Santa Cruz de La Palma naar Los Cristianos Veerboot

De Santa Cruz de La Palma Los Cristianos veerdienst verbindt La Palma met Tenerife en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Naviera Armas veerdienst gaat tot 8 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 30 minuten Terwijl de Fred Olsen Express veerdienst loopt tot 10 keer per week met een duur van 2 uur 30 min.

Dus dat is een totaal van 18 overtochten per week op de Santa Cruz de La Palma Los Cristianos route tussen La Palma en Tenerife. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Santa Cruz de La Palma - Los Cristianos Veerbootmaatschappij

  • Naviera Armas
    • 8 Afvaarten / Week 3 uur 30 min
    • Prijsaanvraag
  • Fred Olsen Express
    • 10 Afvaarten / Week 2 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Santa Cruz de La Palma Los Cristianos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Santa Cruz de La Palma Los Cristianos boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Santa Cruz de La Palma Gids

De Spaanse stad Santa Cruz de la Palma is gelegen aan de oostkust van het eiland La Palma, een van de Canarische Eilanden. Het is de tweede grootste stad van het eiland, na Los Llanos de Aridane, maar het is de hoofdstad van het eiland. De stad werd gesticht door 1493 door Alonso Fernandez de Lugo en is gelegen naast een rivier die werd gevestigd door een grot genaamd Tedote (nu Cueva de Carla) in het noorden van de stad. Oorspronkelijke naam van de stad heette Villa del Apuron en zijn haven verbonden routes naar de Amerika's, waaruit de goederen van het eiland werden geëxporteerd. De stad wordt gekenmerkt door zijn geplaveide straatjes, houten balkons en oude gebouwen en ligt op slechts een korte wandeling van het vakantieoord van Los Cancajos. Voor passagiers van boord in de haven van de stad, het centrum van de stad ligt aan de overkant van de weg van de ingang van de haven.

Santa Cruz de la Palma is de enige grote haven op het eiland, met veerboot routes naar Cadiz in Spanje, evenals naar Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote. De belangrijkste veerbootmaatschappijen van de haven zijn Naviera Armas en Fred Olsen Express. Veel cruise bedrijven verzorgen diensten vanuit de haven.

Los Cristianos Gids

Los Cristianos is een van de meest populaire en drukste resorts op het eiland Tenerife, één van de Canarische Eilanden. De stranden zijn mooi en het heeft een haven die visreizen, cruises, uitstapjes biedt op de boot met glazen bodem, duikexcursies en veerboten naar het naburige eiland La Gomera. Los Cristianos was ooit een oud vissersdorp dat door de jaren heen heeft ervaren grote uitbreiding, waardoor het een populaire keuze voor een dagje uit. Veel vakantiegangers verblijven in de rustigere resorts en bezoek Los Cristianos voor de buzz voordat post terug naar hun terugtocht elders op het eiland. Een groot deel van de actie draait om het voetgangersgebied dat grenst aan het strand. Deze lange promenade is een toevluchtsoord voor goede kwaliteit restaurants, bars en cafés die voedsel bieden uit de hele wereld, maar ook typische Canarische gerechten. 'S nachts, het oplicht als een van de drukste plaatsen in het zuiden van Tenerife. Afstand van de stranden en de promenade gebied, vindt u een labyrint van winkels, waaronder boetieks, designer labels en andere grote plaatsen met koopjes, en tal van cafés en bars.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Valverde, San Sebastián de la Gomera en Santa Cruz de La Palma.