Santa Cruz de Tenerife
Agaete
Veerboten naar Gran Canaria
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Santa Cruz de Tenerife - Agaete is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Santa Cruz de Tenerife - Agaete

Nieuwste aanbiedingen voor Santa Cruz de Tenerife - Agaete

Santa Cruz de Tenerife naar Agaete Veerboot

De Santa Cruz de Tenerife Agaete veerdienst verbindt Tenerife met Gran Canaria. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Fred Olsen Express. De veerdienst gaat maximaal 56 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 20 minuten.

Santa Cruz de Tenerife Agaete vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Tenerife naar Gran Canaria.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Santa Cruz de Tenerife Agaete Veerboot klantenrecensies

 • "Ferry from santa cruz to agaete"

  The trip on the ferry was great. Personnel took care of us etc... However we had one big problem: finding where to board the ferry in santa cruz. We lost at least 40 minutes driving back and forth. There are no signs outside of the port for passengers where embarkation takes place, and even when in the port, there is 1 sign for the ferry, however when you actually have to turn off, no sign at all. This can certainly be improved. It gave us a lot of stress, and we only made it in the nick of time.

  'Bentago Express' travelled on Bentago Express

  Lees meer Lees minder
 • "boot tocht "

  misselijk!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Uitstapje naar Gran Canaria"

  Alles was top super organisatie propere overzet en super vriendelijk personeel

  'Bajamar Express' travelled on Bajamar Express

  Lees meer Lees minder
 • "super!"

  Overtocht met auto van S/C de Tenerife naar GC was heel aangenaam en goed georganiseerd. Veilig gevoel ook. Eén opmerking: de route die Fred Olsen aangeeft via 'kaarten' op je gsm om tot de haven in S/C te rijden is heel verwarrend. Daar hebben we tijd mee verloren, we waren beter gewoonweg zo naar de haven gereden ipv rond te dwalen ter hoogte van Plaza Espana. Een taxichauffeur heeft dan de weg gewezen: rij richting Opera, dan rechts draaien, oversteken en dan richting haven.

  'Bajamar Express' travelled on Bajamar Express

  Lees meer Lees minder

Santa Cruz de Tenerife Gids

Gelegen op het Spaanse eiland Tenerife, één van de Canarische Eilanden, de stad Santa Cruz de Tenerife is de gezamenlijke hoofdstad van de Canarische eilanden, samen met Las Palmas. De stad wordt meestal gewoon heet Santa Cruz en is gelegen in het noordoosten van Tenerife, ongeveer 210 km uit de noordwestelijke kust van Afrika. Gelegen in de stad is het parlement van de Canarische eilanden, de Canarische Ministerie van het voorzitterschap, dat wordt gedeeld op een termijn van 4 jaar met Las Palmas, de helft van de ministeries en de Raden van Bestuur van de Canarische regering (de andere helft is in Gran Canaria), de Tenerife Provinciale rechtbanken en twee rechters van de Hoge Hof van Justitie van de Canarische Eilanden.

De haven van de stad speelt een belangrijke rol in de handel tussen Europa, Afrika en Amerika. De stad is de belangrijkste voor de binnenlandse en inter-eiland communicatie op de Canarische Eilanden. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar het vasteland van Spanje, de rest van de Canarische Eilanden en daarbuiten.


Agaete Gids

Agaete is een regio van de provincie Las Palmas op de Canarische Eilanden, Spanje, en is gelegen in het noordwesten van het eiland Gran Canaria. In het historische centrum is er de kerk Iglesia de la Concepción, die de primitieve kapel vervangen en gaf aanleiding tot de eerste straten en het plein van de gemeente. Met de bouw van de nieuwe parochiekerk na een brand in 1874, werd een nieuwe woonwijk die in de gemeente. Tegenover dit de Plaza de la Constitución werd gebouwd en in de omgeving van de belangrijkste oude-stijl gebouwen van de stad werden ook gebouwd.

Bezoekers kunnen een wandeling maken door Puerto de Las Nieves, het kustgebied van de gemeente te nemen. Dit is de locatie van de kapel en de triptiek van Onze-Lieve-Vrouw van de Sneeuw, toegeschreven aan de zestiende-eeuwse Vlaamse schilder Joos van Cleve. El Puerto de las Nieves is ook een ideale plek om een duik te nemen in het heldere water van de Atlantische Oceaan, en de Dedo de Dios (Gods vinger) te bezoeken.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking