Santa Cruz de Tenerife naar Agaete Veerboot

De Santa Cruz de Tenerife Agaete veerdienst verbindt Tenerife met Gran Canaria. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Fred Olsen Express. De veerdienst gaat maximaal 56 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 20 minuten.

Santa Cruz de Tenerife Agaete vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Santa Cruz de Tenerife - Agaete Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Santa Cruz de Tenerife Agaete tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Santa Cruz de Tenerife Agaete boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Santa Cruz de Tenerife Gids

Gelegen op het Spaanse eiland Tenerife, één van de Canarische Eilanden, de stad Santa Cruz de Tenerife is de gezamenlijke hoofdstad van de Canarische eilanden, samen met Las Palmas. De stad wordt meestal gewoon heet Santa Cruz en is gelegen in het noordoosten van Tenerife, ongeveer 210 km uit de noordwestelijke kust van Afrika. Gelegen in de stad is het parlement van de Canarische eilanden, de Canarische Ministerie van het voorzitterschap, dat wordt gedeeld op een termijn van 4 jaar met Las Palmas, de helft van de ministeries en de Raden van Bestuur van de Canarische regering (de andere helft is in Gran Canaria), de Tenerife Provinciale rechtbanken en twee rechters van de Hoge Hof van Justitie van de Canarische Eilanden.

De haven van de stad speelt een belangrijke rol in de handel tussen Europa, Afrika en Amerika. De stad is de belangrijkste voor de binnenlandse en inter-eiland communicatie op de Canarische Eilanden. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar het vasteland van Spanje, de rest van de Canarische Eilanden en daarbuiten.

Agaete Gids

Agaete is een regio van de provincie Las Palmas op de Canarische Eilanden, Spanje, en is gelegen in het noordwesten van het eiland Gran Canaria. In het historische centrum is er de kerk Iglesia de la Concepción, die de primitieve kapel vervangen en gaf aanleiding tot de eerste straten en het plein van de gemeente. Met de bouw van de nieuwe parochiekerk na een brand in 1874, werd een nieuwe woonwijk die in de gemeente. Tegenover dit de Plaza de la Constitución werd gebouwd en in de omgeving van de belangrijkste oude-stijl gebouwen van de stad werden ook gebouwd.

Bezoekers kunnen een wandeling maken door Puerto de Las Nieves, het kustgebied van de gemeente te nemen. Dit is de locatie van de kapel en de triptiek van Onze-Lieve-Vrouw van de Sneeuw, toegeschreven aan de zestiende-eeuwse Vlaamse schilder Joos van Cleve. El Puerto de las Nieves is ook een ideale plek om een duik te nemen in het heldere water van de Atlantische Oceaan, en de Dedo de Dios (Gods vinger) te bezoeken.