San Sebastian de la Gomera naar Valle Gran Rey Veerboot

De San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey veerdienst verbindt La Gomera met La Gomera. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Fred Olsen Express. De veerdienst gaat maximaal 21 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 21 minuten.

San Sebastian de la Gomera Valle Gran Rey vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

San Sebastian de la Gomera - Valle Gran Rey Veerbootmaatschappij

  • Fred Olsen Express
    • 3 Afvaarten / Dag 1 uur 21 min
    • Prijsaanvraag

San Sebastian de la Gomera Gids

Gelegen op het Spaanse eiland La Gomera is de stad van San Sebastián de la Gomera, die de hoofdstad en haven van het eiland is. La Gomera is een van de Canarische Eilanden en de haven ligt op de ferry route naar de eilanden Tenerife, La Palma en El Hierro. De stad heeft een interessant historisch verleden en wordt beschouwd als het belangrijkste centrum voor cultuur en handel op het eiland. Christopher Columbus tijd doorgebracht op het eiland en San Sebastián de la Gomera was zijn laatste punt van vertrek op weg naar zijn ontdekking van Amerika. Populaire bezienswaardigheden in de stad zijn de Torre del Conde dat is een middeleeuws fort en de oudste bewaard gebleven gebouw op het eiland. Ook van belang is de kerk van Onze-Maagd van de Assumptie, het museum van religieuze kunstwerken uit de 16de tot de 19de eeuw en de kapel van St. Sebastiaan, die werd gebouwd rond 1530. Ook populair is het goed, Casa de la Aguada, vanwaar Christoffel Columbus het nieuw ontdekte continent doopte.

Ferries vanuit de haven vertrekken naar Los Cristianos, Santa Cruz de La Palma en Valverde.