Palma Veerboot klantenrecensies

 • "Prima vlotte overtocht."

  Overtocht was prima, de incheckplaats eerst wat onduidelijk.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

San Sebastian de la Gomera Gids

San Sebastián de la Gomera is de hoofdstad van het Spaanse eiland La Gomera. La Gomera is een van de Canarische Eilanden en de haven ligt op de veerroute naar de eilanden Tenerife, La Palma en El Hierro.

De stad kent een fascinerende geschiedenis en is het belangrijkste culturele en commerciële centrum van La Gomera. San Sebastián de la Gomera was voor Christoffel Columbus zijn laatste tussenstop voor hij begon aan zijn reis op weg naar de ontdekking van Amerika. Een populaire bezienswaardigheid is de Torre del Conde, een Middeleeuws fort. Ook is interessant is Iglesia de Nuestra Señora de
la Asunción met religieuze kunstwerken uit de zestiende tot negentiende eeuw. De kapel van San Sebastián werd gebouwd in 1530. Heel bijzonder is de waterbron, Casa de la Aguada. Naar verluidt doopte Christopher Columbus het door hem ontdekte
Amerikaanse continent met water uit deze bron.

Vanuit de haven van San Sebastián de la Gomera vertrekken veerdiensten naar Los Cristianos, Santa Cruz de La Palma en Valverde.


Santa Cruz de La Palma Gids

Santa Cruz de La Palma, op het Canarische eiland La Palma, is een prachtige koloniale stijl stad waarvan de historische wijk, uitgeroepen tot Historisch-Artistiek Site, beschikt over vele paleizen, koloniale gebouwen en huizen voorzien van typische elementen van de traditionele Canarische Eilanden architectuur . De geschiedenis van Santa Cruz de La Palma dateert uit de late 15de eeuw, toen Alonso Fernández de Lugo veroverde het eiland en maakte het deel uit van de bezittingen van de Kroon van Castilië. Vanaf dat moment begon de stad tot aanzienlijke economische macht te verwerven. Er zijn een aantal interessante plekken in de stad, waaronder kerken en het heiligdom van de Virgen de las Nieves, waar een eeuwenoude traditie vindt plaats: de afdaling van de patroonheilige van het eiland. De legendarische Calle Real straat onderscheidt zich in dit kleine maar mooie stad die is uitgeroepen tot een eigenschap van Cultureel Belang en een Historisch-Artistiek Site. Calle Real is de hoofdstraat van de stad, meestal geplaveide, waar de belangrijkste winkels, pleinen, grote huizen en interessante gebouwen te vinden. Een wandeling langs deze straat is aan te raden.

Vanuit de haven van de stad, veerdiensten zijn beschikbaar naar Cadiz op het Spaanse vasteland, Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking