Agaete
Santa Cruz de Tenerife
Veerboten naar Tenerife
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Agaete - Santa Cruz de Tenerife is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Agaete - Santa Cruz de Tenerife

Nieuwste aanbiedingen voor Agaete - Santa Cruz de Tenerife

Agaete naar Santa Cruz de Tenerife Veerboot

De Agaete Santa Cruz de Tenerife veerdienst verbindt Gran Canaria met Tenerife. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Fred Olsen Express. De veerdienst gaat maximaal 56 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 20 minuten.

Agaete Santa Cruz de Tenerife vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Gran Canaria naar Tenerife.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Agaete Santa Cruz de Tenerife Veerboot klantenrecensies

 • "Stipt"

  Tevreden over verloop.

  'Bencomo Express' travelled on Bencomo Express

  Lees meer Lees minder
 • "Bumpy ride"

  The trip from gran Canaria to Tenerife was quite sick and unpleasant for me. I got boatsicy very quick. Even tough the bad experience, I should say that the service and staff was very good! They helped me a lot and comforted me. Thank you, it's much appreciated

  'Bencomo Express' travelled on Bencomo Express

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht."

  Goed snelle overtocht met eenvoudige incheckprocedure.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht naar tenerife"

  Alles zeer vlot verlopen ondanks woelige zee Alleen de ingang van de terminal in Santa Cruz was niet makkelijk te vinden

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Agaete Gids

Agaete is een regio van provincie Las Palmas, op de Canarische Eilanden in Spanje. De regio ligt in het noordwesten van het eiland Gran Canaria, en wordt omringd door de Atlantische Oceaan in het westen, Gáldar naar het noordoosten en Artenara in het zuiden. Agaete was vroeger de ideale plek om het beeld van El Dedo de Dios te bewonderen, een natuurmonument op de kust die tijdens de tropische storm Delta in november 2005 werd verwoest. Het meest bezochte strand is la Playa de Las Nieves, gelegen tussen de jachthaven en de oude haven. Het is vooral een kiezelstrand met kalme water, restaurants en kleine winkels.

Het nabijgelegen Puerto de las Nieves, ook wel bekend als Puerto Agaat die het dorp ongeveer 2,5 km landinwaarts, was ooit een kleine vissershaven, maar de haven is uitgebreid tot de hoogte van de golfbreker te verhogen en zorgen voor een groot Ro-Ro oprit voor de hoge snelheid Tenerife ferries.


Santa Cruz de Tenerife Gids

Santa Cruz de Tenerife is een prachtige havenstad gelegen op het eiland Tenerife, het grootste van de westelijke eilanden van de Canarische eiland archipel. Rond de belangrijke haven zijn brede lanen, pleinen en exotische aangelegde gebieden, waar ook een aantal prachtige voorbeelden van de modernistische architectuur te zien zijn. De geschiedenis van de stad dateert iets meer dan vierhonderd jaar terug. Ondanks Alonso Fernández de Lugo uitstappen op deze kust in 1494, heeft de stad niet beginnen te ontwikkelen tot een eeuw later, met zijn haven zijn de motor voor de groei die de stad in de tweede meest bevolkte heeft gemaakt op de Canarische archipel. In het centrum van de stad, vlakbij de zee, een aantal van de drukste straten en pleinen van de hoofdstad ontmoeten, zoals de Plaza de la Candelaria. Gelegen op het terrein van het voormalige fort van San Cristóbal, is zijn centrum voorgezeten door het monument voor de Triumph van Candelaria, een neoclassicistische stijl sculptuur in Carrara marmer en toegeschreven aan de Italiaanse Pasquale Bocciardo. Deze enclave wordt over het hoofd gezien door de 18e eeuwse gevel van de la Carta paleis, een prachtig voorbeeld van barok met neoklassieke elementen.

Vanuit de haven van de stad zijn er veerdiensten naar het vasteland van Spanje en de andere Canarische Eilanden.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking